yav önce kim kimi satmış bir düşünmek lazım .
bu adam en son 2 sene önce top oynadı ondan sonra yokları oynadı . arkadaş mental eksiklik formsuzluk vs diğer tırı vırıları geçtim göbek salmak nedir yahu ? resmen iplemiyor takımı .
profesyonel topçu trilyon alacak ve çıkıntısı belli etmeyene dek xl formalarla maça çıkacak .

Milletten kastin diğer tr kulüpleriyse yakın vakitte yaptığımızın aynısını fener alex e yaptı.
Bizim önümüze kimse geçemez ama bu konuda ismini tek tek saymayacagim 2000 senelerinde tarihin en parlak zamanını yaşatan oyunculara jübile vefasızlığı, yakın zamanda eboue gibi örnekler, şimdi de sneijder, belki yarın muslera...
İnsan gibi konuşup ayrılmayı bilmiyor bizim hodukler.

Bunları hep kötü imaj, bu adamlar illa ki konuşacak. O zaman şu an verdiğin paranın 2 katını vereceğiz oyuncu getirmek için haberleri yok.

Eboue konuşmuş mesela kötü bişey söylememiş ama olanı aynı şekilde anlatmış şimdi aynısını sneijder e yaptılar. Biz 2. yerimiz olarak gördüğümüz Türkiye den bu şekilde ayrılmak istemezdik demiş.

İlla ki Avrupa kaynakları haber yapacak bunları.
Sonra kimse ağlamasın yabancı futbolcular buraya gelmek istemiyor diye. Nah gelir senin bu kafanla andaval yönetimler.

GSC Mobile App

Alexe onlar taraftar olarak, attığı golleri bende atarım, artık sadece küçük takımlara karşı atıyor, çingene çürük brezilya armutu diye öttüğünü hatırlamıyorum şahsen. Alexin sorunu yönetim boyutuna taşıyan Aykuttu galiba.

Diğer yorumlarına harfiyen katılıyorum renkdaşım.

yav önce kim kimi satmış bir düşünmek lazım .
bu adam en son 2 sene önce top oynadı ondan sonra yokları oynadı . arkadaş mental eksiklik formsuzluk vs diğer tırı vırıları geçtim göbek salmak nedir yahu ? resmen iplemiyor takımı .
profesyonel topçu trilyon alacak ve çıkıntısı belli etmeyene dek xl formalarla maça çıkacak .
2 senedir ortada takım var da biz mi görmüyoruz ya da başkan mı var takımın başında? 2 yıldır ne oldu ne bitti bu kulüpte de hangi ahlaktan bahsediyorsunuz siz.

Galatasaray kimliğini ayaklar altına alan adamların olduğu ortamda yanında saçma sapan adamlar varken ne yapacaktı her maç bir tarafını mı yırtacaktı?

Görücez şimdi Belhanda'daki spor ahlakını, takım az salsın bakalım neler olacak, zaten bu tip adamların değeri gidince anlaşılır bir gitsin rahatlayın da görücem bir kaç ay sonraki tavırlarınızı.

Alexe onlar taraftar olarak, attığı golleri bende atarım, artık sadece küçük takımlara karşı atıyor, çingene çürük brezilya armutu diye öttüğünü hatırlamıyorum şahsen. Alexin sorunu yönetim boyutuna taşıyan Aykuttu galiba.

Diğer yorumlarına harfiyen katılıyorum renkdaşım.

Koşmuyor dedikodusu yayılmıştı. Aziz ve Aykut'a yakın gazeteciler tarafından. Aynı bizdeki soyunma odası miti gibi.

2 senedir ortada takım var da biz mi görmüyoruz ya da başkan mı var takımın başında? 2 yıldır ne oldu ne bitti bu kulüpte de hangi ahlaktan bahsediyorsunuz siz.

Galatasaray kimliğini ayaklar altına alan adamların olduğu ortamda yanında saçma sapan adamlar varken ne yapacaktı her maç bir tarafını mı yırtacaktı?

Görücez şimdi Belhanda'daki spor ahlakını, takım az salsın bakalım neler olacak, zaten bu tip adamların değeri gidince anlaşılır bir gitsin rahatlayın da görücem bir kaç ay sonraki tavırlarınızı.

bu mantıkla etoo tamamen bira göbeği yapmalıydu. profesyonel topçu başkasına bakmaz işine saygı duyar belhanda tutar mı bilemem ama sneıjder uzatmaları oynuyor. kafada futbolu bitirmiş.

bu mantıkla etoo tamamen bira göbeği yapmalıydu. profesyonel topçu başkasına bakmaz işine saygı duyar belhanda tutar mı bilemem ama sneıjder uzatmaları oynuyor. kafada futbolu bitirmiş.
Etoonun durumu farklı ne niyetle gidildiği ve beklenti ortadaydı. Galatasaray adı var burada sen bu adamı Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz diye getirdin buraya ama takım öyle noktaya geldiki Anadolu takımından beter oldu ki buna rağmen en iyi istatistiğe sahip adam hala o.

Bir yerden sonra alırım paramı önüme bakarım derse bunun suçlusu sensin zaten ben 2 yıldır ortada ne takım gördüm, ne kulüp ne de yönetim. Bu 2 yılda belki de en iyi performans veren yine oydu. Mal mal 3 adama aynı parayı verip sıfırdan da az katkı alıyorsun ama Sneijder çok alıyor oluyor.

Emre Aydin adamdir :hat:

Emre AydınVerifizierter Account @emreaydin

Fotoğraftaki GS'nin 10 numarası Sneijder.Kendisinden önceki 10 numara Hagi idi.Bu isimleri ve forma numaralarını yönetimler değiştiremezler.

DEP4uj5XsAI1GEX.jpg

Emre aydın şarabı fazla kaçırmış belliki fazla popülizm yapmasın galatasaray taraftarına bunlar sökmez çoluk çocuğu kandırır ancak

Özlücez seni Sneijder.. bu yapilanlar unutulmayacak..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

bu adam giderse en geç aralık ayında dursun'un g.tüne teneke bağlayıp yollarlar.

Geri
Üst Alt