bunu iyi bilirsiniz

galatasaray-1-0-fenerbahce-gol-wesley-sneijder_7827627-1717_1200x630.jpg

Allah'tan Hagi'nin son zamanlarında evlere henüz internet girmemişti, forumlar falan çıkmamıştı. Yoksa Hagi'ye sallayan bebeler de görürdük.

d3a21b59a9fd14573ce6fce5a7a6f821.jpg

c60917a0a10e438b5875e86736db0ad0.jpg

Şunları şöyle bırakayım. Ama 15 asist yaptıcılar bakıp bakıp kendinden geçsin. Gerçekten büyük oyuncu

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al buyur bu forumda bile yalanmadık şekli kalmayan taliscanın ligde ki performansına bak bakalım

Talisca - Leistungsdaten 16/17 | Transfermarkt

büyük maçlarda İki gol, biri bize karşı, nasıl attığı malum, adam o maçta sahada yoktu, ilk maçta da nasıl oynadığını az çok biliyoruz. Bir golde Trabzona, tabi Trabzonu ben büyük takımdan saymıyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Sneijderin kalması iyi oldu. Ama bu taraftar desteğini kötüye kullanmamalı. Aksine çok çalışmalı

Terörden dolayı çoğu yabancı oyuncuların transferi iptal olurken, bu şekilde bizim yanımızda olan adamın gitmesini nasıl isteyebilirsiniz vicdansızlar.

yabancilarin_sehitler_maci_istegi_h18023_62fc9.jpg

biat edin ulannnnnnn

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Ekim ayında yine sövmeye başlarsınız.

Belhanda'nın ayağına top geldiğinde Sneijder diye bağırılsın diyen angutlar var maalesef aramızda.
Geçen sezon bu başlığa giremiyorlardı :D

Şimdi savunanlarda savunmak istiyorum ama savunamıyorum kötü oynuyor vs diyorlardı şimdi ise balık hafıza mode on oldu :D

Geri
Üst Alt