Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilir misin kardeş ?

fft107_mf7371124.Jpeg
Toprraki siki tutuyordur renkdas ondan mi acaba

Yönetim hala kendisini istemediği halde, yönetim kalmasını isteyip onay vermiş gibi paylaşımlarda bulundu

Yönetimden gelecek senenin parasını koparmak için gereksiz yere taraftara umut verdi.

Sana yakışmadı hiç dümenci portakal

Adamı niye boşuna ilahlaştırıyorsunuz ki bana da yılda 5 milyon verseler aynısını yapardım. Adamın mesleği bu ve her şey kuralına göre işliyor. Burada saçmalayan yönetim. Er ya da geç bu parayı vereceğini fark edip Sneijder'i kazanmanın yollarını arayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hadi liseli ergen tayfayı anlarım portakala adeta körlemesine aşık da yav bakıyorsun 30+ adamlar deli gibi savunuyor. öyle bir tutum içindeler ki sanırsın portakal adeta suçsuz günahsız fedakar bir aslan neferi. oysa gerçek öyle çirkin ki. bazıları farkında ama konduramıyorlar dilleri varmıyor.
tamam sözleşmen var paranı alırsın ama bitmeden gideyim dersen bonservis getireceksin kusura bakma. sezon sonunda ayrılmayı kafaya koyup yönetimle mutabakata varıp sonradan daha çok para vereni bulamadın diye hiçbir şey olmamış gibi davranamazsın. hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle !
taraftarı da emellerine alet etme.

Sneijder bonservisini alıp gitse emin olun bu parayı Amerika'da alır. Ayrıca bonservisi elinde Sneijder'e avrupadan da iyi kulüpler teklif yapar he bizim verdiğimiz parayı vermezler ama yine 2-3 civarı bir paraya iyi bir yere gider. Adam ayrılmak istemiyor demek ki ispatlayacak bişeyleri olduğunu düşünüyor para para demeden bu açıdan bence bakmak gerek. Böyle adamlar sağlam karakterlerdir ne derseniz diyin Sneijder Türkiye kupası maçında bile ciddiyetle oynayan bir adam. Adam avrupada kalıp kendini göstermek istiyor Sampdoria haberleri çıktı da neden Amerika'dan falan takımlarla görüşmedi adam avrupada kalmak istiyor belli ki kendini göstermeye çabalayacak tekrar. Çin, Japonya ya da Amerika'da vs. alır bu paraları gayet alamaz falan diye kendinize güldürmeyin Selçuk değil bu adam.

Sneijder bonservisini alıp gitse emin olun bu parayı Amerika'da alır. Ayrıca bonservisi elinde Sneijder'e avrupadan da iyi kulüpler teklif yapar he bizim verdiğimiz parayı vermezler ama yine 2-3 civarı bir paraya iyi bir yere gider. Adam ayrılmak istemiyor demek ki ispatlayacak bişeyleri olduğunu düşünüyor para para demeden bu açıdan bence bakmak gerek. Böyle adamlar sağlam karakterlerdir ne derseniz diyin Sneijder Türkiye kupası maçında bile ciddiyetle oynayan bir adam. Adam avrupada kalıp kendini göstermek istiyor Sampdoria haberleri çıktı da neden Amerika'dan falan takımlarla görüşmedi adam avrupada kalmak istiyor belli ki kendini göstermeye çabalayacak tekrar. Çin, Japonya ya da Amerika'da vs. alır bu paraları gayet alamaz falan diye kendinize güldürmeyin Selçuk değil bu adam.

495486316.jpg

Bugünde gönderemedik ama olsun.
Zafer er yada geç inananlarındır.

İstenmedigi yerde durmamalı o kariyere ve duruşa sahip aslında ama o kalmayı istiyor çünkü o galatasarayı cok seviyor demek isterdim de degil o parayı cok seviyor.

Hani derler ya dini imanı para olmuş.

Dini imanı para olanları milli takımın başında arayın.

istemediği yerde durmamalıymış... bazılarımız hayallerde yaşıyor galiba istenmeyen adam sneijder değil dursun.

sadece önümüzdeki sene değil en az 2020'ye kadar Galatasaray'da. kaldıracağı çok kupa var daha siz zırlayadurun.

Bazılarının dini imanı para olmuş dediği miltar da 15 trilyon la. Çoğumuz 4 binlara tazminatı alabilmek için 40 takla atıyoruz ama 15 trilyonu hibe etmek istemeyen adamı eleştiriyoruz. Almancı gibi milletiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugünde gönderemedik ama olsun.
Zafer er yada geç inananlarındır.

İstenmedigi yerde durmamalı o kariyere ve duruşa sahip aslında ama o kalmayı istiyor çünkü o galatasarayı cok seviyor demek isterdim de degil o parayı cok seviyor.

Hani derler ya dini imanı para olmuş.
Hayırdır savaşa mı gidiyorsun zafer inananlarındır falan?

Dinden imandan bahsedip, konunun iç yüzünü bilmeden, insanlara suçlamalar da bulunmak dinimizce günahtır bunu da mı bilmiyorsun. Bilmiyorsan bari dini imanı ağzına alma. Altı üstü futbol, yazılan şu yazıya bak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Eger yönetim ile bir anlasmasi yoksa, neden böyle anlasilmis olmus bitmis gibi twit atti ? Kampa dahil edilmemesi bile garip, Belhanda´dan 10 Numara da alinmamis. Demekki taraftari kandirmis, yalan söylemis. Inter´e oynadigi oyunu, aynen bize oynuyor muhtemelen, ama orada kandirip arkasina alabilecek taraftari yoktu.

Kapali kapilar ardinda ne konusuluyor bilmem, ama kendisinin gelecek sezon planlarinda yer almadigi, numarasinin alinmasindan, gec gelmesinden, ve kampa dahil edilmemesinden belli. Bu sartlar altinda takima dönmesi imkansiz gibi, demekki hamleleri para koparmak icin yapiyor. Yadirgadigim degil, ama Galatasaray´dan oynamadan para koparmaya calisan bir oyuncuyu taraftar olarak desteklememek lazim. Para dursunun kasasindan cikmayacak sonucta. Tudor´da ödemeyecek o parayi, artik kime gicik kaptiysaniz.

Sneijder´in sözlesmesi var, yatarak kazanmayi da tercih edebilir, bu onun bilecegi birsey. Sonucta iyi para, ve bir daha baska yerden alamaz. Ama taraftar bu konuda dogru pozisyonu almasi gerekiyor.

Ali Can Yaycılı@ac_yaycili
Galatasaray'da 10 numara ayrılık...

Wesley Sneijder bugün Galatasaray'a veda ediyor...

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Ali Can Yaycılı@ac_yaycili
Galatasaray'da 10 numara ayrılık...

Wesley Sneijder bugün Galatasaray'a veda ediyor...

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

gerizekalilar . Baska bir sey denilmez . Hele bi Belhanda patlasin. Bak neler olur

Bu adamın mevzusu çok uzadı bir an önce çözülmeli

Geri
Üst Alt