Itibarsızlaştırmak adına Ibizada party yaptı dediğiniz adam o haftalardır çalışan oyunculardan daha verimli değilse, birşey bilmiyorum. Sonuçta sahada en fazla yetenek konuşur.

Son düzenleme:
tudor sneijderi istemeyebilir, yerine belhandayi tercih ediyor olabilir buna saygi duyulmasi lazim sonucta td tercihi. ama belhanda ya da sneijder gibi bir oyuncu olmadan bile bugunku rakibe karsi bu kadar aciz oynayip mactan sonra sneijder sorusuna bosver yaw diyip tuymek olmaz. adamin oynamamasinda kendisinin payi var mi acikca soylemesi gerekir. kendisinin payi varsa ve belhanda bu kadar onemliyse takimin belhandasiz ve sneijdersiz bu takimi yenebilecegini gostermesi gerekir. daha genc ve dinamik adamlar istemesi dogal, ben selcugu da kesecegini dusunuyorum adam alinirsa (semih ve sabriyi de banko oynatacakti forumdakilere gore) ama sneijderin de jong ve cavanda gibi heriflerle calisip haftaya oynama ihtimali dahi olmamasi ve bu mactaki boktan futbol tudorun yanlis strateji uyguladigini ve elendigi taktirde dursun tarafindan is akdine son verilecegi anlamina geliyor malesef. o zaman da tudorun tam tersi kariyerinde hucum oynattigi bilinen daha babacan bi herif gelip sneijder de takima donunce yeni birkac transferle gaza gelinme sureci olacaktir ki belki de daha iyi olur. cunku tudor yanlis ata oynayarak ilk resmi macinda da s.cinca durduk yere kendini cikmaz bir koseye soktu

Eh senelerdir aynı şeyi söylüyoruz zaten. Sneijder'e gelince takımı Sneijder bozuyor, Tudor'a gelince kadro kalitesi kötü. Çifte standart bu :)

Ha bugünkü mağlubiyetin nedeni olarak sadece kadro kalitesini gösteremeyiz. Ne idüğü belirsiz bir kasaba takımı bu. Hiçbir şey yapamıyorsan en azından 1-1 ile dönersin. Bu akşamki futbol kalitesi ve skor için tudor'un savunulacak bir tarafı yok. Maçtan sonraki açıklamalarıyla da zaten ben hoca değilim dedi.

Bizde dansöz çok, Asena halt etmiş

Alın işte birde diyorlardı kimlere yapmış o golleri ve assistleri? Bursaya Akhisara....bugünkü rakip Akhisar kadar bile değil....

büyük ihtimal 1-2 gün içerisinde sözleşmesini fesheder hainler. çakma conte yenilginin acısını sneijderden çıkarmak isteyecektir bu gece dursuna hemen gönderin demediyse bişey bilmiyorum

Sneijder gitsin demek ölü Galatasarayı izlemek istiyorum demektir.

Sneijder giderse iyice sıçmak kelimesi az bile kalır.

tudor sneijderi istemeyebilir, yerine belhandayi tercih ediyor olabilir buna saygi duyulmasi lazim sonucta td tercihi. ama belhanda ya da sneijder gibi bir oyuncu olmadan bile bugunku rakibe karsi bu kadar aciz oynayip mactan sonra sneijder sorusuna bosver yaw diyip tuymek olmaz. adamin oynamamasinda kendisinin payi var mi acikca soylemesi gerekir. kendisinin payi varsa ve belhanda bu kadar onemliyse takimin belhandasiz ve sneijdersiz bu takimi yenebilecegini gostermesi gerekir. daha genc ve dinamik adamlar istemesi dogal, ben selcugu da kesecegini dusunuyorum adam alinirsa (semih ve sabriyi de banko oynatacakti forumdakilere gore) ama sneijderin de jong ve cavanda gibi heriflerle calisip haftaya oynama ihtimali dahi olmamasi ve bu mactaki boktan futbol tudorun yanlis strateji uyguladigini ve elendigi taktirde dursun tarafindan is akdine son verilecegi anlamina geliyor malesef. o zaman da tudorun tam tersi kariyerinde hucum oynattigi bilinen daha babacan bi herif gelip sneijder de takima donunce yeni birkac transferle gaza gelinme sureci olacaktir ki belki de daha iyi olur. cunku tudor yanlis ata oynayarak ilk resmi macinda da s.cinca durduk yere kendini cikmaz bir koseye soktu
Aynen oyle.Dunyada en sacma seylerde ego savasidir ki bu biz de her uc noktada var,

1-Dursun ,lan sen neyin egosundasin hayatimda gördüğüm en.basiretsiz adam
2-Tudor,iyi futbolcuydun ama td luk farkli zamanin var destek olduk,oluyoruz ama boyle olmaz basarisizlik kacinilmaz
3-Sneijder,aslinda ayni Tudor gibi futbolcu egosu tavan ve anlayabiliyorum adam.hakkini vermis suanda bulundugu mertebede eger Sneijder da ileride td olup bu egoda devam ederse tudordan farkli olmaz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder'i severim ama yenilmenin tek sebebini Sneijder'in olmamasına indirgemek sığlıktan başka şey değil. Dünkü kurguyla bu takım ilk beşe bile giremez. Sneijder gidecekse bile o bölgeye bir isim daha gerek. Belhanda'da olmayınca takım adeta beyinsiz oynuyor. Oraya kadar getirip finalde kaç kere saçmaladık.

Sneijder konusunu sakız gibi uzatan yönetime de yazıklar olsun. 1 aydır konuşuluyor. Böyle ne size,ne hocaya,ne oyunculara her şeyden önce Galatasaray'a yaramaz. Karar verildiyse artık netliğe kavuşsun.

En kötü karar,kararsızlıktan iyidir.

Sneijder'i severim ama yenilmenin tek sebebini Sneijder'in olmamasına indirgemek sığlıktan başka şey değil. Dünkü kurguyla bu takım ilk beşe bile giremez. Sneijder gidecekse bile o bölgeye bir isim daha gerek. Belhanda'da olmayınca takım adeta beyinsiz oynuyor. Oraya kadar getirip finalde kaç kere saçmaladık.

Sneijder konusunu sakız gibi uzatan yönetime de yazıklar olsun. 1 aydır konuşuluyor. Böyle ne size,ne hocaya,ne oyunculara her şeyden önce Galatasaray'a yaramaz. Karar verildiyse artık netliğe kavuşsun.

En kötü karar,kararsızlıktan iyidir.
yahu zaten kimse yenerdik demiyor..İsyanımız son 2 yılın faturasının Şinoya çıkarılması..Senin en önemli ve öncelilki ilk 5 sorunun 2 orta saha+sağ-sol bek ve stoper iken ilk transferin 10 numara olmamalıydı.Önce açıklarını kapatırsın ve bütçen kaldıysa Şinoy da güle güle dersin.Zamanlama hatasını saymıyorum bile.
Bu arada Adem ve Engin beyleri yeni analizler için davet ediyoruz :)

Allah'ın bile gücüne gider bu adamı kadro dışı bırakmak. Bize böyle bir oyuncu nasip etmiş, biz nankörlük ediyoruz.

Bizim icin Tudor'a da koy, Sneijder koy Sneijder koy.

Cmyq1FnXEAAxg32.jpg

Selçukları, Tolgaları, Yasinleri gördükten sonra bu adamın sadece formasını koy baştaki hıyarlardan daha faydalı olur sahada.Maçta kötü bile oynasa ben hırsında ve azminde hiç eksiklik görmedim wesleyde.Ama dünkü takımdaki herkes ruhunu teslim etmiş gibiydi.

Son düzenleme:
Ya bu Sneijder gidiyor mu kaliyor mu meselesini acil cözsünler yeter be kardesim

Zaten avrupadan elendik üstüne birde Sneijder tartismalari insanlar en son birbirine sövmeye baslayacak

Sneijderla yeni sözleşme imzalansın. Teknik direktör/futbolcu olsun nasıl fikir? keşke olsa...:38573:

Geri
Üst Alt