Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
Itibarsızlaştırmak adına Ibizada party yaptı dediğiniz adam o haftalardır çalışan oyunculardan daha verimli değilse, birşey bilmiyorum. Sonuçta sahada en fazla yetenek konuşur.
Son düzenleme:
Eh senelerdir aynı şeyi söylüyoruz zaten. Sneijder'e gelince takımı Sneijder bozuyor, Tudor'a gelince kadro kalitesi kötü. Çifte standart bu
Ha bugünkü mağlubiyetin nedeni olarak sadece kadro kalitesini gösteremeyiz. Ne idüğü belirsiz bir kasaba takımı bu. Hiçbir şey yapamıyorsan en azından 1-1 ile dönersin. Bu akşamki futbol kalitesi ve skor için tudor'un savunulacak bir tarafı yok. Maçtan sonraki açıklamalarıyla da zaten ben hoca değilim dedi.
Aynen oyle.Dunyada en sacma seylerde ego savasidir ki bu biz de her uc noktada var,tudor sneijderi istemeyebilir, yerine belhandayi tercih ediyor olabilir buna saygi duyulmasi lazim sonucta td tercihi. ama belhanda ya da sneijder gibi bir oyuncu olmadan bile bugunku rakibe karsi bu kadar aciz oynayip mactan sonra sneijder sorusuna bosver yaw diyip tuymek olmaz. adamin oynamamasinda kendisinin payi var mi acikca soylemesi gerekir. kendisinin payi varsa ve belhanda bu kadar onemliyse takimin belhandasiz ve sneijdersiz bu takimi yenebilecegini gostermesi gerekir. daha genc ve dinamik adamlar istemesi dogal, ben selcugu da kesecegini dusunuyorum adam alinirsa (semih ve sabriyi de banko oynatacakti forumdakilere gore) ama sneijderin de jong ve cavanda gibi heriflerle calisip haftaya oynama ihtimali dahi olmamasi ve bu mactaki boktan futbol tudorun yanlis strateji uyguladigini ve elendigi taktirde dursun tarafindan is akdine son verilecegi anlamina geliyor malesef. o zaman da tudorun tam tersi kariyerinde hucum oynattigi bilinen daha babacan bi herif gelip sneijder de takima donunce yeni birkac transferle gaza gelinme sureci olacaktir ki belki de daha iyi olur. cunku tudor yanlis ata oynayarak ilk resmi macinda da s.cinca durduk yere kendini cikmaz bir koseye soktu
yahu zaten kimse yenerdik demiyor..İsyanımız son 2 yılın faturasının Şinoya çıkarılması..Senin en önemli ve öncelilki ilk 5 sorunun 2 orta saha+sağ-sol bek ve stoper iken ilk transferin 10 numara olmamalıydı.Önce açıklarını kapatırsın ve bütçen kaldıysa Şinoy da güle güle dersin.Zamanlama hatasını saymıyorum bile.Sneijder'i severim ama yenilmenin tek sebebini Sneijder'in olmamasına indirgemek sığlıktan başka şey değil. Dünkü kurguyla bu takım ilk beşe bile giremez. Sneijder gidecekse bile o bölgeye bir isim daha gerek. Belhanda'da olmayınca takım adeta beyinsiz oynuyor. Oraya kadar getirip finalde kaç kere saçmaladık.
Sneijder konusunu sakız gibi uzatan yönetime de yazıklar olsun. 1 aydır konuşuluyor. Böyle ne size,ne hocaya,ne oyunculara her şeyden önce Galatasaray'a yaramaz. Karar verildiyse artık netliğe kavuşsun.
En kötü karar,kararsızlıktan iyidir.