5363415783c9bba2339d9fae4fde0e3b.jpg

Dursun istifa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güle güle güzel insan seni Ercan Tanerin Allahım gooool sesiyle hatirliycam hakkimiz helal olsun inşAllah sende edersin.

Paragözdü evet ama o bizim iyisiyle kötüsüyle 10 numaramızdı.

Gidecegine ihtimal vermiyordum da bunu yapanların gözü dönmüs be bu kadarını beklemezdim.
Gideceğine ihtimal vermiyormuydun hahahaha ulan dün Tudor madara olmadan önce yazdığın mesajlardan utan.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Seneye hakki olan 4.5 milyon Euro'yu birakip giden ADAM gibi ADAM :heart:

[FONT=&quot]"sneijder'i de alırım onu oynatacak hocayı da"

[/FONT]
DEo2fBPW0AAG5qu.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Gideceğine ihtimal vermiyormuydun hahahaha ulan dün Tudor madara olmadan önce yazdığın mesajlardan utan.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kenan renktaşım hitabımıza dikkat edelim lütfen.

Dün başka bisey konusuyorduk,bugün resmiyeten gerceklesmis bi durum var önümüzde.

Insan üzülüyor ister istemez üstümüze gelme sende su durumda.

İşin şakası bir yana, üzüldüm ayrılmasına. Keşke böyle olmasaydı. Yolu açık olsun.

Son düzenleme:

Dün başka bisey konusuyorduk,bugün resmiyeten gerceklesmis bi durum var önümüzde.

Lan bi git sen ve senin gibiler bu üsluptan fazlasını hak ediyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder e tesekkur ettigim sairim tek nokta , kurusunu haketmedigi 9-10 milyon lirayi gumlettikten sonra son senesinde dunya kupasi icin oynamak icin de olsa bir 5 milyon daha cukkalamaya calismamasi olur

İki yuzluluk yapma la bi taraflarini yirtiyodun sneijder gitsin. Uzuldum ayaklarini gec . trollmusun nesin ne oldugun belli degil gevsek gevsek konusuyon insanlarin sinirini bozuyon sonra da hitabimiza dikkat edelim diyosun.

Askerleriyiz ulan!!!

Geri
Üst Alt