hiçbir zaman faydali olmadı sneijder galatasaray'a.

Gel de bu yazıyı oku şimdi. Yazıyı beğenenler zaten kaliteyi belli atmış ama yine de bi devam edeyim bari okumaya.

-Evt ilk izlenimim "ben demiştim"ci olup ispat sunamayan bi 31ci.
-"Hagi'yi bu kadar sevmediniz" diyen bir yalancı.
-Futbolu bildiğini iddia edip, futbolun bir takım oyunu olduğunu bilmeyen bi dallama.
-"5 maçta etkisi ya olmuş ya olmamış" diyip, heba edilen katkılarını görmemekte ısrarcı olan kafasını kuma gömmüş bi deli.
-Etrafı ülkenin yetiştirdiği en kaliteli oyuncularla dolu Hagi performansını, Selçuk gibi bi kanserle oynayan Sneijder'dan bekleyen bi flütçü.
-Hala futbolu bildiğini iddia edip milletin bilmediğini savunuyor :asd2:

Mal la bu herif. :asd2:

ama ıyı yolladık ha tek kurus vermedık

gönderilmesı çok doğru ama para kazanmadan böyle adam yollanır mı?ayrıca iyi ayrılmalıydık kendisiyle fener aglama sarkısını keşke bır kere daha dınleseydık.ıyısıyle kotusuyle özlüycem.

Son düzenleme:
gönderilmesı çok doğru ama para kazanmadan böyle adam yollanır mı?iyi ayrılmalıydık fener aglama sarkısını keşke bır kere daha dınleseydık.ıyısıyle kotusuyle özlüycem.
para kazanmayı bosver para vermedıgımıze dua edelım genelde para verıp yolluyoruz

Bu yönetim jose den para kazandi hatirladigim kadari ile, Burak´dan kazandi, Telles´den kazandi, Semih´den kazandi, Podolski´den kazandi, olur olmaz herkesten kazandi, bir Sneijder´den kazanamadi. 7-8 Milyon getiren menejere, bir milyon veren bir kulübüz. Bana kalirsa bu fena strateji degil. Buna ragmen elden, idare eder bir paraya cikaramadik.

Unutmadik ve asla unutmayacagiz sana yapilanlari.

09b4cac4e03208c9e9b959581e9de331.jpg

Itiraf edeyim bu sneijder a ben de biat ediyordum.

dursun zamani sneijderden ise tiksindim.

sen bir adama td sectirirsen , sen bir adama orta saha oyuncusu getirtirirsen , sen bir adama yasi arttikca gidip 3 senede 5 er milyon verirsen , tum takima vermedigin izni verirsen, senle sozlesmesi bittiginde 1,3 ten 3 sene imza parasi yazarsan ...

o zaman bu oyuncuyu yonetemezsin , o da kendine bakmaz , gobegi salar ,takimin bu durumunda hic kabahati yokmus gibi tavirlar icinde zit gitmeye calisirsa o da kabahatlidir

ama cok eminim , dursun disinda bir yonetimin elinde bu hale gelmezdi bu adam

Xess Xava öğlen sari kırmızı topa vuruyordu ya video da. O top Sneijder den nefret edenlerin kafasında patlasın.

sent via GSC

Son düzenleme:
Prag ve Utrech istemiş. Prag, 5 milyon euro talep eden Sneijder'den vazgeçmiş.

Geri
Üst Alt