Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
Özellikle alinti yapmicam laf yarisina girmemek icin, ama bugün olsaydida bisey degismezdi diyen biatci akp secmeni maymunlar umarim mutlu mesut uyurlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama ıyı yolladık ha tek kurus vermedık
Hani sneijder kalsın diyenlere hain diyordu ya bazıları, aha işte bak isim isim yazıyorum Engin şişman, Fatih Uluışık, Pıçak, Sinan Bilgin ve millete akıl veren ama asıl kendi bu haltı yiyen Barış, bir daha sakın kimsenin taraftarlığına laf etmeyin. Taraftarlığı bu takıma daha hala faydası olabilecek adama eleştiriyi geçtim düşmanlık besleyenlerden öğrenecek değil bu taraftar.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu listeye Arda Sadi, Recep Yıldırımı ekleyebilirsin. Umarım isimleri doğru yazmışımdır.
ama ıyı yolladık ha tek kurus vermedık
Tudor ve Dursun denen iki serefsize güvenip bu adami harcadiniz ya hepinize yaziklar olsun.
Engin ŞİŞMAN Seni cagiriyorlar üstat@EnginŞişman gelsene bi
Arkadaş milletin derdi Galatasaray değilki artık. Ne olursa olsun ben haklı çıkıyım derdinde. Sizi gibi taraftara cidden yazıklar olsun.
Arkadaş milletin derdi Galatasaray değilki artık. Ne olursa olsun ben haklı çıkıyım derdinde. Sizi gibi taraftara cidden yazıklar olsun.
Renktaşım nasıl Galatasaray değil 5 isabetli orta 5 isabetli şut yoktu bugün bu adam olsa antremansız çıksa tek başına en az 5 isabetli orta yapardı yapmaz mıydı sence? Hadi bu maçı geçtik yıl içerisinde arayacağız işte.
Bir td ve yönetim düşün ilk transferini hayvan gibi para harcayarak elimizde çok iyi oyuncu olan bir alana yaptık. Sorarım sana belhandaya harcanan parayı ön liberoya oyuncu alsak Wess de kalsa kötü mü olurdu? Şimdi ön liberoya para kalmadı kira mira uğraşıyorlar ve alamayacaklarrrr.