Paralari yetmedi degil. Sadece bizim gibi salak degiller o kadar para ödemek istemediler hakli olarak 1 sene kontrati kalmis ve kimsenin istemedigi adama.

Kim kimsenin istemedigi bir adam yahu ? Nice Belhanda´ya 9 Milyon avro ödese, transfer rekorlari olacakti. Son 7-8 yildir da 5´den fazla kimseye verdigini hatirlamiyorum.

Kim kimsenin istemedigi bir adam yahu ? Nice Belhanda´ya 9 Milyon avro ödese, transfer rekorlari olacakti. Son 7-8 yildir da 5´den fazla kimseye verdigini hatirlamiyorum.

Aynen öyle. Kiev'e bizim disimizda kimse o kadar para vermezdi hayatta Belhanda icin. Nice zaten kimseye fazla para ödemiyor ki, adamlar düsük fiyata katki verecek futbolcularin pesinde kosuyorlar. Bu yüzden de muhtemelen Sneijder isi olmaz.

Aynen öyle. Kiev'e bizim disimizda kimse o kadar para vermezdi hayatta Belhanda icin. Nice zaten kimseye fazla para ödemiyor ki, adamlar düsük fiyata katki verecek futbolcularin pesinde kosuyorlar. Bu yüzden de muhtemelen Sneijder isi olmaz.

Eger bekletseydik, muhtemelen Belhanda transferini 5-7 Milyon civarlarinda da bitirebilirdik sansimiz yaver gitseydi. Qualifikasyon maclarina yetistirmek icin, bu transferlerde fazla pazarlik yapmadik. Bu piyasada bunu da bilemezsin tabi. Premierligde bir takim cikip birden 15 milyonda masaya koyabilir. Belhanda 27 yasinda, fransa da iyi sezon gecirdi. Karakter sorunlari disinda, potansiyali malum bir oyuncu.

Nice Başkanı, Sneijder ile buluştu ve anlaştı, transfer açıklanabilir [Nice Matin]

Balotelli
Sneijder
Seri Cyprien

Sneijderlik OS + FW..

Göbekli portakal s.ligi elemesi oynayan ezik bir takımda mi oynayacak.
Ben arfa gibi fransada patlama yaparsa bazilari düşmanı olduğu gibi üstün kivrakliklarini gösterip gelsin derler mi acaba

Ooo Nice ile mi anlaşmış? Güzel güzel..

Velodrome'a geldiklerinde Yolanthe yenge de gelir umarım.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Napoli karşısında ustun basarilar dilerim.Boylece Bjk'nin 4. torbada güçlü bir muhtemel rakibi de olur.

Nice'de çok iş yapar. Arkasında arı gibi oyuncular var. Favre ona serbestlik verir. Bizden gitmesi doğruydu, Nice tercihi de doğru. Para yerine futbolu seçti. 2018'de oynamayı çok istiyor belli.

Adamın Fransa'nın en üst düzey takımlarından birine gitti. İsteseydi Amerika veya Çin'e giderek paranın anasını bellerdi. Aklının hala futbolda olduğunu gösterdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Favre hocam ve Sneijder reis.

Iki tane adam gibi adamin bulusmasina cok sevindim.

Bu sene Avrupa'da umarim gelene gidene zimbalar, en cok da Super Lig temsilcilerine saplamasi icimi sogutacaktir

Cok sevindiler gidince, ama kacislari yok bilsinler

Geri
Üst Alt