1 sene daha kalsa efsane işler yapacağı konusunda hemfikiriz herhalde . Futbolu ve parası değildi mevzu. Mevzu yönetim ve teknik heyetin burnunu sokmasiydi.
Yani konu (bence olması çok doğal olan) egolarıydi.

İleride kulüpte görev almasını çok isterim ama gayet iyi oldu bi yandan gitmesi.

GSCimbom Mobile App

Favre olayı çözmüş, Sneijder topu aldığında solunda 2 tane takım arkadaşı var. Sola gitmek istese bile gidecek alan yok :D

Burdayken çok söyledim Sneijder'i 4-2-3-1'in solunda oynatıp solbeke körüklü ciğeri olan bi oyuncu alalım takım sınıf atlar diye. Bi türlü Sneijder'e yer bulamadık ama :/

Nasildi beyler ilk iki macinda ? Lig macini bir 20 dakika izledim, ama Sneijder o arada oyunun icinde yoktu pek, ki degerlendireyim.

Tam olarak uyum saglayamamis gibi gözüküyordu, yalniz Saint Maximin cok bencil bir cocuk. Tercih sorunu yasiyor ayni Bruma nin bizdeki ilk dönemindeki gibi yanlis tercihten yana kullaniyor hakki cogu zaman.

Bir de takim Sneijderi topla fazla bulusturamadi benim izledigim periyotlarda. IBB ve Nice macini dönüsümlü izledim ama Nice gol yedikten sonra neredeyse tamamen IBB macina gectim.

Napoli Nice den cok daha üstündü her türlü, ilk yarida Nice'in gol yememesi mucize gibi birseydi, Napoli cok kacirdi sonra zaten ikinci yarinin hemen basinda attilar.

Son düzenleme:
aa yine mı sneijdere top atamıyor takım atsalar sneijder napoliyi ezecekmiş

soruma cevap ver

volkan demirelden kıskanıyor musun sneijderi

yaptığın yorumlara bakarsak volkanla duygusal 1 ilişkiniz olmasından başka seçenek yok

engellemeye çalıştım mod yetkisi verilmiş olmadı . deminki mesajı için raporladım . ne olacak bilmiyorum . ben de seviyesine düşüp küfredebilir çirkinleşebilirdim ama yapmayacağım . yazık annene sadece öyle diyorum . sanal bile olsa herkes benim gibi edepli davranmaz dümdüz giderdi .
belki senin zoruna gitmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
engellemeye çalıştım mod yetkisi verilmiş olmadı . deminki mesajı için raporladım . ne olacak bilmiyorum . ben de seviyesine düşüp küfredebilir çirkinleşebilirdim ama yapmayacağım . yazık annene sadece öyle diyorum . sanal bile olsa herkes benim gibi edepli davranmaz dümdüz giderdi .
belki senin zoruna gitmiyor ama onlar için adam ol !

annelere saygım var diyip zırt pırt anne lafını kullanıyorsun

ben kullandım mı sana karşı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yalniz edep den bahseden adam anneleri katiyor isin icine. Güzel edepmis.

Yalniz edep den bahseden adam anneleri katiyor isin icine. Güzel edepmis.

küfür mü etmişim bak bakalım .
adam ol annene sövdürme demek istemişim . ben sövmem ama biri gelir dümdüz çeker demişim . uyarmısım . bunda yanlış ne var ?
adam neler diyor görmüyor musun ? ergen olsa neyse adam 30 yaşında .
forum kankalığı uğruna kendinizi güldürmeyin insanlara . duruşunuz olsun eğriye eğri doğruya doğru deyin .

küfür mü etmişim bak bakalım .
adam ol annene sövdürme demek istemişim . ben sövmem ama biri gelir dümdüz çeker demişim . uyarmısım . bunda yanlış ne var ?
adam neler diyor görmüyor musun ? ergen olsa neyse adam 30 yaşında .
forum kankalığı uğruna kendinizi güldürmeyin insanlara . duruşunuz olsun eğriye eğri doğruya doğru deyin .

sneijder gittiyse gomis var

volkana aynen bunu ilet

Geri
Üst Alt