güncel dedigi neredeyse 10 sene oluyor ... Bayern ile Real ayni seviye'de degil demek da ayri bir kafa yani

Aslinda Belhanda'ya biraz sahip çikilsa bu fanatik futbolcu taraftarlari bu kadar elestiriye maruz kalmaz. Aynisi zamaninda Felipe'ye yapilmisti :).

Top fit bir Sneijder'i en son yeni yildiz'i taktigimiz sezon'da görmüstüm. Real'da ve Inter'deki sorun yasadigi hocalari bizzat hatirliyorum. Geçen sayfada Rhianna avatarli arkadas bir liste yapmis. Ondan fazlasida vardir.
Top fit ile igrenc arasinda da cok fark var.

Inter'de hocayla sorun yasamadi biraz once de belirttigim gibi. Anlasilan o ki senin lafina guvenemeyip Real kariyerini de arastirmak durumunda kalacagim.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bütün bu olaylardan sonra bu Sneijder'in bende bıraktığı izlenim şu şekilde. Baktı ki kendi çiftlik düzenini sürdüremeyecek, Tudor'un idmanları ağır. Tudor'u göndermesi de mümkün değil. Bu şekilde devam etmektense bonservisini alıp daha az yorulmak istedi. De jong kadro dışı olmasına rağmen gitmiyor, parasını almak için. Aynı şey Selçuk için de geçerli. Ama Selçuk'un ekstraları var. Takım içinde ne yaşandı tam olarak bilmiyoruz , belki aralarında başka sıkıntılar ve kavgalar da vardı. Sonuçta hiçbir şey sebepsiz olmaz. Sneijder'in gidişi törensiz vs. olduysa bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Bunu en iyi Tudor'dan öğrenebiliriz.

Muslera çizgisini duruşunu asla bozmadı, hocalarla kavga etmedi, yabancı çetesine girmedi. Muslera içeri Alsada şutları kredisi SONSUZ.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kim varmış şu yabancı çetesinde anlat da öğrenelim hainleri. Medyanın masa başı haberlerine inanan insanlar var hala çok ilginç. Tudor dışında hangi hocayla kavgalı olmuş Sneijder bu kulüpte? O meseleyi de Tudor'un kötü yönettiği gayet ortada. Yaka paça kovdular adamı kulüpten..

Ayrıca o zaman Sneijderi eleştirmiyorsan selçuğa laf atamada aynı şeyleri söyle. Selçuk en az Sneijder kadar katkı verdi takıma 5-6 senede. Selçuk 3 Sneijder 2 sezondur ÇÖP

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkisinin durumunu karşılaştıranla futbol konuşmanın anlamı yok. Sneijder koşacak, basacak, dikine gidecek adam değil. En iyi döneminde de değildi. Kadromuz çok iyi olsa da çok iyi oynasak da Wesley bunları yapmaz. Yukarıda da yazdığım gibi işleyen bir sistemin en önemli parçası olur, ayrıca ekstra katkı verir (uzaktan goller, şapkadan tavşan çıkarırcasına asistler vs). Selçuk ise iki yönlü oynaması gereken orta saha. Pres yapar, defansa yardım eder, takımı rakip yarı sahaya taşır, paslarla çıkmayı yönetir. Onun yerine beyefendi koşmadan, ikili mücadeleye girmeden yan pas geri pas yapıyor 3 yıldır.

Kısaca Sneijder oynayamıyordu çünkü sistem falan yoktu takımda, Selçuk ise oynamıyordu ve bu kötü oyunun başlıca sebeplerindendi.

Valla bütün bu olaylardan sonra bu Sneijder'in bende bıraktığı izlenim şu şekilde. Baktı ki kendi çiftlik düzenini sürdüremeyecek, Tudor'un idmanları ağır. Tudor'u göndermesi de mümkün değil. Bu şekilde devam etmektense bonservisini alıp daha az yorulmak istedi. De jong kadro dışı olmasına rağmen gitmiyor, parasını almak için. Aynı şey Selçuk için de geçerli. Ama Selçuk'un ekstraları var. Takım içinde ne yaşandı tam olarak bilmiyoruz , belki aralarında başka sıkıntılar ve kavgalar da vardı. Sonuçta hiçbir şey sebepsiz olmaz. Sneijder'in gidişi törensiz vs. olduysa bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Bunu en iyi Tudor'dan öğrenebiliriz.

Kimlere tören yapılmadı sneijdere mi yapılacaktı. Görende Alex falan sancak bu adamı.

Sorundur tabi ama senin Sampiyonlar Ligi'ni kazanan kadrodaki en onemli 2-3 oyuncudan birinin maasinda indirime gitmesini istesen adamin "yok ya" demeye de az cok hakki var.

Surec cok da benzemiyor. Dursun bugun Muslera'ya "yeni yapilanmaya gidiyoruz, sen de indirime git" dese, Muslera "yok ya" dese ve akabinde kadro disi birakilsa sorun Muslera'da mi?

Ben hakkı yok demiyorum. Elbet kontratı beğenmeme hakkı var. Bizdeki gönderilişi üzerine çok spekülasyon döndü ve farklı sebepler olduğu düşünülüyor. Yoksa tamamen aynı şekilde oldu dersek haksızlık etmiş oluruz. Ama ben Sneijder hakkında iyi düşünemiyorum son olanlardan sonra.

Furkan konustukca batiriyorsun bence.

Kim varmış şu yabancı çetesinde anlat da öğrenelim hainleri. Medyanın masa başı haberlerine inanan insanlar var hala çok ilginç. Tudor dışında hangi hocayla kavgalı olmuş Sneijder bu kulüpte? O meseleyi de Tudor'un kötü yönettiği gayet ortada. Yaka paça kovdular adamı kulüpten..

İkisinin durumunu karşılaştıranla futbol konuşmanın anlamı yok. Sneijder koşacak, basacak, dikine gidecek adam değil. En iyi döneminde de değildi. Kadromuz çok iyi olsa da çok iyi oynasak da Wesley bunları yapmaz. Yukarıda da yazdığım gibi işleyen bir sistemin en önemli parçası olur, ayrıca ekstra katkı verir (uzaktan goller, şapkadan tavşan çıkarırcasına asistler vs). Selçuk ise iki yönlü oynaması gereken orta saha. Pres yapar, defansa yardım eder, takımı rakip yarı sahaya taşır, paslarla çıkmayı yönetir. Onun yerine beyefendi koşmadan, ikili mücadeleye girmeden yan pas geri pas yapıyor 3 yıldır.

Kısaca Sneijder oynayamıyordu çünkü sistem falan yoktu takımda, Selçuk ise oynamıyordu ve bu kötü oyunun başlıca sebeplerindendi.

Bence ikiside oynamıyordu. Yabancı çetesi. Masabaşı haber değil. Sneijder-Chedjou-Jong-Podolski-Bruma daha önceki dönemlerdede birçok oyuncu bu konumdaydı. Benim anladığım bu konumda olmayan aklıma gelen 2 adam var. Drogba-Muslera-Melo. Melonun gitme nedenlerinden biride bu. Podolski ile Brumanın suçu yok çünkü bu adamların anlaşabileceği tek tük adamlar var. Onlar içeri girmek zorunda kaldılar. Türk çeteside var mesela bayağa gitti şuan: Selçuk-Hamit-Semih-Sabri-Burak-Umut. Şimdi orada yalnış bi tabir var. Selçuk zaten aham şaham bi adam değil. Yanına kesici atıcı koşucu bi adam koyarsnı. Selçukta motive olur oynar. Melo gitmeden önce selçuk yine birşeyler yapıyordu. Melo gittikten sonra adam artık yıldı. Ve tabiki yönetimin sürekli TD dğeiştirip suçu oyuncu yerine TD lerde bulmasıda selçuğa etken oldu. Aynı konu sneijder içinde geçerli. Real madridi devirdiğimiz 3-2 lik maçta. Gol sonrası sevinç yapan snejdere bakarsak şuanki halinden 10-12kg daha az. Bu adam 2 senedir fazla kilolarla oynuyor. Yağ oranı umrumda değil. Kas olsa bile fazla kilo ağırlaştırı rinsanı. Ki birçok vucut geliştirmecide kilosu arttıkça çevikliği azalır. Son donemde selçuk 10 yan ve geri pas attıysa. Sneijder 5 atmıştır. Ve hiç mücadele etmemiştir.

Özet olarak: Selçukta Sneijder de oynamıor bilerek paraya yatıyorlar. BASBAYA YATTILAR YILLARCA. Bunu anlayamayacak kadar körseniz. Gidin nice forumuna ingilizce yaarsanız ban yemiyorsunuz. 3-5 bişiler yazarsınız. Ama fazla övmeyin. Ban yersiniz :) :)

Osman Sinav gibi senaryo yazmis mübarek.

Ben hakkı yok demiyorum. Elbet kontratı beğenmeme hakkı var. Bizdeki gönderilişi üzerine çok spekülasyon döndü ve farklı sebepler olduğu düşünülüyor. Yoksa tamamen aynı şekilde oldu dersek haksızlık etmiş oluruz. Ama ben Sneijder hakkında iyi düşünemiyorum son olanlardan sonra.
O konuda birsey diyemem. Kulupteki ciftlik ortamini gorup kendisi de bundan faydalandi. Ki bunu yapmasinin yanlis oldugunu onceden de soylemisligim var, ancak yine de asil sorun kulubu ciftlige ceviren yonetimde.

Ancak halen Sneijder'in sorunlu bi oyuncu olduguna katilmiyorum.

Neyse bitti gitti. Kendisine kariyerinde basarilar.

Geri
Üst Alt