DKHVVDTW0AA87Eu.jpg

manyakmisin olm sen ? Kalkip herife yumrugumu caksin

Yavas caksin pogbaya yumrugu.

Ve sen nereden ciktin yine yaw ? Emre´nin safak´a yaptigi hamleyi, görsellemek adina, konuyu uygun bir sekilde yaptigim bir paylasim. Hemen birseyi savunmaya kalkiyorsun, neyi savunuyorsun, onu da bilmiyorsun...

Yavas caksin pogbaya yumrugu.

Ve sen nereden ciktin yine yaw ? Emre´nin safak´a yaptigi hamleyi, görsellemek adina, konuyu uygun bir sekilde yaptigim bir paylasim. Hemen birseyi savunmaya kalkiyorsun, neyi savunuyorsun, onu da bilmiyorsun...

Volkan ayisina kafa tutan SNEİJDER Pogbaya da dalar .

:asd22:
Hadi koyalim 3 metre kare odaya ikisini birlikte yalniz ve dalsin ? X´de öyle milletin icinde, kendinden kuvvetli adamlara dayilaniyordu, en sonunda biri ciddiye aldi, canini 4-5 oyuncu + drogba zor kurtardi.

Bu adamlar boksör değil yalnız adem, yani kısa boylu tıfıl birisi kendinin 3 katı adamı çok rahat bir şekilde indirebilir. Tabi kısa/tıfıl olanın dövüşmeyi bilmesi şartıyla, bilmekten kastım tabiki sokakta iki üç iti dövmekten ibaret değil.

Ha Sneijder-Pogba ikilisi özelinde ben de gözümde pek canlandıramadım Musap'ın bahsettiği sahneyi, o konuda katılıyorum sanırım :D

Geri
Üst Alt