Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Sneijder ve Bruma ya.Ben tudorcuyum kime sallamam lazım şimdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder ve Bruma ya.Ben tudorcuyum kime sallamam lazım şimdi![]()
Sen eski Sneijdercilerdensin ama.Sneijder>Tudor olduğuna göre seni Aysalcıların yanına alalım.![]()
Sneijder ve Bruma ya.
Aysalcıların yanında olmam ben , en iyisi selçuka sallamaya devam edeyim.
Takımda olmayan oyunculara neden sallıyım biri takım efsanesi hemde , biride elinden geleni yaptı oynadığı sürece.
Niye,Aysalcılar Sneijder'i sever.
Seni Belhanda Topicine alalım.Sneijder'e yeterince salladım. Artık tat vermiyor.
Tudor konusunda anlaşamıyorum onlarla
Hido'ya bi yamugunu gormeyeyim, degerli 1 renkdasimdir kendisiOrası da doğru.Sen free takıl o zaman.Sana uyan bir grup aklıma gelmedi.![]()
Acun ile poz vermiş gitsin Fener de oynasın.
Sarper'i kimse tehtit edemezHido'ya bi yamugunu gormeyeyim, degerli 1 renkdasimdir kendisi
Hido'ya bi yamugunu gormeyeyim, degerli 1 renkdasimdir kendisi
manyakmisin olm sen ? Kalkip herife yumrugumu caksin
Yavas caksin pogbaya yumrugu.
Ve sen nereden ciktin yine yaw ? Emre´nin safak´a yaptigi hamleyi, görsellemek adina, konuyu uygun bir sekilde yaptigim bir paylasim. Hemen birseyi savunmaya kalkiyorsun, neyi savunuyorsun, onu da bilmiyorsun...
:asd22:Volkan ayisina kafa tutan SNEİJDER Pogbaya da dalar .
:asd22:
Hadi koyalim 3 metre kare odaya ikisini birlikte yalniz ve dalsin ? X´de öyle milletin icinde, kendinden kuvvetli adamlara dayilaniyordu, en sonunda biri ciddiye aldi, canini 4-5 oyuncu + drogba zor kurtardi.