Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Oyle tahmin ediyorum.doruk ata mı diyorsun?
Yalanlamadi diye biliyorum iddialari yanlis miyim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle tahmin ediyorum.doruk ata mı diyorsun?
Bu mesajını görene kadar bu gerçeğin farkında değildim Osman başkan. Bu başlığa bir süre uğramama kararı aldım, bir sonraki aşama küfürleşme çünkü... Malum Adem Çakar effect.
Erman TürkerMehmet sen anlarsin belki, azerice bir sarki sözlerini tam olarak anlayamiyorum. Belki anlarsin...
https://www.gscimbom.com/forum/f79-gsc-sozluk/cenap-leytenant-162396/#post9513684
Türki dillerinden erman türker anliyordu diye bir muhabbet vardi sanki bir kac sene öncesine, yanlis anlamis olmayayim, sonra adama saracaksin diye, konuya mentionlayamadim da.![]()
Mehmet sen anlarsin belki, azerice bir sarki sözlerini tam olarak anlayamiyorum. Belki anlarsin...
https://www.gscimbom.com/forum/f79-gsc-sozluk/cenap-leytenant-162396/#post9513684
Türki dillerinden erman türker anliyordu diye bir muhabbet vardi sanki bir kac sene öncesine, yanlis anlamis olmayayim, sonra adama saracaksin diye, konuya mentionlayamadim da.![]()
Ne yaptı?Üst yöneticilerden birisi uzatmıştır muhtemelen, çok gereksiz ve yanlış bir iş yaptı. Sevdiğim de bir adam ama yaptığı iş için 90 gün azdı, normal yani.
Başlıktaki leytenant ibaresini görünce istemsiz güldüm ve kapadım sayın Çakar.![]()
Baya ağır sövdü. Siyasi konu.
Ne yaptı?
Azerbaycanli gardaslarimizda, önemli bir rütbeymis...
Leytenant (fr. lieutenant) - Azərbaycan Silahlı Qüvvələrində zabit rütbəsi. Azərbaycan Hərbi Dəniz Qüvvələrində də eyni cür adlanır - leytenant.
Ama sarki melodisi ile, kadin, erkek dueti ile cok hos ve romantik. :heart:
İngilizceden gelme teğmen demek zaten.
Adminler kendisine karsi cephe aldilar.Erman Türker demişken bu istatistik yüreğimi burkuyor nasıl girer bu listeye üstad
Top 5 Beğenmedim (Alınan)
- Yiğit Karagöz (86)
- Sinan Bilgin (67)
- Erman Türker (33)
- Serkan Şafak (30)
- Refik Y. AKKÜLAH (20)
wallahi sarper, söyle bakiyorum da, sana leytenantlik cok yakisirdi. :nargile:
Ömrü cok olacagini sanmiyorum, yabanci siniri konusunda okkali bir sekilde sövüp aramizdan ayrilacaktir.raat olun anti şırayderciler günleriniz sayılı. başbuğun dönüşü ile ergenekon destanı yürüyüşümüz yakın.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Hakan Delikanli[/TD]
[TD="class: alt1"]03.09.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]24.09.2017, 02:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]4 Gün, 1 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
katılmıyorum. enaz 25 adet forumu bıraktım fakat şunu söyleyip öyle gidicem ile başlayan mesajı olacaktır sadece bu başlık altında.Ömrü cok olacagini sanmiyorum, yabanci siniri konusunda okkali bir sekilde sövüp aramizdan ayrilacaktir.
Beni leytenant yaptır o zaman reis.
Baklavani alirim dedigim gibi olursakatılmıyorum. enaz 25 adet forumu bıraktım fakat şunu söyleyip öyle gidicem ile başlayan mesajı olacaktır sadece bu başlık altında.
jubileyı ger tr kıyası ile yapar
Külliyen yalan.Mehmet sen anlarsin belki, azerice bir sarki sözlerini tam olarak anlayamiyorum. Belki anlarsin...
Beyaz Türk ve o şimdi asker denilen iki adet kerkenez seri eksiledi olsun o kadar.Erman Türker demişken bu istatistik yüreğimi burkuyor nasıl girer bu listeye üstad
Top 5 Beğenmedim (Alınan)
- Yiğit Karagöz (86)
- Sinan Bilgin (67)
- Erman Türker (33)
- Serkan Şafak (30)
- Refik Y. AKKÜLAH (20)
İnternette yaptigin hamlelere dikkat et kardesBen de senin Sarper’e yamuğunu görmeyeyim. Şaka falan yapmıyorum, rahat bırak şu adamı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi