belhandaspor vatana millete hayırlı olsun daha 8. ayda

şu başlıkta bari rahat verin be fanboylar

ercan belhanda basliginin intikamini almaya kararli gibi

diyosunki seni hiç özlemiyoruz vs. bende kendi adına konuş çoğul konuşma diyorum neyi gerginlik bunun. he olay şu zaten wesin gitmesine meşale yakanlar hep tudorcu malesef

doğru zamanda gitti eyv lafımız yok ama adamı kovdular yav bundan nasıl zevk alırsınız yarın bir gün çalıştığınız yere gidersiniz sabah bi bakarsınız masanızda başkası var o zaman yıkarsınız ortamı :D

yani nasıl kötü ayrıldık söyler misin? Adamın arkasından itibarsızlaştırma yapıldı mı? Hayır. Attığı goller silindi mi? Hayır. Juve maçını yine resmi hesaplardan yayınladılar. Alex'in yollanması ile falan gram ilgisi yok mesela.

Senelerdir kendisi Temmuz'da başlayan kampa Ağustos'ta gelirken kimse sesini bile çıkarmadı. Bu kulüpten veda töreni yapılarak giden biri var mı mesela? Hagi hariç hatırlamıyorum. Hagi'de kendisi emekli olacağını açıkladığı için son maçında yapıldı o kadar.

Kimler kimler kötü ayrıldı bu kulüpten. Sneijder iyi bile ayrıldı kulüp yapısına göre. Benim kimsenin gidişinden zevk almam yok ama işini yapamayan yollanır.

Yas mı tutayım yani ayrıldı diye?

yani nasıl kötü ayrıldık söyler misin? Adamın arkasından itibarsızlaştırma yapıldı mı? Hayır. Attığı goller silindi mi? Hayır. Juve maçını yine resmi hesaplardan yayınladılar. Alex'in yollanması ile falan gram ilgisi yok mesela.

Senelerdir kendisi Temmuz'da başlayan kampa Ağustos'ta gelirken kimse sesini bile çıkarmadı. Bu kulüpten veda töreni yapılarak giden biri var mı mesela? Hagi hariç hatırlamıyorum. Hagi'de kendisi emekli olacağını açıkladığı için son maçında yapıldı o kadar.

Kimler kimler kötü ayrıldı bu kulüpten. Sneijder iyi bile ayrıldı kulüp yapısına göre. Benim kimsenin gidişinden zevk almam yok ama işini yapamayan yollanır.

Yas mı tutayım yani ayrıldı diye?

Yav git yas tutma sana yas tut diyen yok bırak yas tutana saygı duy. Sneijder kötü ayrılmadı diyorsun bunu iddia eden adamla tek kelime laf etmem. Hagi ne alaka onu anlamadım konuyu dallandırma boş yere. Ayrıca yaşın kaç hagiyi cidden hatırlıyor musun?

Akşama kadar kavga etmekten ne anlıyorsunuz

Bu Alemin Tek Kralı

Bişey sorucam bu adamı sevmiyorsunuz bitti gitti artık hala ne diye yazıyosunuz? Konusu kapatılsın vs. diye? Olay çıkartmaya çalışan tahrik eden bu adamı sevenler değil.

Mesela bizim mevcut 10 numara gitse konusuna tek bir mesaj atmam ne bok yerse yesin derim

Yav git yas tutma sana yas tut diyen yok bırak yas tutana saygı duy. Sneijder kötü ayrılmadı diyorsun bunu iddia eden adamla tek kelime laf etmem. Hagi ne alaka onu anlamadım konuyu dallandırma boş yere. Ayrıca yaşın kaç hagiyi cidden hatırlıyor musun?

Okursan anlarsın alakasını. Var mı veda töreni yaparak ayrıldığımız bir isim? Bülent Korkmaz,Hasan Şaş,HŞükür hangisine sorsan vefasızlık yapıldı diyor.

Sabri bile vefasızlık yaptılar diye söylüyor. Yani bu Wesley'e özel durum değil. Ben zaten sevenlere laf atmadım sadece "neden gönderildi" "arıyoruz kendisini" diyenlere söylüyorum.

Futbol duygu oyunudur ama duygular yanlışı savunmaya iterse karşı çıkarım. Bu kadar basit. Son iki senede 6. ve 4.olduk. Şu anda ise lider ve en çok gol atan takımız. Bu bile bir şey anlatıyor.

Okursan anlarsın alakasını. Var mı veda töreni yaparak ayrıldığımız bir isim? Bülent Korkmaz,Hasan Şaş,HŞükür hangisine sorsan vefasızlık yapıldı diyor.

Sabri bile vefasızlık yaptılar diye söylüyor. Yani bu Wesley'e özel durum değil. Ben zaten sevenlere laf atmadım sadece "neden gönderildi" "arıyoruz kendisini" diyenlere söylüyorum.

Futbol duygu oyunudur ama duygular yanlışı savunmaya iterse karşı çıkarım. Bu kadar basit. Son iki senede 6. ve 4.olduk. Şu anda ise lider ve en çok gol atan takımız. Bu bile bir şey anlatıyor.

Yav bak ARKADAŞIM niye anlamıyosun sen beni. Ben Veda töreni yapılsın mı dedim sana töbe yarabbim yav. Kendin veda töreni kimseye yapılmadı diyip bi sonraki mesajda onu açıklıyosun. Saçmalamaya gerek yok daha fazla. En basit örnek daha bu adamın sözleşmesi feshedilmeden 10 numara belhandaya verildi. Devam edilecek derken bir anda yollandı dursun iti tarafından. Ki bu adama bok atıyorsunuzda 4.5m€ paradan vazgeçti. Bizim yerlilerin hani yata yata aldığı para. Adam sorun bile çıkarmadan gitti. Hala arkasından kuyusuna işemeye gerek yok.

yaş ile ilgili soruma cevap alamadım profilinde yazan gerçek yaşın ise hagiyle ilgili münakaşaya girmeyelim.

Geri
Üst Alt