Bişey sorucam bu adamı sevmiyorsunuz bitti gitti artık hala ne diye yazıyosunuz? Konusu kapatılsın vs. diye? Olay çıkartmaya çalışan tahrik eden bu adamı sevenler değil.
Yanlış düşünüyorsun niyemi soylıyım 3 5 birşey yazalım belhandacilar gelmeden diyorsun kendin ortamı hazirliyorsun
Sonra sınır olan kendin oluyorsun

Bu Alemin Tek Kralı

Hagi ne alaka hagi bu.klupte benim canlı gördüğüm tek efsane

Bu Alemin Tek Kralı

Beyler, bu mücadele hiç bitmeyecek. Dün sekiz şehit verdik, onların yüzü suyu hürmetine bir kaç gün olsun sükunete davet ediyorum.

Yanlış düşünüyorsun niyemi soylıyım 3 5 birşey yazalım belhandacilar gelmeden diyorsun kendin ortamı hazirliyorsun
Sonra sınır olan kendin oluyorsun

Bu Alemin Tek Kralı

Öyle birşey yazmadım element uydurma boş yere. Yazdığıma dön geri bak. 3-5 birşey yazalımmış sizden mi izin alıcaz yazarken :D Şaka yollu yazdığımız şeyler bile sizi kızdırıyor demek :D

Bana göre bir yanlışım yok. Bak ayrıca bu konuya girmezsen görmezsin işte ne hoş değil mi, başta söylediğime dönüyoruz geri :D Sinir filanda olmuyorum gayet komik gözüküyorsunuz uzaktan gülüyorum yani.

Öyle birşey yazmadım element uydurma boş yere. Yazdığıma dön geri bak. 3-5 birşey yazalımmış sizden mi izin alıcaz yazarken :D Şaka yollu yazdığımız şeyler bile sizi kızdırıyor demek :D

Bana göre bir yanlışım yok. Bak ayrıca bu konuya girmezsen görmezsin işte ne hoş değil mi, başta söylediğime dönüyoruz geri :D Sinir filanda olmuyorum gayet komik gözüküyorsunuz uzaktan gülüyorum yani.
Alıntıladım yalan atma

Bu Alemin Tek Kralı

Olay burda patlamış sonra ortam geriliyor diye kızıyorsun

Bu Alemin Tek Kralı

yav ercan sen bu forumun en sorunlu adamısın boş şeyler peşinde koşma. daha üstteki mesajda benim yazdığım mesajı uydurmuşsun sonra olay burda patlamış diyorsun :D

Yav bak ARKADAŞIM niye anlamıyosun sen beni. Ben Veda töreni yapılsın mı dedim sana töbe yarabbim yav. Kendin veda töreni kimseye yapılmadı diyip bi sonraki mesajda onu açıklıyosun. Saçmalamaya gerek yok daha fazla. En basit örnek daha bu adamın sözleşmesi feshedilmeden 10 numara belhandaya verildi. Devam edilecek derken bir anda yollandı dursun iti tarafından. Ki bu adama bok atıyorsunuzda 4.5m€ paradan vazgeçti. Bizim yerlilerin hani yata yata aldığı para. Adam sorun bile çıkarmadan gitti. Hala arkasından kuyusuna işemeye gerek yok.

Benim derdim kendisi değil zaten. Son 2 seneye kadar çok severdim ama sonra her geçen gün nefret ettirdi, bu kadar basit. Özbek yönetimi konuşmaya gerek yok zaten. Transfer yapıldığında bile buna güvenmeyin demiş biriyim.

Hala Tudor'a "nasıl Wesley'i yollarsın" diye söylenenler var ya heh işte lafım onlara. Umarım bu kez anlamışsındır. Hagi,yaş falan nereye götürdün konuyu bir türlü anlamadım.. Başka yerlere gidiyor çünkü. Uzatmayı sevmem ben.

Benim derdim kendisi değil zaten. Son 2 seneye kadar çok severdim ama sonra her geçen gün nefret ettirdi, bu kadar basit. Özbek yönetimi konuşmaya gerek yok zaten. Transfer yapıldığında bile buna güvenmeyin demiş biriyim.

Hala Tudor'a "nasıl Wesley'i yollarsın" diye söylenenler var ya heh işte lafım onlara. Umarım bu kez anlamışsındır. Hagi,yaş falan nereye götürdün konuyu bir türlü anlamadım.. Başka yerlere gidiyor çünkü. Uzatmayı sevmem ben.

Hayattaki en büyük huyumdur konuyu dallandıranla daha çok dallandırırım. Sen hagi dedin ayrıca durup dururken benimde gözüme yaşın ilişti. Hagi oynarken sen yokmuşsun bile ona göre, ondan ötürü dedim. Hagi konusunu kim açmış dön bir bak derim.

Son olarak gittiği iyi oldu ona lafım yok başta da söyledim sadece kovuldu adam benim lafım ona.

Babayı canlı canlı izlemiş biriyim bundan büyük keyif olamaz

Bu Alemin Tek Kralı

bursasporu çalıştırırken görmüştüm kendisini idmanda o yaşta bile efsane top yakışıyordu ayağına. o gün futbola geri dönse en az sneijderin son dönemi kadar oynardı :D

Hayattaki en büyük huyumdur konuyu dallandıranla daha çok dallandırırım. Sen hagi dedin ayrıca durup dururken benimde gözüme yaşın ilişti. Hagi oynarken sen yokmuşsun bile ona göre, ondan ötürü dedim. Hagi konusunu kim açmış dön bir bak derim.
sonuçta
Son olarak gittiği iyi oldu ona lafım yok başta da söyledim sadece kovuldu adam benim lafım ona.

Hagi'yi neden yazmışım baksana..Belki de güzel ayrıldığımız tek isim diye yazmışım. Adamı izleyemedim doğru ama sonuçta o dönem kamera icat edilmiş ve videolar varmış değil mi? Belgsellerini izledik o kadar. İstanbul'un fethinde oynamadı adam sonuçta.

Ayrılışı doğru diyorsan sorun yok zaten.

Dursun ve Tudor hakkında söyledikleri resmen içime oturdu

Sneijder yaşlanmıştır formsuzdur belki gönderilmesi doğrudur orasını bilemem ama yönetim ve Tudor gerçekten adama saygısızlık yaptı

Sneijder'in Galatasaray 'dan ayrılışı bu şekilde olmamalıydı

Boş bi futbolcu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun ve Tudor hakkında söyledikleri resmen içime oturdu

Sneijder yaşlanmıştır formsuzdur belki gönderilmesi doğrudur orasını bilemem ama yönetim ve Tudor gerçekten adama saygısızlık yaptı

Sneijder'in Galatasaray 'dan ayrılışı bu şekilde olmamalıydı
Ne dedi

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt