Hak verdim tabi. Ama sen de gonderilis sekli hakkindaki goruslerimi anlamissindir umarim.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burda tek taraf suclu mantigi kabul edilemez tabiki lakin senin söylemin olan benim karşı çıktığım art niyet olayı var
Klübün yönetim tarzını eleştirmek bir oyuncunun haddi değil
Nasıl ben burdaki ortamı kabul görüp burda zaman harciyorsam burdaki yönetici ve bulunan insanlara ister istemez saygı göstermek durumundayım duymuyorsam bile bunu uygun dil ve zamana yayıp belirtmek gerekiyor

Bu Alemin Tek Kralı

Öyle konusuyorsun ki adam sanki cikmis ona buna sövmüs.

Kulübün yönetim tarzinin yanlis oldugu bal gibi ortadayken bunu tüm ülke görüyorken oyuncunun elestirmesi niye haddini asiyormus.

Üsluplu ve düzgün sekilde elestirildigi sürece bir sorun teskil etmez.

Futbolcunun asli görevi sözleşmesine sağdık kalıp aldığı ücretin karşılığını vermesidir
Zamanında birileri zengin olurken Galatasaray batıyor söylemine cevap vermek futbolcunun haddi değildir sen kimsin burak transferini elestiriyorsun klüp keyfinden satmadi buragi o süreci herkes biliyor mustafa denizli taktik teknik bilmiyor diyordu cağ dışı antreman yaptırıyor diyordu göbeği 4 kat olmuş sneijder
He eleştirirsen 1 milyon cezayı eline tebliğ ederler böyle zamanı gelincede kapıyı gösterirler
Maç günü şöyle şeyleri konuşmak istemiyorum ama konusturuyorsunuz

Bu Alemin Tek Kralı

Assistin Assisti yaptı vakit oh yeahhhh çok iyi...

Belhanda yapınca Ouvvvvvvv

Çifte Standart.

Gerçek 10 numara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hollanda Milli Takım formasını 133 kez giyerek kırılması zor bir rekora imza atan Wesley Sneijder, milli takım kariyerini sonlandırdı.

:moody:

eh heralde yani bi zahmet arablarda oynayan futbolcu oranjelerde ne isi var.
koeman tekmeyi vurmus

Holland milli takımı an itibariyle türkiyeden güçlümüdür tartışırım. Türkiye'nin adam gibi bir hocası olması kaidesiyle tabi.

eh heralde yani bi zahmet arablarda oynayan futbolcu oranjelerde ne isi var.
koeman tekmeyi vurmus
Hayat sana tekmeyi vurmus gibi gece gündüz burdasin.

Adam kariyerini sonlandirmis su saygisizliga bak. Forumda mod oldugu icin emege saygi diye zirlayan tip milli profesyonel kariyerini sonlandirmis adama saygi gösteremiyor.

Toplum olarak bitmisiz.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]The Irish Times - İrlanda

Wesley Sneijder : ''Neden Liverpool değil Galatasaray? Çünü ben kazanan oyuncuyum. Kupalar kazanmak için oynuyorum, bu yüzden Galatasaray'a gittim."

[/FONT]
DXgbeigWAAA-Diq.jpg

Geri
Üst Alt