Denizli hakkında söyledikleri yalan diyorsun öylemi burak transferindeki sözleri ben riiekink kefilim demeci hepsi hayal ürünü oylemi
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
1) Denizli hakkında bir şeyler düşünebilir, beğenmeyebilir; ama istediklerini yerine getirmek zorunda. Tweetinde anlattığı şeyden ne anlıyorsun bilmiyorum ama ben bunu anlıyorum.
2) 6 ayda bir hoca değiştirilen ortamda takımın başındaki hocanın, altyapıdan beri tanıdığı ve güvendiği bir hoca olan insanın takımda kalmasını istemesi veya düşünmesi kadar doğal bir şey yok. Sneijder böyle düşünüyor diye böyle yapacak kadar salak adamlar yöneticilik yapıyorsa o kulübün problemidir.
3) Burak konusu derken ne kastettiğini anlamadım açıkçası, bu hangi bullshit merak etmiyor da değilim. Burak Yılmaz, Sneijder'in en beğendiği futbolcular arasındadır. Takımda forvet yokken gitmesinin kötü olduğunu düşünmesi de gayet normal. Biz taraftar olarak sevmiyor olsak da yanında oynayan adamlar aynı şeyi düşünmüyor doğal olarak.
Lakin bunların hepsi sadece hikaye olarak bize aktarılan şeyler. Bunların gerçekliği varsa neden bunların ortaya çıkışları Sneijder gibi birinci ağızdan değil de bu hikayelerle oluyor?