Evet benim için mustafa sarp kadar değeri yok
Sizin koskocaniz sneijder benim için hiçbir değeri olmayan biri
Tekrar söylüyorum gönderenlerin hicbir oyuncunun klüpten büyük olmadığını gösterenlerin ellerine sağlık
Katarda sarı lacivert içind e şikeci bulentle başarılar

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Sizin sneijder'iniz benim için hiçbir şey diyen Galatasaray'lı olamaz arkadaş. En kısa zamanda forumu terk etmen dileğiyle..

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Hadi yine iyisin beni sinirlendirmeyi başardın bugün de görevini tamamladın böylece. Yarın için planın ne? Maç öncesi Belhanda'ya da yazamayacaksın malum cezalı yine. Fernando konusuna erişimin açıldı mı ona tosbağa falan yazarsan ekmek çıkabilir. Yalnız maçta yenilirsek büyük fırsat senin için Belhanda'nın yokluğundan girer fernando'dan çıkarsın. Ona alıştık da yenersek ne yapacağını söyle de hazırlıklı olayım sinirlenmeyeyim durduk yere..

Birkac ay once TRT'ye verdigi roportajda en unutamadigin hoca sorusuna Denizli cevabini vermisti.Denizli'nin gonderilmesinde payi olmadigini dusunuyorum

Belhandaya orgasm olan birisinin Sneijderi elestirmesi. Gerizekalilik
Pardon KUS OLMAK

Seni de engelledik yinede goruyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kluqzO4.png

Videoyu görünce baya içim burkuldu. Çok özlemişim, her anlamda yerini doldurabilecek birini bir an önce buluruz umarım şınocum ☹️

Ah be Wesley'im. Nasil da yüzü gülüyor Cimbom derken.

Hüzünlendim.

Bok mu vardi bir sene tutup kariyerini bizde bitirmesine engel oldunuz, Allahin cezalari. Konusurdunuz adam ücretini indirirdi (indirmek istedi zaten)

su takimda hala duran tariklar hakan baltalar varken bu niye gidiyo arkadas girip sut atsa yeterdi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

su takimda hala duran tariklar hakan baltalar varken bu niye gidiyo arkadas girip sut atsa yeterdi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis den Garry den falan o kadar top sekiyor ki ceza yayi etrafinda. Tam da Sneijder'in arayipta da bulamadigi sey olurdu.

Kafadan rahat 6-7 tane yazardi bu sekilde. Takimin sözde modern 10 numarasi daha kaleye sut dahi cekemiyor.

Geri
Üst Alt