uefadan bi kısıtlama falan gelirse belki 1 yıllığına alınabilir öteki türlü almazlar.

Sanmıyorum döneceğini spekülasyon gibi duruyor ama olursa da İMPARATOR Galatasaray taraftarlarının tüm kesiminin desteğini almış olur. Şuan %85 lerde hocama destek bu transfer olursa %95 olur gibi vizyoncular da çoşar bu hamleyle.

Gelmemeli artık. Yaşlandı iyice. Ölüsü Belhanda’dan iyi olur da Belhanda’yı gönderip yerine yine Sneijder’i almak saçma olur. Daha genç ve iyi bir 8 numara lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav ne Sneijder'i bir de isteyenler var

Bu gelecekse orta sahaya deli gibi koşacak mücadele edecek adam şart.Yoksa yine duman olacağız

33 yasinda . Son bir meydan okuma icin ideal yas . Hele hele bir kuzey avrupali icin 38 yasa dek futbol mumkundur

Kendisinin tek yapmasi gereken bireysel is ahlakini sahaya yansitmasi . Buna inanmazsa zaten terim almaz bunu . Ama alacaksa da ben isterim , hava da katar tribunlere . Bir bagi da var kuluple

Yav Sinan gitmesi için türlü takla attın şimdi gelsin diyorsun :D

Sinan dalga mı geçiyorsun burada.

Şimdi birşey desek yine salağa yatıp ahh ben ne yaptım yaa dersin. Yuh yani gercekten insanların aklıyla dalga geçme burada bari.

Trollük hiç yakışmıyor sana. Beceremiyorsun.

sent via GSC

Katar'da kadroya giremeyen adami napacaz biz...zaten is adami olmus futbolu birakti çoktan...

Sevgili forumdaslar , sneijder 2012 ile 2016 arasinda iken elestiriliyor muydu ? Burada defaten ne yazdim

Sneijder gitmeli , cunku bu baskan , bu teknik ekipler ve bu meblaglara bu adamdan verim alamayiz .

Yarin boyle bir durum olussun yine derim . Benim sneijder ile bireysel ne sorunum olabilir , ibizaya ara sira gittigimde yolum duserse mekaninda hesap gecirirse o zaman bireyse tepkim olursa olur

Simdi iyi takim kurulmus , duzgun bir baskan var , sacmalamayan , teknik ekip hirsli ve oyuncu yonetmeyi bilen

E adam da daha 33 unde , neden bu yetenekte bir adam katki vermesin bu sartlarda ?

Dursun baskan tudor td olarak devam etseydi de ben 180 derece donsem o zaman eyvallah

Yine de risk var mi ? Var . Adamin da gelirse motive olmasi , karakter koymasi calismasi lazim . Ama terimin oldugu yerde sacmalama sansi cok dusuk

Bu sartlarda ne antrenoru ne takim abisi , adam gibi gelsin 33 yasindan 35-36 ya dek oynasin

sneijder gelicekse kante kadar kaliteli bir ön libero gerekiyor ... belhanda'nın savunma katkısı baya fark yaratıyor..

sneijder gelicekse kante kadar kaliteli bir ön libero gerekiyor ... belhanda'nın savunma katkısı baya fark yaratıyor..
Ndiaye Fernando
Sneijder

klas olurdu mesela. Sneijder zaten gelirse yedegi kabul etmesi gerek. Ilk 11 icin yetmez artik bana göre

yaw git al gharafa maçlarini izle bilader bos bos sneijder konusup duruyorsun sezon basindan beri

Çamur at izi kalsın...

sent via GSC

Geri
Üst Alt