- 26 Eylül 2012
- 122.150
- 72.793
- 5.068
Artı olarak gönderildiği güne kadar mesaj yazmadı forumda pusuda bekledi gitmesini. O gün ortaya çıktı yine. Bi göbek atmadığı kalmıştı o gün.
sent via GSC
Sevgili can , bana durup durup satasmana ve bu huyundan vazgecsen de baskalarina da yapmaya baslamana ragmen yine de bir alman disiplini ile algilari acik biri oldugunu dusunuyorum
Doneklik su sekilde olur . Ben derim ki , o gunlerde oyleydi fakat simdi boyle . Ama sartlar aynidir . Ben o gun dediklerimi bugun de diyorum . Gitmeliydi
Cunku dursunun sacma sapan takim kadrosu , beden egitimi ve kompleksli ya da kumarbaz hoca secimleri , 3 sezonluk ucreti bir senede verme ile zarar verdigi dusuncesindeydim , bugun de bu degismis degil
Necati zamaninda gitti 2007 ydi sanirim , 56 puanla ligi bitirmistik ama 2011 de 4 sene sonra geldi ciddi katki verdi
Sneijder gittigi 1 sene olmus olabilir ama hem sportif hem idari hem yonetimsel acidan ciddi degisiklikler oldu
Eger kendi de biraz degisip ciddiye alirsa , yeni ve iki tarafi da memnun edecek bir rakam ve sureli sozlesme ile gelmesine kim neden itiraz etsin ?
Bal gibi de döneklik bu, istediğin kadar kurtarmaya çalış sevgili sinan.
sent via GSC