#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç ısınamadım bu adama. İnşallah iyi çıkar. Desteğimiz tam.

Bu adam hiç içime sinmedi inşallah başarılı olur ben sneijderle devam edilmesini istedim ayrıca sneijder illa gönderilecekse hatem ben arfanın gelmesini isterdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallahi gececeksiniz bu işleri 100tane numara içinde taraftarın sevdiği numarayı zorla verseler bile almayacaktır demek ki istiyor numarayı küfreden de eder yani elinizde Galatasaraymatik varda galatasaraylilik mi olcuyorsunuz hayırdır. Size ne adam sneijderi izlemek için forma alıyor size baskı yapıp alma, izleme, iptal et diyor mu?
Ne bu herkesin işine karışma sevdası size ne kardeşim adam sneijdersporlu aynı anda Galatasaraylı sana mı soracak ne yapıp yapmayacağını.
Sana gelip burada dursunsporlu dursun varken forma niye aliyorsun diyorlar mi?
Şu mal mal işler artık sinir bozucu hal almaya başladı capinizi bilip ona göre davranin

Noluyo lan burda kim yapti bu forma numarasini. Adminlere darbe yapip bu forma numarasini degistirelim diyenler like.

Vayy yeni 10 numaramız hayırlı olsun

Vallahi gececeksiniz bu işleri 100tane numara içinde taraftarın sevdiği numarayı zorla verseler bile almayacaktır demek ki istiyor numarayı küfreden de eder yani elinizde Galatasaraymatik varda galatasaraylilik mi olcuyorsunuz hayırdır. Size ne adam sneijderi izlemek için forma alıyor size baskı yapıp alma, izleme, iptal et diyor mu?
Ne bu herkesin işine karışma sevdası size ne kardeşim adam sneijdersporlu aynı anda Galatasaraylı sana mı soracak ne yapıp yapmayacağını.
Sana gelip burada dursunsporlu dursun varken forma niye aliyorsun diyorlar mi?
Şu mal mal işler artık sinir bozucu hal almaya başladı capinizi bilip ona göre davranin
Buna bende biraz katılıyorum, her ne kadar Belhandaya karşı ayıp edildiğini düşünsem bile. Durumu biliyor ve bildiği halde kabul ediyor ise suçun birazı kendin de.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ne numara takintiniz varmis ya bu kulupte 10 numara bir metin oktay birde hagiye yakisti otesi fasa fiso

DEN0ffwXoAAbiTL.jpg

Hala instagram'da Belhanda'ya go home falan deyip küfür ediyorlar

Valla denilecek kelime yok bizim taraftar baya salakmış.

Sanki Sneijderi Belhanda yolluyor. Bizim millet neden böyle gerizekalı ?

oynuyor mu bugün ? yoksa Tudor ve Dursun korkuyorlar mi ? Oynarsa numarasi belli olur cünkü

Yazık en suçsuz olan adama bu kadar yükleniliyor.

Instagram'da kufredenlere instagramdan yazabilirsiniz burada forumu ilgilendiren birşey olduğunu sanmıyorum.

Yalan söyleyecek degilim benim buna hic kanim isinmadi, Sneijder olayindan dolayi degil daha transferi söz konusu oldugunda bile karsiydim istemiyordum.

Benim kanimin isinmadigi adamlar genelde basarisiz oluyor son senelerde. Mesela Gomis ve Maicon dan beklentilerim yüksek, bilhassa da Maicon dan. Adamin belli bir durusu var isik veriyor insana.

Ama bu herifi oldum olali sevmem. Fener isterken de sevmezdim Schalke da oynarken de Nice de Favre hocamin talebesi oldugunda da. Bakalim görecegiz artik.

ee oynuyor mu oynamiyor mu bugün? Numarasini merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt