Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.086
- 924
- 1.103
Hiç ısınamadım bu adama. İnşallah iyi çıkar. Desteğimiz tam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna bende biraz katılıyorum, her ne kadar Belhandaya karşı ayıp edildiğini düşünsem bile. Durumu biliyor ve bildiği halde kabul ediyor ise suçun birazı kendin de.Vallahi gececeksiniz bu işleri 100tane numara içinde taraftarın sevdiği numarayı zorla verseler bile almayacaktır demek ki istiyor numarayı küfreden de eder yani elinizde Galatasaraymatik varda galatasaraylilik mi olcuyorsunuz hayırdır. Size ne adam sneijderi izlemek için forma alıyor size baskı yapıp alma, izleme, iptal et diyor mu?
Ne bu herkesin işine karışma sevdası size ne kardeşim adam sneijdersporlu aynı anda Galatasaraylı sana mı soracak ne yapıp yapmayacağını.
Sana gelip burada dursunsporlu dursun varken forma niye aliyorsun diyorlar mi?
Şu mal mal işler artık sinir bozucu hal almaya başladı capinizi bilip ona göre davranin
Taraftar herzaman ki taraftar, benim gözümde tek suçlu yönetim. Bu işi bu kadar uzatmayıp daha sezon hazırlıkları başlamadan net bir karara bağlayacaklardıSanki Sneijderi Belhanda yolluyor. Bizim millet neden böyle gerizekalı ?
Derhal fas ligine yollanmali