#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hâlâ oturma organından sallıyor. Yok 40 gol 20 asist yapmıştı o sezon.

sent via GSC

30 gol atan Burak mı yoksa 12 gol atan Elmander mi daha iyi oyuncu? Konu burada saklı. Elmander az attı ama OS'mız o sene 30 gol atmıştı onun sayesinde toplamda. İnanılmaz bi skor bu. Asistleri saymıyorum bile. 45 gole direk etki etmiştir heralde ilk FT sezonu orta sahalarımız. Olay bu işte. İstatistik mini etek gibidir, her şeyi gösterir ama asıl merak edileni göstermez.
Oyun içi katkısı her şeyden önemlidir.

12 golün 6'sı penaltı diyorsun. Peki ama Wesley o 22 asistin kaçını duran toptan bulmuş? Derbilerde neden 0 gol 1 asist ile oynamış? (o bir de duran top) İkili mücadele kazanma, takım defansına katkısı, etrafındaki oyunculara alan yaratma vs gibi konular malum 2 senedir Wesley'in. En büyük silahlarından biri olan şutları bile eskisi gibi değildi.

Gitmesi doğru karardı ama yerine gelen Belhanda yanlış tercihti.

Belhanda ile Wesley'in karşılaştırılması da yanlış. Belhanda Wesley'e göre klasik bir 10 numara değil. Çok daha komple bir oyuncu. Her şeyden belli ölçüde var. 8 numara özellikleri taşıyan bir 10 numara. Onu özel kılan nokta bu işte. Günümüzde Wesley tipi tek meziyetli oyuncuların yeri yok artık.

Kafasını verirse inanılmaz işler yapacak potansiyel var. Birkaç pozisyonda bunu gösteriyor zaten ama bunları maç içine yayması gerek. Umarım yayar. İlk 2 maçta gayet iyiydi ama son 2 maçta çok kötüydü. Konuşmak için erken tabii ama şu ana kadar pek umut vermedi bana...

Benim icin Elmander cok onemli Ama o da yardimci golcuydu . Yani Buragin arkasinda oynuyordu. Ve sadece presi ile degil skora da katkisini yapti.

Neden , daha dogrusu ne zaman yollandi ? Skora etki edemedigi zaman Elmandere gule gule dedik.

Bu kadar basit. GS da ileri 4 ludeysen skora etki edicen, edemiyorsan kendine oynayabilecegin kulup ariycan. Yok presmis mresmis yemez. Tabi pres de yapican ama skora etki edemeyip pres yapiyorsun diye GS in ileri 4 lusunde oynayamazsin.

Asist yok, gol yok ama GS in ileri 4 lusunde oynuyucan sirf pres yapiyorsun diye!!

Belhanda da ya skora etki eder ya da gider. Ki tum kariyeri boyunca skora etki edememis biri.

Ve biz bu herife 10 milyon verdik.

Hepsi iyi olsa da malesef en yuksek bonservis odedigimiz bariz en kotu transferimiz olacak ! :(.

Benim icin Elmander cok onemli Ama o da yardimci golcuydu . Yani Buragin arkasinda oynuyordu. Ve sadece presi ile degil skora katkisini yapti.

Neden , daha dogrusu ne zaman yollandi ? Skora etki edemedigi zaman Elmandere gule gule dedik.

Bu kadar basit. GS da ileri 4 ludeysen skora etki edicen, edemiyorsan kendine oynayabilecegin kulup ariycan. Yok presmis mresmis yemez. Tabi pres de yapican ama skora etki edemeyip pres yapiyorsun diye GS in ileri 4 lusunde oynayamazsin.

Asist yok, gol yok ama GS in ileri 4 lusunde oynuyucan sirf pres yapiyorsun diye!!

Belhanda da ya skora etki eder ya da gider. Ki tum kariyeri boyunca skora etki edememis biri.

Ve biz bu herife 10 milyon verdik.

Hepsi iyi olsa da malesef en yuksek bonservis odedigimiz bariz en kotu transferimiz olacak ! :(.

Sen hala cevap vermedin. Selçuk son 2 sezon 29 gole net katkı. Sneijder 28 gole net katkı. Burada sneijder edebiyatı yapıyodun skorlarla ?

Belhandanın istatistiklerinu konuşmuyor muydunuz ne ara laf Selçuka geçti.

sent via GSC

Adam sneijderin istatistikler üzerinden bana gelip Sneijder son 2 sezon harikaydı edebiyatı yaptı. Bende dedimki selçuk son 2 sezon sneijder ile aynı skor katkısını verdi. Boş yapma dedim. Olay bu.

Mümkünatı yoktu. Onu Kopenhag dayken alacaktık.

sent via GSC
Şu ismini unuttuğum sol kanat oyuncusunu 5'e almışlardı 8M'a Bayern'e sattılar bence olurdu yav. Sen daha iyi bilirsin Almanya'yı da Bremen yüksek mevlalara oyuncu satan bi takım değil diye biliyorum. Bu sene de sattıkları en pahalı oyuncu 5M'a aldıkları ve 8M'a sattıkları o eleman işte ki yaşı 22.

aslinda takimin icindeki habis urlar herkesce boyle basliklarda kendini belli ediyor

neden cok performans vermese de linnes , ne bileyim zaman zaman rodrigues , cok pahali alinan ndiaye konusulmuyor da hep selcuk , belhanda ,sneijder ... cunku bu adamlar bir sey vermiyorlar takima ve herkes de bunun farkinda

bir donem destekledi diye ,sanki tersini soylemek bir savasi kaybetmek algisi yaratacak diye koru korune savunuyorlar cogu uyemiz bazi oyunculari

belhandaya yapilan 100 milyon tl lik yatirim faciadir
sneijder e 2 sene once yapilan senelik 5 milyonluk sozlesme katliamdir
selcuk ile 5 senelik yapilan euro bazli sozlesme ve bir turlu cozum bulunamamasi skandaldir

bunlari hepimiz biliyoruz , ama bir muritliktir gidiyor .. GS gibi orta sahasinin en aktif olmasi gereken bir takimin 10 numarasi ne yaparsa yapsin 3 gol mu atar bir sezonda ? boyle bir sey olur mu

belhandaya gelince , kendi cevresinde donup tugay in kotu zamanlari gibi is yapmadan sezon tamamlayacaksa vah takimin haline

selcuk tan bahsetmek bile istemiyorum zaten , nadir sinirlendigim oyuncudur kendisi .. altinorduda bile oynatilmaz bu haliyle

Şu ismini unuttuğum sol kanat oyuncusunu 5'e almışlardı 8M'a Bayern'e sattılar bence olurdu yav. Sen daha iyi bilirsin Almanya'yı da Bremen yüksek mevlalara oyuncu satan bi takım değil diye biliyorum. Bu sene de sattıkları en pahalı oyuncu 5M'a aldıkları ve 8M'a sattıkları o eleman işte ki yaşı 22.
Gnabry. Onun işi karışık opsiyonu falan vardı aldıklarında öyle anlaşmışlardı.

Yok olmazdı 10'a bırakmazlar onu. Adam gelir gelmez Bremen yükselişe geçti ligin ikinci yarısı en fazla puan toplayan takımlardan birisiydi Bremen. 6 Ay top oynadı bu sezon hemen kaptan yaptılar bu sezon.

sent via GSC

Su an o kadar oyuncu sempatizanligi uzerinden tartisiyorsunuz ki , ve o kadar sonsuz bir tartisma ki bu , sneijder cilar vardi , anti sneijder cilar vardi , simdi sneijder gitti ,sneijder ve belhandacilar basladilar duelloya

eski yeni ornekleri harmanlarsak , bize modric degil sneijder degil , lincoln degil , bize demin ismi gecen kross , eski alman ballack gibi adam lazim

omzu dayayinca kendini yerde bulmayacak ,fizik gucu yerinde , dayanikli ve digerlerinden sadece 1 tik da olsa daha yetenekli .. mesela hep cita olarak kabul ettigimiz hagide neler vardi bir dusunelim

surat var mi , vardi , her sezon 10 a yakin ceza alani disindan sutla asirma ,su bu ,sert sut golu var miydi vardi , pasorlugunu daha ilk maclarindan birinde PSG ye karsi zaten ispatlamisti , frikik vardi , penalti vardi , top saklama , macin tansiyonuyla oynama ,hersey vardi , sanirim tek eksigi kafa hakimiyetiydi , ama onu bile yapip kafa golu atarak ayrildi ulkeden

simdi ismi boyuna dolasan adamlarda o donemki 10 numara kalitesini beklerken , kendi cevresinde topu harmanlama sevdasiyla rakibin yerlesmesine firsat veren sneijder mi , sut becerisini bir kere goremedigimiz belhanda mi , guilano mu ... hangi yetenek var ki bu saydigim ?

ben pasorluk disinda bu adamlarda digerlerinden siyrilan hic bir fark gormuyorum .. bu yuzden de sneijder destekcileri son 2 sezonu surekli takim kotuydu veya gorevi gol degil kliseleri ile aklamaya calismasinlar , belhandadan halen umudu olanlara saygi duyarim , oynar da bu takimda , ama ondan da oyle 10 milyon bonservisli , 3 bucuk milyon euro senelik ucretli katkisi beklemeyin ,alamayacaksiniz

Rezalet denilen son 2 senede 38 gole etki etmis Sneijder.

Forvet arkasi icin gayet iyi performans.

Belhanda gole etki edemezse ancak ruyalarda oynar.

Rezalet denilen son 2 senede 38 gole etki etmis Sneijder.

Forvet arkasi icin gayet iyi performans.

Belhanda gole etki edemezse ancak ruyalarda oynar.

Selçukta 29 gole etki etmiş. Oda süper maestro o zaman. Puahahah güncel futbolda. Durarak oynayan . Gol asist odaklı futbolcular artık iş yapmıyor. Selçuk ile Sneijder in bitmesinin en büyük nedenlerinden biride bu. Statik futbol yok artık. Birtek barca öyle oynuyor. Hala cevap veremiyorsun yazık. Vallaha yazık. Köşeye sıkışınca bari haklısın der insan.

Selçukta 29 gole etki etmiş. Oda süper maestro o zaman. Puahahah güncel futbolda. Durarak oynayan . Gol asist odaklı futbolcular artık iş yapmıyor. Selçuk ile Sneijder in bitmesinin en büyük nedenlerinden biride bu. Statik futbol yok artık. Birtek barca öyle oynuyor. Hala cevap veremiyorsun yazık. Vallaha yazık. Köşeye sıkışınca bari haklısın der insan.

Ndiaye de selçuk kadar skor yapamıcak 8 numarada desene o zaman Selçuk > Ndiaye.(!)

sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış, Kiev her sene nereye kiraya vereceğini şaşırmış, kalktık 8 milyon euro verdik. 2-3 milyon bonservis, 2 milyon maaşla 2 + 1 yıl gelse kimsenin yüksek beklentisi olmazdı ve tabii 10 numara verilmese (yada almasa). Beklentilerin altında eziliyor bariz. inşallah kendini toparlar da belki talibi çıkar seneye. Tamam savunması filan iyi de sırtındaki forma 10 numara be kardeşim. İki şut çek, iki driplingle adam eksilt, forvete yakın dur.

Gole etki etmesi degil golu atmasini bekliyorum ben forvet arkasindan .. sneijder isminde bir oyuncu , ki sneijder i gec, belhanda da olsa aynisi ,orada ndiaye de olsa aynisi ... bu tip ofansif bir takimda sezonda 3 gol olur mu ?

sen orta sahandaki en buyuk yatirim yaptigin ,en yetenekli diye aldigin adamdan mac cozen ekstralar beklemeyecek misin ?

takim oyunu safsatasina da bu konu ozelinde katilmiyorum , o zaman fb ye attigi 2 uzaktan golun takim oyununa mi baglanmasi gerekiyor ... resmen kontak kapatti 2 sezon sneijder

belhandaya gelince , onun icin konusmak erken ama suna eminim bu olcude yatirim yapmayi hakedecek bir gecmisi olmadigi gibi , oyun stilinden bu maliyete yakisacak bir katki yapamayacagi da gun gibi asikar

ama su var , sneijder e nice in verdigi gibi 1,5 veriyor olsak gitsin demem , belhandayi talisca gibi kiralik maliyetle oynayip 1,5-2 versek o da gelmesin demem

burada sikinti verilen ile alinmasi beklenen arasindaki ucurum ... o zaman bugun hagi magi olsa 15 milyon euro filan mi almaliydi senelik ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt