Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
İlk sezonundan bahsediyorum.
İlk sezonu 13 gol 15 asist. Hepsi lig maçlarında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sezonundan bahsediyorum.
Ha işte 13'müş.İlk sezonu 13 gol 15 asist. Hepsi lig maçlarında.
Bu Delaney'i alamaz mıydık bu sene Belhanda parasına?Hâlâ oturma organından sallıyor. Yok 40 gol 20 asist yapmıştı o sezon.
sent via GSC
Mümkünatı yoktu. Onu Kopenhag dayken alacaktık.Bu Delaney'i alamaz mıydık bu sene Belhanda parasına?
Hâlâ oturma organından sallıyor. Yok 40 gol 20 asist yapmıştı o sezon.
sent via GSC
30 gol atan Burak mı yoksa 12 gol atan Elmander mi daha iyi oyuncu? Konu burada saklı. Elmander az attı ama OS'mız o sene 30 gol atmıştı onun sayesinde toplamda. İnanılmaz bi skor bu. Asistleri saymıyorum bile. 45 gole direk etki etmiştir heralde ilk FT sezonu orta sahalarımız. Olay bu işte. İstatistik mini etek gibidir, her şeyi gösterir ama asıl merak edileni göstermez.
Oyun içi katkısı her şeyden önemlidir.
12 golün 6'sı penaltı diyorsun. Peki ama Wesley o 22 asistin kaçını duran toptan bulmuş? Derbilerde neden 0 gol 1 asist ile oynamış? (o bir de duran top) İkili mücadele kazanma, takım defansına katkısı, etrafındaki oyunculara alan yaratma vs gibi konular malum 2 senedir Wesley'in. En büyük silahlarından biri olan şutları bile eskisi gibi değildi.
Gitmesi doğru karardı ama yerine gelen Belhanda yanlış tercihti.
Belhanda ile Wesley'in karşılaştırılması da yanlış. Belhanda Wesley'e göre klasik bir 10 numara değil. Çok daha komple bir oyuncu. Her şeyden belli ölçüde var. 8 numara özellikleri taşıyan bir 10 numara. Onu özel kılan nokta bu işte. Günümüzde Wesley tipi tek meziyetli oyuncuların yeri yok artık.
Kafasını verirse inanılmaz işler yapacak potansiyel var. Birkaç pozisyonda bunu gösteriyor zaten ama bunları maç içine yayması gerek. Umarım yayar. İlk 2 maçta gayet iyiydi ama son 2 maçta çok kötüydü. Konuşmak için erken tabii ama şu ana kadar pek umut vermedi bana...
Benim icin Elmander cok onemli Ama o da yardimci golcuydu . Yani Buragin arkasinda oynuyordu. Ve sadece presi ile degil skora katkisini yapti.
Neden , daha dogrusu ne zaman yollandi ? Skora etki edemedigi zaman Elmandere gule gule dedik.
Bu kadar basit. GS da ileri 4 ludeysen skora etki edicen, edemiyorsan kendine oynayabilecegin kulup ariycan. Yok presmis mresmis yemez. Tabi pres de yapican ama skora etki edemeyip pres yapiyorsun diye GS in ileri 4 lusunde oynayamazsin.
Asist yok, gol yok ama GS in ileri 4 lusunde oynuyucan sirf pres yapiyorsun diye!!
Belhanda da ya skora etki eder ya da gider. Ki tum kariyeri boyunca skora etki edememis biri.
Ve biz bu herife 10 milyon verdik.
Hepsi iyi olsa da malesef en yuksek bonservis odedigimiz bariz en kotu transferimiz olacak !.
Belhandanın istatistiklerinu konuşmuyor muydunuz ne ara laf Selçuka geçti.Selcuk Inan - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
Yalanımı bul foruma bir daha girmicem. Eğer ben doğruysam hesabına bir daha girmicen ? Varmısın ?
Belhandanın istatistiklerinu konuşmuyor muydunuz ne ara laf Selçuka geçti.
sent via GSC
Şu ismini unuttuğum sol kanat oyuncusunu 5'e almışlardı 8M'a Bayern'e sattılar bence olurdu yav. Sen daha iyi bilirsin Almanya'yı da Bremen yüksek mevlalara oyuncu satan bi takım değil diye biliyorum. Bu sene de sattıkları en pahalı oyuncu 5M'a aldıkları ve 8M'a sattıkları o eleman işte ki yaşı 22.Mümkünatı yoktu. Onu Kopenhag dayken alacaktık.
sent via GSC
Biraz daha sakin olmanı öneririm.Sen hala cevap vermedin. Selçuk son 2 sezon 29 gole net katkı. Sneijder 28 gole net katkı. Burada sneijder edebiyatı yapıyodun skorlarla ?
Biraz daha sakin olmanı öneririm.
Gnabry. Onun işi karışık opsiyonu falan vardı aldıklarında öyle anlaşmışlardı.Şu ismini unuttuğum sol kanat oyuncusunu 5'e almışlardı 8M'a Bayern'e sattılar bence olurdu yav. Sen daha iyi bilirsin Almanya'yı da Bremen yüksek mevlalara oyuncu satan bi takım değil diye biliyorum. Bu sene de sattıkları en pahalı oyuncu 5M'a aldıkları ve 8M'a sattıkları o eleman işte ki yaşı 22.
Su an o kadar oyuncu sempatizanligi uzerinden tartisiyorsunuz ki , ve o kadar sonsuz bir tartisma ki bu , sneijder cilar vardi , anti sneijder cilar vardi , simdi sneijder gitti ,sneijder ve belhandacilar basladilar duelloya
eski yeni ornekleri harmanlarsak , bize modric degil sneijder degil , lincoln degil , bize demin ismi gecen kross , eski alman ballack gibi adam lazim
omzu dayayinca kendini yerde bulmayacak ,fizik gucu yerinde , dayanikli ve digerlerinden sadece 1 tik da olsa daha yetenekli .. mesela hep cita olarak kabul ettigimiz hagide neler vardi bir dusunelim
surat var mi , vardi , her sezon 10 a yakin ceza alani disindan sutla asirma ,su bu ,sert sut golu var miydi vardi , pasorlugunu daha ilk maclarindan birinde PSG ye karsi zaten ispatlamisti , frikik vardi , penalti vardi , top saklama , macin tansiyonuyla oynama ,hersey vardi , sanirim tek eksigi kafa hakimiyetiydi , ama onu bile yapip kafa golu atarak ayrildi ulkeden
simdi ismi boyuna dolasan adamlarda o donemki 10 numara kalitesini beklerken , kendi cevresinde topu harmanlama sevdasiyla rakibin yerlesmesine firsat veren sneijder mi , sut becerisini bir kere goremedigimiz belhanda mi , guilano mu ... hangi yetenek var ki bu saydigim ?
ben pasorluk disinda bu adamlarda digerlerinden siyrilan hic bir fark gormuyorum .. bu yuzden de sneijder destekcileri son 2 sezonu surekli takim kotuydu veya gorevi gol degil kliseleri ile aklamaya calismasinlar , belhandadan halen umudu olanlara saygi duyarim , oynar da bu takimda , ama ondan da oyle 10 milyon bonservisli , 3 bucuk milyon euro senelik ucretli katkisi beklemeyin ,alamayacaksiniz
Rezalet denilen son 2 senede 38 gole etki etmis Sneijder.
Forvet arkasi icin gayet iyi performans.
Belhanda gole etki edemezse ancak ruyalarda oynar.
Selçukta 29 gole etki etmiş. Oda süper maestro o zaman. Puahahah güncel futbolda. Durarak oynayan . Gol asist odaklı futbolcular artık iş yapmıyor. Selçuk ile Sneijder in bitmesinin en büyük nedenlerinden biride bu. Statik futbol yok artık. Birtek barca öyle oynuyor. Hala cevap veremiyorsun yazık. Vallaha yazık. Köşeye sıkışınca bari haklısın der insan.