- 30 Ağustos 2009
- 30.176
- 20.101
- 2.593
10 gol 17 asist yapsa ligi 12. bitirsek seveni çok olur muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani 4-3-3 oynatmak için douglas costayi kesen adami mi gönderdi
ne yazdigini farkinda misin delikanli
4-3-3 oynatacagı için , bu kadar sığ bakmamak lazım o kadar iyiyse niye gonderiyo mantıgı at gozlugu tarzında bi mantık barcelona zamanında ibrahimovici gonderdi bu ibrahimovicin kötü veya guardiolanın futboldan anlamadıgınmı gosterir ? iyi argumanlarla gelın hocam lutfen
Evet bir oyuncumuz 10 gol ve 17 asist yaptığı için ligi 12. bitirmiş oluruz bu tabloda kesin olarak. Yav ne saçmalayacağınızı şaşırdınız yemin ediyorum bahsettiğin tabloda o oyuncu görevini yapmıştır diğer arkadaşları kötüdür sen başka bir şey kastederek bunu yazdın herkes farkında da kafayı yediniz işte ne saçmalasak diye.10 gol 17 asist yapsa ligi 12. bitirsek seveni çok olur muhtemelen.
4-3-3 oynatmak için göndermedi sistemde yeri olmadıgı için gonderdi 10 numara oldugu için ,hocam lütfen beynımızı kullanalım 2 postdur aynı şeyi yazıyorum hala anlamıyorsun ingilizcemi yazayım anlaman için
4-3-3 oynatacagı için
Aynen. Deriz ki "adam üstüne düşeni yaptı".10 gol 17 asist yapsa ligi 12. bitirsek seveni çok olur muhtemelen.
bunu sen yazmadin mi koç
ve douglas costayi kesti diyorsun da douglas costa sol açik. giuliano cam.
sallayacaksan dogru salla bari
Ne amaçla dedin o zaman onu dinliyorum? Neye göre kesmiş mesela birisi sağ açık oynuyor diğeri ikinci forvet tarzı. Birinde çalım yeteneği hiç yok diğeri tek ayak üstünde oynatır seni biri çok çabuk diğeri tank biri cılız diğeri hayvan gibi?douglas costadan iyi demedim hocam farkındaysan , douglas costayı kesmiş adam dedim fark var.
Evet bir oyuncumuz 10 gol ve 17 asist yaptığı için ligi 12. bitirmiş oluruz bu tabloda kesin olarak. Yav ne saçmalayacağınızı şaşırdınız yemin ediyorum bahsettiğin tabloda o oyuncu görevini yapmıştır diğer arkadaşları kötüdür sen başka bir şey kastederek bunu yazdın herkes farkında da kafayı yediniz işte ne saçmalasak diye.
Gayet düzgün konuştum. Burada ki sorun benim söylemlerim değil seninkiler. Saçmaladığın için saçmaladığını ifade ettim yine olsa yine ederim şu an olduğu gibi. Olayı kişiselleştirmene gerek yok, bir oyuncu 10 gol atıp 17 asist yapıyorsa o oyuncu görevini yapmıştır takım arkadaşları görevlerini yapmamıştır bu takım bilmem kaçıncı oldu ise bu adamın yüzünden değildir aksini iddia ediyorsan izah et.Düzgün konuşmayı bileceksin önce yoksa sen de kafayı yersin.
Gayet düzgün konuştum. Burada ki sorun benim söylemlerim değil seninkiler. Saçmaladığın için saçmaladığını ifade ettim yine olsa yine ederim şu an olduğu gibi. Olayı kişiselleştirmene gerek yok, bir oyuncu 10 gol atıp 17 asist yapıyorsa o oyuncu görevini yapmıştır takım arkadaşları görevlerini yapmamıştır bu takım bilmem kaçıncı oldu ise bu adamın yüzünden değildir aksini iddia ediyorsan izah et.
Gayet düzgün konuştum. Burada ki sorun benim söylemlerim değil seninkiler. Saçmaladığın için saçmaladığını ifade ettim yine olsa yine ederim şu an olduğu gibi. Olayı kişiselleştirmene gerek yok, bir oyuncu 10 gol atıp 17 asist yapıyorsa o oyuncu görevini yapmıştır takım arkadaşları görevlerini yapmamıştır bu takım bilmem kaçıncı oldu ise bu adamın yüzünden değildir aksini iddia ediyorsan izah et.
Normal bir mantık süzgecinden geçmeyen düşünceler saçma fikirler ortaya çıkartır bunu böyle de ifade edebilirdim öyle de edebilirdim bunu tercih ettim normal bir düşünce yapısı ile saçma düşünceler ortaya çıkmaz nihayetinde. Ha yine alındıysan özür dilerim ancak bunu bir gereklilik olduğu için yaparım inandığım için değil bu durumda ne ifade eder etmez çok umurumda değil açıkçası. Ben Burak'ı hiç bir zaman çok gömmedim belki de ofsayt olayı olmasaydı, topa yaptığı bomba muamelesi bile hoş görülebilirdi golcü tarafından ötürü tabii bu da sadece yerli bir oyuncu olduğu için olurdu. Selçuk yaptığı asistler duran top, golleri penaltı ne yapayım böyle istatistiği. 3 sezonda 14 gol atmış ortalama 30 maç zaten hemen hemen hepsi penaltı. Yine aynı sürede 20 asisti var. Neredeyse bütün duran topları kullanan bir oyuncu için az bile bu sayı. Neyse konu Belhanda bu konu ile ilgili diyeceğin bir şey var ise istersen mesaj at ben daha fazla bu gereksiz konuşmayı en azından burada sürdürmeyi istemiyorum insanların okumak istediği konu ile ilgili bir yazı paylaşmıyoruz nihayetinde, kusura bakmayın.Öncelikle saçmalamışsın kısmına birşey demedim, kafayı yediniz kısmınaydı lafım. İstatistik bu kadar önemliyse yıllardır burada Burak'a denilmeyen kalmadı, onun suçu yerli olması mıydı? Senin için oyuncunun tek görevi gol atmak ve ya asist yapmak ise birşey diyemem. Selçuk'ta mesela asist ve gol olarak takıma katkı veriyor, pas yüzdesi yüksek. Bu durumda Selçuk görevini yapmış oluyor ama diğer oyuncular görevini yapmamış mı oluyor?
Normal bir mantık süzgecinden geçmeyen düşünceler saçma fikirler ortaya çıkartır bunu böyle de ifade edebilirdim öyle de edebilirdim bunu tercih ettim normal bir düşünce yapısı ile saçma düşünceler ortaya çıkmaz nihayetinde. Ha yine alındıysan özür dilerim ancak bunu bir gereklilik olduğu için yaparım inandığım için değil bu durumda ne ifade eder etmez çok umurumda değil açıkçası. Ben Burak'ı hiç bir zaman çok gömmedim belki de ofsayt olayı olmasaydı, topa yaptığı bomba muamelesi bile hoş görülebilirdi golcü tarafından ötürü tabii bu da sadece yerli bir oyuncu olduğu için olurdu. Selçuk yaptığı asistler duran top, golleri penaltı ne yapayım böyle istatistiği. 3 sezonda 14 gol atmış ortalama 30 maç zaten hemen hemen hepsi penaltı. Yine aynı sürede 20 asisti var. Neredeyse bütün duran topları kullanan bir oyuncu için az bile bu sayı. Neyse konu Belhanda bu konu ile ilgili diyeceğin bir şey var ise istersen mesaj at ben daha fazla bu gereksiz konuşmayı en azından burada sürdürmeyi istemiyorum insanların okumak istediği konu ile ilgili bir yazı paylaşmıyoruz nihayetinde, kusura bakmayın.
Profil resmimden de anlayacagina göre melo hayrani bir adamim
Melo tertemiz bir adam miydi ?
Karakterinde bir sıkıntı göremiyorum ben. Az bile yaptı bu ligde
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi