#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk yolunda verimliliği bizim için en önemli oyuncu durumunda kendisi. Kendisinin verimi hücumdaki tüm oyuncularımız için çok önemli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhandaya 10 vermezdim. Dolayisi ile ustune 3.3 de vermemis olurdum. Sneijder 1 sene kalan sozlesmesini bitirirdim.

Seneye de Taliscayi alirdim ise yatamasa bile bu piyasada satardim onu. Ama yarardi. Talisca ve Sneijder tarzi sutorler merkezde olunca rakipler senin kanatlarini kademeli olarak durduramiyorlar.

Ama bu belhanda gibi ceza sahasinda kaleci ile bombos karsi karsiya kalip topa 2 kale yukaridan vuran biri olunca rakip gobege extra tedbir almaya hic gerek gormuyor kanatlarini kitliyor.

Ne demek istedigim anlasilmistir az once sanirim?

Belhandadan verim almanin tek yolu parlatip hemen satmak. Seneye Taliscaya salça olmak!!

.....

Tudor kafayi degistirmeli.

Talisca sut, kafa golu, calimla adam eksiltme hepsi var.

Yahu Dunyada hangi tek forvet oynayan takimin hemen arkasindaki adam skora katki etmiyor?? Varmi oyle bir ornek??

Buyuk takimin forvetinin arkasindaki 3 lude oynuyosan gol atican, attirican . Olmuyorsa kayseriye gidicen!!

.....

Bjk ve şişme topçusunu başka konuda abartın yaw bu saçmalıkları Belhanda konusunda dinlemek zorunda değiliz.

Bjk ve şişme topçusunu başka konuda abartın yaw bu saçmalıkları Belhanda konusunda dinlemek zorunda değiliz.
Belhanda'yı öveceğiz diye saçmalamayın. Kargaların elindeki en iyi oyuncu şu anda Talisca. Adam frikikten atıyor, kafa ile atıyor, uzaktan atıyor, karambolden atıyor, çalım atıyor... Talisca gibi hem asist hem gol anlamında bu kadar tabela yapan kaç tane ofans oyuncusu gördün hayatında? Ki oyun içinde kayboluyor lafına da katılmıyorum.

Elbette istatistik her şey değildir.
Öyle olsa Burak gittiğinde göbek atmazdım, Yasin'e sövmezdim her oynadığında, Selçuk'a bela okumazdım veya Wesley gitsin artık demezdim.

Bir oyuncunun oyun içinde kaybolmaması, oyuna katkısı her şeyin başında gelir. Ancak bir ofans oyuncusu aynı zamanda asist ve gol anlamında tabela yapmak da zorunda.
Bu ikisi aynı anda yoksa yaptıkları boştur. İstediğin kadar Belhanda gibi takım defansına katkı yap, top kap, pres yap, takımı defansif açıdan rahatlat.
Veya Wesley'in geçen sene yaptığı gibi oturduğun yerden istatistik kas.
Oyun içinde etkinlik + takım defansına fayda (ofans oyuncusunun ilk işi bu değildir, ama günümüz futbolunda onu da belli ölçüde yapmak zorundadır) + asist ve gol katkısı. Bir ofans oyuncusu bunların hepsini bir arada yapmak zorunda. Belhanda'da bunları yapacak oyun zekası da var yetenek de var. İş kafasında bitiyor.

Şu ana kadar gereksiz yere topu ayağında tututup öldürdüğü çok fazla atağımız oldu. Bunu çözmeli. Bu halı saha topçusu havalarından vazgeçmeli. Direk oynamalı. Biraz daha sorumluluk almalı. (liderlik yapmalı demiyorum, sorumluluk almalı. Hiçbir zaman takıma şeflik yapan, takımı yönlendiren adam olmadı. Bir balığı uçma yeteneğiyle değerlendirmiyorum ve bunu Belhanda'dan istemiyorum ama bariz bir biçimde sorumluluk almaktan kaçıyor) Oyun içinde kaybolmamalı. Zaman zaman oyun içinde bazı anlarda gösterdiği kalitesini tüm maça yaymalı. Bunları bu ligde çok rahat yapabilir. Ama yapar mı? Son 2 maçta arada parlayıp saman alevi gibi sönen bir yapıdaydı. İlk 2 maç iyi oynadı diyoruz ancak onun bile üstüne çıkmalı 2-3 gömlek...

Son düzenleme:
Belhanda ne kadar iyi oynarsa oynasın laubali olması yapısında var bu değişmez

Eğitim şart

Halamı konu burada dolanıyor ya. Talisca belhandanın montepiller zamanındaki gibi oynuyor. Talisca nında ilerde ne olacağını kimse bilemez. Ayrıca Talisvayı çok seven maçı var şuan açsın izlesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence tolga cıkıp yerine feghouli girince belhandanın etkinliğide artabilir.

Bir talisca bir sneijder değil ama oyun zekası iyi ve çalışkanlığı her ikisindende yukarıda ama yinelemekte fayda var bizim ihtiyacımız olan 10 numara kesinlikle belhanda değildi.10 milyon gibi bir paraya daha iyisinide bulabilirdik.

Halamı konu burada dolanıyor ya. Talisca belhandanın montepiller zamanındaki gibi oynuyor. Talisca nında ilerde ne olacağını kimse bilemez. Ayrıca Talisvayı çok seven maçı var şuan açsın izlesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Talisca kargalara gelmeden de böyle oynuyordu. O dönem de böyle skor yapıyordu. Ha bilmiyorsan o senin sorunun. Kargalara geldi, üstüne koyarak devam etti. Oynamaya da devam ediyor. Ne olacağı belli değil vs demen saçmalık olmuş.
Evet hala aynı konu. Belhanda konusunda neyi tartışacağız başka sorması ayıptır? Sasha Grey mi Alexis Texas mı diye mi tartışalım? Tabii ki Belhanda'yı tartışacağız. Öte yandan beğenmiyorsan çıkış butonu o tarafta. Ya okumazsın ya da engellersin istediklerini

Yunus kardeşimize güvenimiz tam. Son maçta Rodrigues'e attığı pasla klasını belli etti tekrardan. Bu son maçta etkisiz olmasının bir diğer nedeninin Milli maç yorgunluğu da olabilir.

Talisca iyi topçu da çok pasör değil. 9.5 numara gibi oynuyor adam. Mesela bizde çok iş yapmaz Ndiaye, Rodrigues ve Gomisle. Adam Oğuzhan, Cenk, Babel, Quaresma, Atiba gibi hem hareketli hem de pas yapmasını bilen, kafası çalışan adamlarla oynuyor. Oyunu kuran onlar zaten, Talisca çok daha ofansif.

Bize daha orta saha özellikli bi 10 numara gerekiyor, çünkü orta sahada pasör topçumuz yok.

Sosayi biz alsaydik daha mi iyi olurdu acaba belhandaya gore?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

nedir bu belhanda takıntısı,size bişey mi yaptı?

Devre arasına kadar toparlanmazsa yerine adam alınması gereken futbolcu kadroda alternatifi yok maalesef

TT

Bu adam dakika olmuş 90, hızlı oynayacağına artistlik edeyim diye 2-3 kişiyi çalımlama derdindeydi

Eğitim şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt