Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandaya 10 vermezdim. Dolayisi ile ustune 3.3 de vermemis olurdum. Sneijder 1 sene kalan sozlesmesini bitirirdim.
Seneye de Taliscayi alirdim ise yatamasa bile bu piyasada satardim onu. Ama yarardi. Talisca ve Sneijder tarzi sutorler merkezde olunca rakipler senin kanatlarini kademeli olarak durduramiyorlar.
Ama bu belhanda gibi ceza sahasinda kaleci ile bombos karsi karsiya kalip topa 2 kale yukaridan vuran biri olunca rakip gobege extra tedbir almaya hic gerek gormuyor kanatlarini kitliyor.
Belhandadan verim almanin tek yolu parlatip hemen satmak. Seneye Taliscaya salça olmak!!
Tudor kafayi degistirmeli.
Talisca sut, kafa golu, calimla adam eksiltme hepsi var.
Yahu Dunyada hangi tek forvet oynayan takimin hemen arkasindaki adam skora katki etmiyor?? Varmi oyle bir ornek??
Buyuk takimin forvetinin arkasindaki 3 lude oynuyosan gol atican, attirican . Olmuyorsa kayseriye gidicen!!
Belhanda'yı öveceğiz diye saçmalamayın. Kargaların elindeki en iyi oyuncu şu anda Talisca. Adam frikikten atıyor, kafa ile atıyor, uzaktan atıyor, karambolden atıyor, çalım atıyor... Talisca gibi hem asist hem gol anlamında bu kadar tabela yapan kaç tane ofans oyuncusu gördün hayatında? Ki oyun içinde kayboluyor lafına da katılmıyorum.Bjk ve şişme topçusunu başka konuda abartın yaw bu saçmalıkları Belhanda konusunda dinlemek zorunda değiliz.
Talisca kargalara gelmeden de böyle oynuyordu. O dönem de böyle skor yapıyordu. Ha bilmiyorsan o senin sorunun. Kargalara geldi, üstüne koyarak devam etti. Oynamaya da devam ediyor. Ne olacağı belli değil vs demen saçmalık olmuş.Halamı konu burada dolanıyor ya. Talisca belhandanın montepiller zamanındaki gibi oynuyor. Talisca nında ilerde ne olacağını kimse bilemez. Ayrıca Talisvayı çok seven maçı var şuan açsın izlesin.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son milli macta cezaliydi oynamadi.Yunus kardeşimize güvenimiz tam. Son maçta Rodrigues'e attığı pasla klasını belli etti tekrardan. Bu son maçta etkisiz olmasının bir diğer nedeninin Milli maç yorgunluğu da olabilir.
Bilerek 90. dakikada sarı kart gördü o yüzden cezalıydı