#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartılacak kadar bir performans sergilediğini düşünmüyorm. Kendi evimizde yaptığu pas hataları filan göz ardı edilebilir ama bu performansıyla bize büyük maçlar da ve derbiler de maç kazandıramaz.

İyi olursa hepimiz seviniriz, umarım olur.

Hayran olunacak bir şey oynamadı yine. O mevkide oynayan oyuncunun pas alışverişlerinin çok daha akıcı olması lazım...

2.yarıda kötü mü oynadı :asd22:,tüm takım dinginledi ikinci yarı biraz ama ilk önce Belhanda kötü dememiz lazım

Buyur yazıyorum, ilk yarı ikinci bölüm tam görmek istediğimiz gibi. İkinci yarı kayboldu ama ikinci golü aynı geçen hafta Antalya'da olduğu gibi çok güzel hazırladı. Maçın sonlarına doğru yine basit pas hataları yaptı ama artık skor 2-0 olduğu için pek bir önemi yok. Şu ilk yarının ikinci bölümünde oynadığından biraz daha fazla lazım.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basit pas hataları yaptı ancak 2-3 tanesini attığı adamlar uyanamadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı sol kanat mı oynatsak acaba ? Garry biraz beyinsiz kalıyor solda.

Takım 2 yıl sonra 10 numara gördü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada kullandığı 20 korneri de rakibin ön direkte duran topçusuna attı heralde

gomis daha çok gol atar adam gibi bir 10 numara olsa

Simdiye kadar attigimiz neredeyse her golde önemli bir rolü var, ayni zamanda bu ligde gördügüm topa karsi en iyi oynayan hücum orta saha oyuncusu. Yetenerkli top ayagina geldiginde zaten belli, esas önemli olan buna karsi, oyunun 99%´unu kapsayan topsuz oyunda etkili olmasi. Yetenegi zaten belli, esas sikinti lazy olup, oyunun yipratici yönünü oynamamasi olur.

Bu tarz oyunculara sahip takimin varsa, takimi neredeyse hic ceza sahasina sokmadan, bitirirsin maclari. Defans Gomis ve Belhanda´dan basliyor, bu iki oyuncunun kaptigi her top, net gol sansi demektir.

Bu genelleme yapıp konuşanlara bi yaptırım olacak mı? Ben beğenmedim size ne. İyiyken iyi deriz, kötüyken kötü. Adam iyi oynayınca gelip buraya kötü diyenler bilmem ne demek ne.

Moderatör tarafında düzenlendi:
takımın en kötülerinden biriydi

ne attığı paslar yerini buluyor

ne çalım atabiliyor

ilk golde attığı yaptığı asisti gomise yazıyorum

gitti topu söktü aldı ve golü yaptı

PAS VERME ÖZÜRLÜSÜ 10 NUMARA MEVKİLİ 1 OYUNCUYU ALLAH DÜŞMANIMIZA VERSİN

selçuk leşinin yabancı kontejanı olmaya aday bu çakma ronaldo

Son düzenleme:
Saçma. Yaptığı pas hatalarının çoğu attıklarından. Topuk pası Sinan'a mesela, tamamen Sinan'ın başlığı, gomisle Ver kaç a giricekyi ama gomiş uyanıp pas bölgesine gelemedi. 2 golünde mimarı Belhanda. Gomisten sonra hücüm da en iyiydi. Tartışmasız, ayrıca güncel futbolda 10m bu tarz adamlar için uygun. 10 numaranın ederi bu. Yıl 2018 oluyor.

Maçı bir daha izle istersen, hatta bu seneki tüm maçları bir daha izle hepsinde çok basit pas hataları yaptı. Bu kalitedeki bir oyuncunun bu tarz hatalar yapmaması gerekiyor. Bak kendi evinde seyirci baskısı, rakibin durumu filan bunları tölare edebilir ama deplasmanlar da yada büyük maçlarda bu tarz hatalar yapmaması gerekir. Bazen oyun sıkıştığında kilidi açacak en önemli oyuncumuz Belhanda ama şu ana kadar bunun sinyalini veremedi. Hala ondan beklenenin çok altında.

Basit pas hataları yaptı ancak 2-3 tanesini attığı adamlar uyanamadı.

Ben ver kaç pozisyonlarından bahsetmiyorum. Onlar basit paslar değil, en azından herzaman basit değil. Şu ilk yarının ikinci bölümü oynadığı oyunu atmış yetmiş dakika oynasın yeter. Bu adamın sıkıntısı kalite değil, bu adamın sıkıntısı ciddiyetini kaybediyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt