Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Takimin hücum orta sahasinin bukadar top kapmasi büyük lüx.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kıpırdanma var ama hala pasları bir 10 numaraya yakışmayacak kadar kötü. Verdiği pasların bir çoğu çok basit hata yaparak kaybediyor.
Şu performansının daha fazlasını vermesi gerekiyor, şu anki hali bana göre verilen paranın çok ama çok altında.
Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi olur.
Oha daha napsin la adam. Döktürdü bugün. En büyük Wes hayranı olarak söylüyorumCidden iyi oynamasını istiyorum ama üzüyor bu performansı.
İlk yarı gayet iyiydi, ikinci yarı çok görünmedi ama önceki maçlara kıyasla en azından zararsızdı. Asisti de, 2. golde kestiği orta da çok güzeldi. Hala olması gereken seviyede değil ama ilk kez umut verdi. Üstüne koyarak devam eder umarım.
sezon sonu satılıp yerine bir kanat oyuncusu alınmalı
Buyur yazıyorum, ilk yarı ikinci bölüm tam görmek istediğimiz gibi. İkinci yarı kayboldu ama ikinci golü aynı geçen hafta Antalya'da olduğu gibi çok güzel hazırladı. Maçın sonlarına doğru yine basit pas hataları yaptı ama artık skor 2-0 olduğu için pek bir önemi yok. Şu ilk yarının ikinci bölümünde oynadığından biraz daha fazla lazım. Sonuç olarak ciddi oynadığı zaman yapabileceğini gösterdi, eleştirilen nokta tam olarak buydu işte.İyi oynarken yazan yok, kötü oynarken ana bacı diss.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi