#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün maşallahi vardi

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Helal ulan. İşte böyle. Direk ve çabuk oynadığı zaman nasıl da kalitesi ortaya çıkıyor. Aynen bu şekilde devam...

Bir kıpırdanma var ama hala pasları bir 10 numaraya yakışmayacak kadar kötü. Verdiği pasların bir çoğu çok basit hata yaparak kaybediyor.

Şu performansının daha fazlasını vermesi gerekiyor, şu anki hali bana göre verilen paranın çok ama çok altında.

Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi olur.

Saçma. Yaptığı pas hatalarının çoğu attıklarından. Topuk pası Sinan'a mesela, tamamen Sinan'ın başlığı, gomisle Ver kaç a giricekyi ama gomiş uyanıp pas bölgesine gelemedi. 2 golünde mimarı Belhanda. Gomisten sonra hücüm da en iyiydi. Tartışmasız, ayrıca güncel futbolda 10m bu tarz adamlar için uygun. 10 numaranın ederi bu. Yıl 2018 oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

açıkçası belhanda sever olarak bu maç pek beğenmedim
beğenmeyenler beğenmiş

ilginç

İlk yarı gayet iyiydi, ikinci yarı çok görünmedi ama önceki maçlara kıyasla en azından zararsızdı. Asisti de, 2. golde kestiği orta da çok güzeldi. Hala olması gereken seviyede değil ama ilk kez umut verdi. Üstüne koyarak devam eder umarım.

Bu maçın yorumu budur Belhanda için. Kötüydü diyenler de fazla insafsız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iki golde katkısı oldu

Böyle oynamaya devam ederse ilk 11de yerini alır ve paranın hakkını verir

KRALHANDA Harika oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mal mal konusanlar gelmiş
İyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin
Belhanda olmasa gol atamazdık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi oynarken yazan yok, kötü oynarken ana bacı diss.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buyur yazıyorum, ilk yarı ikinci bölüm tam görmek istediğimiz gibi. İkinci yarı kayboldu ama ikinci golü aynı geçen hafta Antalya'da olduğu gibi çok güzel hazırladı. Maçın sonlarına doğru yine basit pas hataları yaptı ama artık skor 2-0 olduğu için pek bir önemi yok. Şu ilk yarının ikinci bölümünde oynadığından biraz daha fazla lazım. Sonuç olarak ciddi oynadığı zaman yapabileceğini gösterdi, eleştirilen nokta tam olarak buydu işte.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
takımın en kötülerinden biriydi

ne attığı paslar yerini buluyor

ne çalım atabiliyor

ilk golde attığı yaptığı asisti gomise yazıyorum

gitti topu söktü aldı ve golü yaptı

PAS VERME ÖZÜRLÜSÜ 10 NUMARA MEVKİLİ 1 OYUNCUYU ALLAH DÜŞMANIMIZA VERSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt