- 8 Mayıs 2009
- 18.882
- 6.345
- 2.493
Bütün maç rakip yarı sahada oynamamıza rağmen performansının tartışıldığını hatırlatayım. Yani böyle bir maçta bile üstünde hem fikir olunamıyor. Başlıktaki topu inşaata kaçan arkadaş ceza yediğine göre rahat rahat yazayım. Sneijder'i çok severim de geçen sene de aşırı eleştiriyordum kendisini. Eleştirdiğim nokta baskı yediğimiz çoğu maçta hiçbir fark yaratamaması, topun takımda kalmasını sağlayamaması gibi nedenlerdi. Belhanda'nın da bu farkı yaratacak bi adam olmadığı kabak gibi belli olduğu için ben de eleştirimi bu adama erkenden yaptım. Gerçekten baskı yediğimiz maçlarda nefes alamıyoruz çünkü bu farkı yaratacak adamımız yok takımda. Takımın sürekli tempo yaparak oynaması lazım bu da insan anatomisini aşar zaten. İçerde kolay puan vereceğinizi sanmıyorum ama özellikle deplasmanda biraz zor maçlarda bile çok zorlanacağız gibi. Siz modern 10 numara diyorsunuz da bu adamda 10 numara özellikleri bence yok, belki iyi bir 8 numara olur, orada deneyelim bişey demem. Çok basit pasları çoğu zaman atamıyor, en iyi dediğiniz bu maçta bile kaç kere oldu. Normalde bu topları eliyle atıyor gibi atması lazım.