#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet 1-2 güzel pası vardı da öyle etkisi yoktu bu maçta, ama refikcim 3-4 hafta sonra belhanda için net yorumumuzu yapmış oluruz bence önemli bir katkısı olacak
özellikle 1-2 gol atarsa kendini bulur

aga ben galatasaraylıyım

belhanda her maçı tek başına alsın şampiyon olalım

bana ne

ama yapamıyor

bu kadar aktif şekilde saldıran 1 takım herhangi bir 10 numara için bulunmaz 1 fırsat olmalı

ama adamda hakkaten bişey yok

yetenekli ama laubali diyordum

böyle oynamaya devam ederse yeteneksiz ve laubali diyeceğim

kaç tane pas hatası yapmış var mı istatistik

yaptığı pas hataları da yapılmayacak türdendi

hani gomis de pas hatası yaptı ama üzerinde sürekli baskı vardı

bu herif çok fazla pas hatası yapıyor, adam eksiltemiyor, duran top kullanamıyor

sadece geriye gelip 1 kere top aldı

YALAN MI ARKADAŞLAR

ANLATIN BANA
İlk maçlarda bunun 3 katı top eziyordu, oyunu acayip yavaşlatıyordu bugün bir kez olsun laubalilik yapmadı, amatörce pas hataları yapıyor bunları düzeltmesi lazım

Eğitim şart

aga ben galatasaraylıyım

belhanda her maçı tek başına alsın şampiyon olalım

bana ne

ama yapamıyor

bu kadar aktif şekilde saldıran 1 takım herhangi bir 10 numara için bulunmaz 1 fırsat olmalı

ama adamda hakkaten bişey yok

yetenekli ama laubali diyordum

böyle oynamaya devam ederse yeteneksiz ve laubali diyeceğim

kendine gelecek bak gör

Kendine 2 kişi baskı yaptığında malesef %95 hata yapıyor

Takım savunmasına katılmayan üst düzey futbolcu mu kaldı da birkaç pozisyonda rakibe müdahele edebildi diye dibiniz düşüyor?, ki o bakımdan bile hala yetersiz. Dripling-çalım-pas-takıma liderlik etme özelliği de beni hiç tatmin etmedi şu ana kadar...

Yapılan transferlerden f/p itibariyle en içime sinmeyenler Belhanda ve Maicon idi. Maicon gün geçtikçe toparlıyor ancak Belhanda endişelerimi gidermekten hala çok uzak...Top ona geldiğinde arkadaşlarının ve biz taraftarların güven duyması lazım, bu kadar basit ve gereksiz top kaybı yapan ofansif orta saha oyuncusunun performansı başarılı addedilemez...

10 numaralı formayı giymese, bir de deve yüküyle bonservis + maaş ödenmese bu kadar problem olmazdı aslında. Keşke başka birini alsalardı, illa 10 numara olması şart değildi. Bu beklentinin altından kalkabilecek gibi gözükmüyor açıkçası, bugün biraz kıpırdadı ama aldığı paranın karşılığını verebilecek gibi de durmuyor.

Ofansif olarak az kassa pozisyona giriyoruz zaten demiştim ve çoğunda öyle oldu.

Böyle üstüne koyarak oynamaya devam etsin canımızı yesin.

maçı izlemedim ama özette gördüğüm kadarıyla 2 golün içinde de var. onun haricinde tehlikeli geldiğimiz çoğu pozisyonda da bir şekilde ismi geçiyor. ama dönüp yorumlara bakınca eleştiriliyor. ya eleştirenler önyargılarını kıramıyor ya da özetteki pozisyonlar dışında bu adam topla buluşmadı

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olacak bu da, belki diger oyuncular kadar tam verimli oynamiyor ama insallah o da gittikce daha iyi olacak.

Bugun geldiginden beri en iyi oyununu oynadi.

Ama sut ve gol tehdidi olmazsa GS da forvet arkasi oynayamaz.

10 numaralı formayı giymese, bir de deve yüküyle bonservis + maaş ödenmese bu kadar problem olmazdı aslında. Keşke başka birini alsalardı, illa 10 numara olması şart değildi. Bu beklentinin altından kalkabilecek gibi gözükmüyor açıkçası, bugün biraz kıpırdadı ama aldığı paranın karşılığını verebilecek gibi de durmuyor.
Aslında on numaraya ihtiyacımız olmadığı bir sistemde oynuyoruz deniyor ya, o parayı iyi bir kanat oyuncusuna yatırsaydık daha iyi olabilirdi sanki.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt