Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.259
- 2.168
Futbolcuyu beğenmezsin anlarım bende Belhanda'yı pek beğenmem ama yaptığı yorumlar objektif değil inat
Eğitim şart
ne mesela objektif olmayan konu
söyler misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcuyu beğenmezsin anlarım bende Belhanda'yı pek beğenmem ama yaptığı yorumlar objektif değil inat
Eğitim şart
evet 1-2 güzel pası vardı da öyle etkisi yoktu bu maçta, ama refikcim 3-4 hafta sonra belhanda için net yorumumuzu yapmış oluruz bence önemli bir katkısı olacak
özellikle 1-2 gol atarsa kendini bulur
İlk maçlarda bunun 3 katı top eziyordu, oyunu acayip yavaşlatıyordu bugün bir kez olsun laubalilik yapmadı, amatörce pas hataları yapıyor bunları düzeltmesi lazımkaç tane pas hatası yapmış var mı istatistik
yaptığı pas hataları da yapılmayacak türdendi
hani gomis de pas hatası yaptı ama üzerinde sürekli baskı vardı
bu herif çok fazla pas hatası yapıyor, adam eksiltemiyor, duran top kullanamıyor
sadece geriye gelip 1 kere top aldı
YALAN MI ARKADAŞLAR
ANLATIN BANA
aga ben galatasaraylıyım
belhanda her maçı tek başına alsın şampiyon olalım
bana ne
ama yapamıyor
bu kadar aktif şekilde saldıran 1 takım herhangi bir 10 numara için bulunmaz 1 fırsat olmalı
ama adamda hakkaten bişey yok
yetenekli ama laubali diyordum
böyle oynamaya devam ederse yeteneksiz ve laubali diyeceğim
İlk maçlarda bunun 3 katı top eziyordu, oyunu acayip yavaşlatıyordu bugün bir kez olsun laubalilik yapmadı, amatörce pas hataları yapıyor bunları düzeltmesi lazım
Eğitim şart
Önce bir yazdıklarını oku değişik olayım diye sıçtınne mesela objektif olmayan konu
söyler misin
Cok cok basit pas hatasi yapiyor. Nasil olacak boyle emin degilim. Yaptıgı her pas hatası da oyle kritik ki her seferinde kontra yiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce bir yazdıklarını oku değişik olayım diye sıçtın
Eğitim şart
Takım savunmasına katılmayan üst düzey futbolcu mu kaldı da birkaç pozisyonda rakibe müdahele edebildi diye dibiniz düşüyor?, ki o bakımdan bile hala yetersiz. Dripling-çalım-pas-takıma liderlik etme özelliği de beni hiç tatmin etmedi şu ana kadar...
Yapılan transferlerden f/p itibariyle en içime sinmeyenler Belhanda ve Maicon idi. Maicon gün geçtikçe toparlıyor ancak Belhanda endişelerimi gidermekten hala çok uzak...Top ona geldiğinde arkadaşlarının ve biz taraftarların güven duyması lazım, bu kadar basit ve gereksiz top kaybı yapan ofansif orta saha oyuncusunun performansı başarılı addedilemez...
Sen önce adam gibi objektif yorum yaz sonra benimle tartışmaya gir. Seni futboldan anlıyor sanıyordum yanılmışımşerro bak beni sinirlendirme şimdi
adam gibi cevap vereceksen ve tartışacaksak buyur
traş yapacaksan sus
Gözünle izle maçı ekseni etrafı dönüp tolgaya verdiği kornerle biten atak neydiben söyliyeyim
0
var mı istatistiğin yada yaptğı pozisyonları dakikaları falan
tartışalım
Aslında on numaraya ihtiyacımız olmadığı bir sistemde oynuyoruz deniyor ya, o parayı iyi bir kanat oyuncusuna yatırsaydık daha iyi olabilirdi sanki.10 numaralı formayı giymese, bir de deve yüküyle bonservis + maaş ödenmese bu kadar problem olmazdı aslında. Keşke başka birini alsalardı, illa 10 numara olması şart değildi. Bu beklentinin altından kalkabilecek gibi gözükmüyor açıkçası, bugün biraz kıpırdadı ama aldığı paranın karşılığını verebilecek gibi de durmuyor.