#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin bu Pozisyonda olmasinda cok büyük katkisi var. En fazla ikili mücadele kazanan oyuncu bugün, ayni zamanda takimi en cok pozisyona sokan adam. Lüx bir futbolcu.

Pas hatası yapıyor ancak geri vitesi yok. Geri vitesi olmadan kusursuz pas atan 10 numara zaten buraya gelmez. Ben beğendim. 2 asist daha yapabilirdi. 1 asist 1 pasist var. Top kayıpları ve basit pas hatalarını izleyip birdaha yapmamalı. Bİlekleri falan çok iyi.
Furkan, bahsedilen paslar denediği riskli paslar değil, onları denemesi gerekiyor deniyorda. Bahsedilen çok rahat pozisyonda yaptığı hatalar. Adama bakıyorsun aslında çok iyi oynuyor, tekniği sayesinde güzel şeyler çıkarıyor ortaya ama sonra gidip saç baş yolduran işlere giriyor.

Çok fazla top kaybı yaptı bugün.Kayıplar da insani denebilecek kayıplar değil,biraz daha ciddi olsa yapmayacağı kayıplar.

Bence kaptirdigi top gol olunca oyununu etkiledi.O golden sonra cok pasiflesti.Yalniz son toplari iyi kullansak yine tabela yapacak bolgelerin icindeydi.

Golde iyi izleyin baya üzüldü ben ne yaptım dercesine. Bu ona bi ders olmuştur. Onun haricinde öyle berbat falanda oynamadı iyiydi hatta bugünü 3 asistle bile tamamlayabilirdi.

Sırf gomis 2 asistini yedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müthiş oynadı at gözlüğünü çıkarın 50 yakın ceza yayına girdi takim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen müthiş işler yapıyor çok yetenekli adam falan diyorum sonra saçma sapan 1 pas hatası ya da top kaybı yapıyor ne diyeceğimi bilmiyorum o anlarda. Mesela Bursa maçının 2. yarısı ve bu maçın ilk yarısının bazı bölümlerde çok iyiydi ama maç içinde istikrarı yok her an saçmalamaya başlayabilir yani..

Golde iyi izleyin baya üzüldü ben ne yaptım dercesine. Bu ona bi ders olmuştur. Onun haricinde öyle berbat falanda oynamadı iyiydi hatta bugünü 3 asistle bile tamamlayabilirdi.

O kaptırdığı topları kaptırmasa iyi oynuyor denecekti burada muhtemelen,ama bugün tahammül sınırlarını aştı çok fazla top kaybı yaptı.

3 golün 2'sinde var, çok da gol pozisyonu yarattı ancak laubaliliği çok yüksek. Rakibi acayip küçümsüyor, misal ilk golü da onun yüzünden yedik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bügün ne yapmak istedi kendisi bile anlamamistir bence cok laubali paslar deneme yapti kendine ceki düzen vermesi gerek.

Adama adem büyük dedik saf yetenek çıktı.

Lincolnden sonra bu kadar yeteneklisini izlemiştim.
Lakayit olmasa a sınıf takımlarda barinirmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt