Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Takimin bu Pozisyonda olmasinda cok büyük katkisi var. En fazla ikili mücadele kazanan oyuncu bugün, ayni zamanda takimi en cok pozisyona sokan adam. Lüx bir futbolcu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkan, bahsedilen paslar denediği riskli paslar değil, onları denemesi gerekiyor deniyorda. Bahsedilen çok rahat pozisyonda yaptığı hatalar. Adama bakıyorsun aslında çok iyi oynuyor, tekniği sayesinde güzel şeyler çıkarıyor ortaya ama sonra gidip saç baş yolduran işlere giriyor.Pas hatası yapıyor ancak geri vitesi yok. Geri vitesi olmadan kusursuz pas atan 10 numara zaten buraya gelmez. Ben beğendim. 2 asist daha yapabilirdi. 1 asist 1 pasist var. Top kayıpları ve basit pas hatalarını izleyip birdaha yapmamalı. Bİlekleri falan çok iyi.
Belhanda cevirdi zaten galiba ama Feghoulinin de kafasiyla temasi vardi yanlis hatirlamiyorsam
Belhanda çevirdi de Feghouli kafayla aşırdı arkaya.Ben yanlış görmüşüm o zaman. Belhanda çevirdi sandım neyse o zaman daha kötü.
Golde iyi izleyin baya üzüldü ben ne yaptım dercesine. Bu ona bi ders olmuştur. Onun haricinde öyle berbat falanda oynamadı iyiydi hatta bugünü 3 asistle bile tamamlayabilirdi.
Delici oynayan oyuncuların top kaybı yaşaması normalO kaptırdığı topları kaptırmasa iyi oynuyor denecekti burada muhtemelen,ama bugün tahammül sınırlarını aştı çok fazla top kaybı yaptı.
O kaptırdığı topları kaptırmasa iyi oynuyor denecekti burada muhtemelen,ama bugün tahammül sınırlarını aştı çok fazla top kaybı yaptı.
Delici oynayan oyuncuların top kaybı yaşaması normal
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inanılmaz yetenekli ayağına aldığı toplar tehlikeliBu kadar da değil ama.Biraz daha sıkı oynamalı bu konuda.