#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Belhanda degil tum takim kritik pas hatalari yapiyor, ozellikle baski altindayken.
Defanstan cikarken dar alanda sikintilarimiz var. Tudor ciddi calismali bu konuda.

Bu maç özellikle meydana çıktı bu sorun bunda karabük 'ün yaptığı baskı ve top çalma becerisinin de payı oldukça büyük hatta adamların sahada tek yapabildiği şey bu

Ama bunu sonraki maçlara taşımamamız lazım biraz daha tik-tak seri garanti paslar ile çıkmamız gerekiyor

Birde mesela bugün ilk gölümüzden önce Rodriguezin attığı o bitirici pasları yapsa çok iyi olacak.

"Hospital ball" atmasa iyi olacak. Pasların 1/4 hospital ball

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Ön asist futbolun olayıdır. Atağın kaynaklarıdır çoğunlukta. Belhanda hem asist yapıyor hem passist yapıyor. Hem top çalıyor. Hem çalım atıyor. Şutu ve golü eksik. Onlarıda yaparsa efsane olur.

Aynı noktadayım 1 ay önce hatta sezon başlamadan önce ile.

Çok yetenekli ama çok da laubali. İkinci yarı yine kafayla geri pas verdi iyi vermese gol bile olurdu gariptirki. Daha fazla dikkate alsa maçı coşturuyor takımı.

Topu alıp ileriye döndüğü an pozisyona giriyoruz zaten, pas tercihleri daha iyi olmalı ama.

Çok ilginç bir adam. İlk 3-4 hafta çok kötüydü. Son haftalarda iyi. Ama bu adamın bir özelliği var zor işleri kolay yapıyor, çok kolay anlarda da kız gibi oynuyor topla.

Bu maçta gomise 2. Rodrigueze 2 tane o tarz net pas vardı. Onun dışında atamadığı 3 tane vardı o tarz.
Furkan onlardan bahsetmiyorum, Rodriguezin pozisyonunu şimdi hatırlayamadım ama Gomisin pozisyonu bu şekilde değildi. Gomisin pozisyonunda atması gereken pası attı orası ayrı. Rodriguezin o pası mesela tüm defansı oyundan düşürdü, Linnes mesela ortayı daha iyi yapsa Gomis bile bitirirdi o pozisyonu. Ben böyle paslardan bahsediyorum, tüm rakip defans hala oyundayken tek pas ile oyundan düşürmek.

Furkan onlardan bahsetmiyorum, Rodriguezin pozisyonunu şimdi hatırlayamadım ama Gomisin pozisyonu bu şekilde değildi. Gomisin pozisyonunda atması gereken pası attı orası ayrı. Rodriguezin o pası mesela tüm defansı oyundan düşürdü, Linnes mesela ortayı daha iyi yapsa Gomis bile bitirirdi o pozisyonu. Ben böyle paslardan bahsediyorum, tüm rakip defans hala oyundayken tek pas ile oyundan düşürmek.

Gomise 2 tane attığı pasta her 2 pastada 2 savunmacıyı düşürdü direkt fakat Gomis 2 sindede topu çekmeyi seçti bu maçta. Rodriguezde çizgiden ortaları kötü yaptı. Savunmayı 4 pastada terse düşürdü.

Gomise 2 tane attığı pasta her 2 pastada 2 savunmacıyı düşürdü direkt fakat Gomis 2 sindede topu çekmeyi seçti bu maçta. Rodriguezde çizgiden ortaları kötü yaptı. Savunmayı 4 pastada terse düşürdü.
Özeti tekrar izlemem gerek, çünkü Gomisin pozisyonlarında ben rakip defans oyuncusunu Gomise yakın hatırlıyorum.

Özeti tekrar izlemem gerek, çünkü Gomisin pozisyonlarında ben rakip defans oyuncusunu Gomise yakın hatırlıyorum.

Gomise yakındı evet ama düz ve beklendik bir pas olsa topu çekemeden kaptırırdı. 2 sindede çok net vuracak pozisyonu yakaladı. Rodriguezin pasında ise bomboştu zaten linnes. Şiddetide çok iyi ayarladı tabi rodriguez.

Laubali oldugunu hep söyledik zaten.Yanlız kafasını oyuna verirse durdurmak gerçekten çok zor.İzlemesi baya keyifli.Ayriyetten kornerden yine 1 asist yaptı.3.attığımız goldede güzel kesti içeriye.İlk yediğimiz golde söylemek lazım Ndiayeninde Belhandaya laubali pasının golde büyük katkısı vardı.

Çok iyi futbolcu olması laubali bir karakter yapısına sahip olduğu gerçeğini değiştirmez.

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Gomise yakındı evet ama düz ve beklendik bir pas olsa topu çekemeden kaptırırdı. 2 sindede çok net vuracak pozisyonu yakaladı. Rodriguezin pasında ise bomboştu zaten linnes. Şiddetide çok iyi ayarladı tabi rodriguez.
Linnesin orada bomboş kalması yaptığı koşu ile alakalı. Rodriguezin pası ise sadece şiddeti ile alakalı değil, iki üç rakibin arasından tam can alıcı noktayı buldu. Öyle paslar defansı bitirir, aynı attığımız golde olduğu gibi. Adamlar top kaleciden dönünce ikinci pozisyonda bile savunamadılar oyundan düştükleri için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt