#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in gönderilip Belhanda'nın alınması gerçekten doğru iki hamle imiş. Belhanda'da biraz da şansızlık var.

Sneijder'in gönderilip Belhanda'nın alınması gerçekten doğru iki hamle imiş. Belhanda'da biraz da şansızlık var.

Şansızlık değil bence kariyerinin her bölümünde olduğu gibi bazı mental açıdan sıkıntıları var. Laubaliliği bu yüzden. Bunu aşmalı. Aşarsa bambaşka işlere imza atar.

Cok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.

İkinci yarı sanki yoruldu gibi. Zemin çok yordu Belhanda’yı ama ona rağmen direkt sonuca etki edecek bir sürü pozisyonun mimarıydı. 10 üzerinden 7 veriyorum bu arkadaşa.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Cok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.
O kadar da değil hücuma iyi taşıyor takımı. Pas tercihleri daha iyi olabilir ama bu tarz bir Fegho var bir de Belhanda.

Fark yaratan, birkaç farklı pozisyonda oynayan (6 numara gibi top kesip, 8 numara gibi dağıtan ve 10 numara gibi sıra dışı işler yapan) bir adam. Hataya kredisi var.

Yerine kadromuzdaki oyunculardan kimi koyarsak koyalım bu sene futbolumuzdan aldığımız bu tadı alamazdık. Demekki başarımızda epey pay sahibi...

Bugün soldan yardırıp son hareket öncesi ayağı kayıp düşmese, kendisine aylarca övgüler düzülürdü sanıyorum.

Bence en büyük eksiği az şut atması ve vuruşlarda gecikmesi. Ama takımı tanıdıkça zamanla daha iyi olacak.

Adama tam sövecekken bir hareket yapıyor ağzınız açık kalıyor oyunda devamlılığı yok ancak içimden bir his belhandanın derbi maçlarında daha konsantre top oynayıp bizi zevk manyağı yapacağı yönünde

Adam hiç topuk pası vermiyor sen başkası ile karıştırdın galiba jdjdjd ulan ya başka oyuncuyu savunacağım diye başkasına bok atıyorsunuz ya yazık lan kesin Sneijdercisin sen de tamam adam bizde oynadı güzel oynadı ve gitti artık bu adam var ve oynuyor oynatıyor spikerler bile övüyor adamı bi senin gibi dar görüşlü herifler kötülüyor ki sizden ne zaman yarar olmuş orası ayrı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu başlık altında Sneijder konuşulmasa artık. Harbiden sıktı yani.

Öv, eleştir ama sadece Belhanda'yı. Yönetimin yaptığı bir şeyden ötürü sebepli sebepsiz bu adama sallanmasın artık.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Millet istiyor ki set oyununda Belhanda ceza sahası önünden takımı orkestra şefi gibi yönetsin, bakıyorlar Belhanda sürekli oyunun içinde değil bir de basit pas hataları yapıyor o zaman kötü oyuncu diyorlar. Her şey ezber. Çok daha iyi olabilir ama adam gayet etkili beğenmeyenler kusura bakmasın.

İstatistiklere Belhanda damgası - Futbol

Bazı insanlarla aynı futbolcuyu izlediğimizden emin değilim. Buyrun yukarıda dünkü maçtaki istatistikleri. Belhanda saha içinde o kadar çok klas şeyler yapıyor ki attığı paslar, adam eksiltmesi olsun. Gol pozisyonlarının mutlaka başlangıcında veya sonunda var.

Bu adamın eksikliğini anlamak için 1 maç hiç oynamaması lazım. Gol pozisyonu bulamayınca bazı arkadaşlar ancak o zaman olayı kavrayabilirler. Çok fazla basit pas hatası yapıyor ama yaratıcılık ve pozisyona sokma konusunda muazzam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda gerçekten enteresan bir oyuncu. Daha önce hiç bir 10 numarada geride top kapma,omuz omuza mücadele vs. görmedim. Tudor sisteminde çok işe yarıyor bu.

Hücumda daha yaratıcı olabilir ama şimdiden 3 asisti var. Son golde de herkes Gomis'e odaklanmışken hiç bekletmeden orta açması iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt