Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.470
- 1.699
- 1.948
Sneijder'in gönderilip Belhanda'nın alınması gerçekten doğru iki hamle imiş. Belhanda'da biraz da şansızlık var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in gönderilip Belhanda'nın alınması gerçekten doğru iki hamle imiş. Belhanda'da biraz da şansızlık var.
O kadar da değil hücuma iyi taşıyor takımı. Pas tercihleri daha iyi olabilir ama bu tarz bir Fegho var bir de Belhanda.Cok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.
Cok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.
Sneijderspor Onursal Üye Engin kızmışCok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.
Cok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.
Ekmek yememiş gibi şut çekiyor topa cılız vuruyor.
Dabi dabiCok kotu futbolcu, takima katkisi sifir. Belki size iki topuk pasiyla kandirabilir ama ben yemem o hareketleri. Ha Belhanda ha Alper Potuk.