#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlı maçı mıydı Serdar'a topukla geri pas verdiği maç?Yanlış hatırlıyor olabilirim,orada herkes Serdar'a kızdı da asıl suçlu Belhanda net olarak.O bölgede o kadar rahat olunmaz.
Topuk pası mıydı tam hatırlamıyorum ama Serdar'ın anlık beyni error verdi diye kızmıştık ama asıl suçlu Belhandaydı orada öyle bir pas verilmez.

Tabi Serdar da dan dun diye anında vurmalıydı o topa çünkü teknik olarak kısıtlı bir adam. Öyle zora düştüğü pozisyonlarda tekniği ile çözüm bulabilecek bir adam değil. Atıyorum Denayer olsa topla ilişkisi daha iyi olduğu için orada riskli olsa da topu daha iyi kullanabilirdi.

Ama böyle vurdumduymaz veya (haklı olarak çok kullanılan bir diğer kelime) laubali olunmaz o bölgede Belhanda gibi. Resmen ateşe attı Serdar'ı.

Mesela Semih'in sevdiğim nadir özelliklerinden biri adam zaman zaman tehlikeyi sezdi mi topu dan dun vuruyordu veya taça atıyordu. Eğer tekniğin kısıtlı ise eveleyip gevelemeyeceksin stoper olarak çünkü top ayağında kaldıkça daha da tedirgin oluyorsun telaşlanıyorsun ve Serdar top tekniği gerçekten kötü olan bir stoper.

Vur gitsin abi ne olacak yani.

sent via GSC

Son düzenleme:
Topuk pası mıydı tam hatırlamıyorum ama Serdar'ın anlık beyni error verdi diye kızmıştık ama asıl suçlu Belhandaydı orada öyle bir pas verilmez.

Tabi Serdar da dan dun diye anında vurmalıydı o topa çünkü teknik olarak kısıtlı bir adam. Öyle zora düştüğü pozisyonlarda tekniği ile çözüm bulabilecek bir adam değil. Atıyorum Denayer olsa topla ilişkisi daha iyi olduğu için orada riskli olsa da topu daha iyi kullanabilirdi.

Ama böyle vurdumduymaz veya (haklı olarak çok kullanılan bir diğer kelime) laubali olunmaz o bölgede Belhanda gibi. Resmen ateşe attı Serdar'ı.

sent via GSC

Serdar'ın suçu da var tabi ama asıl suçlu Belhanda bunda hemfikiriz.Verilecek bir pas değildi ikisi de,sanırım farklı pozisyonlardan bahsediyoruz. :D Osmanlı maçındakini hatırladım şimdi,farklıydı o.

Tudor'un söylemesiyle olur mu bilmiyorum ama başımızı yakabilir fena halde.Bir de yukarda yazdığım gibi bazen son tercihleri yanlış yapıyor.Şut atacağı yerde inatla pas deniyor,pas vereceği yerde adam geçmeye çalışıyor vb. Onun dışında ilk günlerdeki durgunluğu yok,efektifliği konusundaki eleştirilere katılmam.Ağırlığını koyduğu anda pozisyona sokuyor takımı.Gerektiğinde adam da geçiyor rahat bir şekilde.Duran toptan da attırıyor bayağı.Şut da atsa zaten tadından yenmez.

Gereksiz geri pasları ve şutu az düşünmesi dışında bir eksiği yok. Pas şiddetletini büyük oranda doğru ayarlıyor. Hepsini kusursuz atsa zaten bambaşka bir seviye olur. Bilekleri çalımları ve kaleyi yatay şekilde karşısına aldığında attığı pasları kusursuza yakın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten modern futbolun getirdiği 10 numara Belhanda 'dır ilk defa bu kadar teknik bir 10 numaranın takım oyununa defansa bu kadar katkı verdiğini çabaladığını görüyorum maalesef hepimizin çok sevdiği o çakılı 10 numaralar eskide kaldı artık De Bruyne gibi 10 numaraların devri ...

Osmanlı maçında da yapmamış mıydı bunu? Serdarı zora sokmuştu Serdar Gürler pozisyona girmişti.

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa Belhanda değil miydi o hatayı yapan.

sent via GSC

Doğrudur o topları kaptırdı çünkü geride oyun kuramadık çok iyi baskı vardı Ndiaye ve Fernandoya. O nedenle geri geldi. Poko özellikle 2 saniye bile zaman tanımadı bizim ortasahalara.

DLSm7YuX0AYtGWm

Kac sahipsiz top kazandilar, kaci kili mücadeleye girdiler, ve kac top caldiklarini da koyasaydilar keske. Fark acilirdi...

Ha bu arada, gecen sezon ile bu sezonu mu kiyasliyonuz diyen olursa, gecen sezon 7. haftada 17 puandaydik, bu sezon 19.

Sneijder ikili mücadeleye girmiyordu ki ikili mücadele kazansın. Savunma yönü en kötü 10 numara Sneijder'di sanırım geçen sezon. Bu istatistiklerle de sabitti. Tabi bu konuda Ndiaye'yi tek geçerim. O bildiğin her pozisyonda çata çat giriyor. Kâbus gibi çöküyor rakibe.

Şu yapılan yorumlar inanılmaz. Heleki övmek için taklalar atıp sneijderle kıyaslamak falan olacak iş değil.
Sneijderin gitmesi gerekiyordu gitti. Ama şu belhandayı görünce ekonomik olarak gitmeseydi daha iyi olurmuydu acaba diyorum.

Yok mücadeleymiş,yok şu kadroyla oynamış yok bu kodroyla oynamış bunların hepsi palavra. Belhandayla snaijder kıyas kabul etmez. Aralarında çok ciddi kalite farkı var.

Ulan fernando ve badu gibi iki adam varken bana top kazanmasın.Gol atsın asist yapsın. Amatörce top kayıpları pas hataları yapmasın. Yahu bazen öyle anlamsız tek pas yapmaya çalışıyor ki olacak iş değil. Topu tutup kaleye dönse çok rahat net pozisyonlara girilir.

Top kazanma işini iyi yapıyor.Mücadeleci bir oyuncu. O zaman fernandonun yanında oynayacak.Gerekirse ofansif anlamda yaptığı katkıyı burada oynarken yapacak.

Fas Milli takım kampından, iki tanıdık.:hat:

qJ8gvW.png

Gabon macinda ilk 11de
Dirar amrabat malatyali boutaib de ilk 11de

Yap Şovunu ust oynadik!

Shakespeare olsa oyunu Belhanda üstüne kurar

Çok sevgili bir büyüğüm böyle derdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt