#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat da iki assist yapmis...

Afrika takimina karsi, cok iyi bir ikili mücadele orani. Amrabat gibi bir tank 16/4 ile tamamlamis maci. Ziyek 5/0 Bizim ligden Khatib Boutaib 11/7 yapmis, forvet icin cok iyi, ayni zamanda üc golde ondan gelmis. 1.90 boyunda zaten saglam forvete benziyor. Malatya iyi adam almis.

Forvet fransa 2. Liginde gol krali olmus galiba

O takimin en yetenekli oyuncusu aslinda hakim Ziyech,fasli arkadaslarimin beklentisi büyük.

Benimde stilini begendigim bir oyuncudur Ziyech,umarim dünya kupasina giderler.

Fasli oyuncularin teknik kapasitesi yüksek oluyor,ben yillarca amatör de faslilarla oynadim adami mahvediyorlar teknik olarak ama disiplin yok

Su takimda bana en cok heyecan, ve zevk veren oyuncu Belhanda. Hem cok güzel bir calim teknigi var, hemde nezaman ne yapacagini kestiremiyorsun. Her daim, performansini artirabilirmis, sanki daha herseyi görmemissiz gibi bir tat birakiyor sonunda.

YouTube

O takimin en yetenekli oyuncusu aslinda hakim Ziyech,fasli arkadaslarimin beklentisi büyük.

Fasli oyuncularin teknik kapasitesi yüksek oluyor,ben yillarca amatör de faslilarla oynadim adami mahvediyorlar teknik olarak ama disiplin yok
Fildisi ile deplasmanda maclari var.
Beraberlik yetiyor fas'a

Faslilarin fizikleri de iyi... Genel anlamda kuzey afrika bence yetenek kayniyor, dissiplin sorunlari bazen sikinti, ama fistik gibi topcular. Sonunda süperligde takimlar da, o pazara daha cok yönelmeye basladilar. Izledigim bir cok macta, anadolu takimlarinda hep bir kuzey afrikali gördüm, ve genel anlamda kendilerini belli eden, benim varim, diyen oyuncular sahada.

Kuzey Afrikalilara Tudor gibi sert hoca lazim.

hassan-shehata-the-egypt-coach-shouts-instructions-during-the-fifa-picture-id88496729

Fas´in efsane hocasi Hassan Sehata idi, 3 tane afrika kupasi kazandi. Adamin yüzüne bak, dissiplin akiyor suratindan.

Yazacak çok şey var ama cidden merak ediyorum şu adamın nesini savunuyorsunuz?

Bir gram özelliği yok güya 10 numara yazık veril en paraya

Ndiaye den sonra takımın en kötüsüydü. Önceki maçlardan eser yok. Çok yorgun bi hali var.

Insan 10 numara mevkigi oyuncusunda bir fark gormek istiyor ufakta olsa bir fark ama nerdeee bide isteksiz

la olm biraz sorumluluk al yaw.

Dünya şeyinde dğl gibi dolanıyorsun sahada

Top kontrolü Burak Yılmaz ile yarışır derecede arkadaş nasıl olur anlamıyorum adam yumuşak gelen topu bile ayağından 5 metre açarak kontrol edebiliyor modern 10 numara bu olsa gerek

Selçuk'un son 2 senedir oynadığı topu oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt