#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft226_mf8930594.Jpeg

bu adamin yapacagi is anca bu kadar olur iste :D

Beyni yerine totosuyla düşünen ve hareket eden, hatta hala bu hareketi savunan çok sayıda embesil renktaşımız var. Neyseki forumda bu sayı bi kaç taneden fazla değil.

Hay ben senin olmayan aklina. Küfür mü etmisim ben.

Allah akil fikir versin. Bi de ugrasmis screenshot yapip birlestirmis. Muhtesemsin.

Küfür dışında diğer olumsuz tavırlar da meşru değil ki Can.Sneijder Galatasaray oyuncusu da Belhanda değil mi?Gerek bonservis bedeli gerek kariyeri olarak çok büyük bir kumar,şimdi iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.Bu sezonu yönetim-taraftar elbirliğiyle çöpe attık resmen.İnanamıyorum bu noktaya gelinmesine.

Yahu biraz kafanizi kullanin, ikiside BIZIM oyuncumuz, sahip cikacagiz elbet oyle daha resmi maca cikmadan adami kusturmek nasil bir mallik? Antu gibi taraftara sahibiz vallah.

Bu gerizekalı taraftarlar içerideki avrupa ligi maçında bunu yuhalar.

Küfür dışında diğer olumsuz tavırlar da meşru değil ki Can.Sneijder Galatasaray oyuncusu da Belhanda değil mi?Gerek bonservis bedeli gerek kariyeri olarak çok büyük bir kumar,şimdi iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.Bu sezonu yönetim-taraftar elbirliğiyle çöpe attık resmen.İnanamıyorum bu noktaya gelinmesine.

Ya işte insanlar bunu anlamıyor, daha gelmeden adamı küçümsemeler başladı yok o kadar para verilir mi diye ama belki çıkıp tarihimizin en iyi performanslarından birini sergileme ihtimali olabilecek bir futbolcuyken daha ilk resmi maçına çıkmadan adamı küstürüyoruz ve güvenini kaybediyoruz. Böyle yapanlara belhanda, gomis, maicon transferleri fazla tarık, donk gibilerini hak ediyorlar.

GSCimbom‏ GSCForum
We love you, we trust you! @ynsbelhanda

Yeni transfer olmuş, daha hiçbir resmi maçta forma giymemiş bir futbolcuya kendi takım taraftarının küfretmesini aklım almıyor. Bu kişilerin birçoğunun gerçek Galatasaray taraftarı olduğuna da inanmıyorum. Niye küfür ettiğini sorduğunuzda ama 10 numarayı aldı diyorlar. Yönetim ile takımın diğer bir futbolcusu arasındaki alacak verecek davası yüzünden olan takımın bütününe oluyor aslında. Gerçek Galatasaray taraftarı bunu yapar mı bilemiyorum. Yapıyorsa da ileriki günlerde oturup başarı beklemesi biraz hayalcilik olacak gibi gözüküyor.

Goygoy ile küfür arasinda dünyalar kadar fark var. Bunu göremeyen adam bana ithamlarda bulunuyor orada.

El birligi ile falan olan yok birsey, suc neredeyse tamamen yönetim de. Taraftar sadece kücük bir etken bu duruma gelmemizde. O küfür eden adamlari sanki tanimiyormusunuz gibi konusuyorsunuz ya forumda, bugün öterler yarin severler. Hepimiz insanlarimizin ne kadar tutarsiz oldugunu biliyoruz. Y

Belhanda yarin cikar 2 gol atar herkes tapar hic birse yasanmamis gibi yalarlar adami.

Asil sorun bütün olaylarin buraya gelmesini önleyemeyen yönetimde. Sneijder olayini sicip batirdiklari yetmiyormus gibi bir de bu olaya Belhanda yi dahil ettiler bir de taraftarlar arasinda kutuplasma bölünmeye yol actilar Sneijder hamlesi ile resmen. Temelini atan her türlü Dursun, gerisi corap sökügü gibi kendiliginden geldi.

Adam için hashtag açılmış istersen dünya TT sıralamasında 1. nci sıraya çıkar bir kere kırılan kalp kolay mı onarılır sanılıyor. İnsan kardeşim bu insan senin, benim, başkalarının duygularına sahip bir insan robot değil.

10 milyon euroluk yatırım yapılmış yıllık 3.350 milyoon euro maaş bağlanmış adamın kariyeri başlamadan bitecek.

Ne boktan ne kadar gereksiz bir transferdir bu transfer.

Yapılan doğru değil ama doğru bulmayan şahıslar bu forumda emek vermiş Sneijdere çürük portakal, göbekli diyip durabiliyor mesela. Iki yüzlülük yapmamakta fayda var.

Son düzenleme:
Ya işte insanlar bunu anlamıyor, daha gelmeden adamı küçümsemeler başladı yok o kadar para verilir mi diye ama belki çıkıp tarihimizin en iyi performanslarından birini sergileme ihtimali olabilecek bir futbolcuyken daha ilk resmi maçına çıkmadan adamı küstürüyoruz ve güvenini kaybediyoruz. Böyle yapanlara belhanda, gomis, maicon transferleri fazla tarık, donk gibilerini hak ediyorlar.

Bold'ladigim yere hic bir sekilde katilmiyorum. Bu dedigin mantiga göre kimse de Tarik transferini elestiremezdi geldiginde veya Donk veya Amrabat transferini maliyetlerine bakarak.

Insanlar keyiflerine göre elestirmiyor veya kötülemiyor, kulübün iyiligini düsündükleri icin ve bu paralara daha iyi oyuncular alinabilecegini düsündükleri icin elestiriyorlar veya begenmiyorlar transferi.

Kücümsemek degil yeterli/yetersiz bulmak ile alakali konu. Senin elinde Sneijder varken Belhanda gibi bir oyuncuyu alirsan millet tabi ki bunu sorgular.

Goygoy ile küfür arasinda dünyalar kadar fark var. Bunu göremeyen adam bana ithamlarda bulunuyor orada.

El birligi ile falan olan yok birsey, suc neredeyse tamamen yönetim de. Taraftar sadece kücük bir etken bu duruma gelmemizde. O küfür eden adamlari sanki tanimiyormusunuz gibi konusuyorsunuz ya forumda, bugün öterler yarin severler. Hepimiz insanlarimizin ne kadar tutarsiz oldugunu biliyoruz. Y

Belhanda yarin cikar 2 gol atar herkes tapar hic birse yasanmamis gibi yalarlar adami.

Asil sorun bütün olaylarin buraya gelmesini önleyemeyen yönetimde. Sneijder olayini sicip batirdiklari yetmiyormus gibi bir de bu olaya Belhanda yi dahil ettiler bir de taraftarlar arasinda kutuplasma bölünmeye yol actilar Sneijder hamlesi ile resmen. Temelini atan her türlü Dursun, gerisi corap sökügü gibi kendiliginden geldi.

Bana pek goygoy değil de hafiften ciddi gibi geldi.

Yönetim %60 taraftar %40.Neye tepki göstereceğini nereye tepki göstereceğini bilmeyen,yıldız hastası etiketçi bir taraftar topluluğumuz var.Dünden razı bu bölünmeye yani.

Adam kötü oynar söver iyi oynar sever bu her yerde var.Ayağına top değmemiş adama sıırf Sneijder fetişistliği yüzünden sövmek nedir,bunun başka bir örneği yok yönetimle açıklanamaz.

Bold'ladigim yere hic bir sekilde katilmiyorum. Bu dedigin mantiga göre kimse de Tarik transferini elestiremezdi geldiginde veya Donk veya Amrabat transferini maliyetlerine bakarak.

Insanlar keyiflerine göre elestirmiyor veya kötülemiyor, kulübün iyiligini düsündükleri icin ve bu paralara daha iyi oyuncular alinabilecegini düsündükleri icin elestiriyorlar veya begenmiyorlar transferi.

Kücümsemek degil yeterli/yetersiz bulmak ile alakali konu. Senin elinde Sneijder varken Belhanda gibi bir oyuncuyu alirsan millet tabi ki bunu sorgular.

Belhanda yaşı 27 az bir performans sergilese aldığına çok yakın bir fiyata 1 sene sonra rahatlıkla satabilirsin ama donk, tarık, amrabat gibi kendi ligimizden alınan futbolcular tamamen kumardır küçük takımın büyük oyuncuları ama belhanda'nın gene performansı orta da belki 8 etmez evet o konuda katılıyorum ama ya öyle bir performans sergilerse belki de o paralara alamayacağımız bir adamı almış olacağız. Nice performansı belli, kiev ve schalke dönemi istikrarsız olabilir ama ondan öncesi de inanılmaz seviye de bence oyuncu da aşırı haksızlık yapılıyor daha hiçbir resmi maçı izlemeden bu kadar ön yargıyı da hak etmiyor.

Son düzenleme:
Bu mantıkla hiçbir futbolcuya hiçbir şey denilmesin.Belhanda'ya yapılanın bunlarla alakası yok.

Ben Belhandaya yapılan kısmında değilim. Bu olay adına üzülen aynı kişiler diğer futbolcumuza hakaret ediyor hakaret. O açıdan iki yüzlü olmayın diyorum. Tutarlı olalım. Herşeye bununla alakası yok demektende vazgeçmek lazım, kabul etmeyi öğrenmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt