- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
bu adamin yapacagi is anca bu kadar olur iste

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay ben senin olmayan aklina. Küfür mü etmisim ben.
Allah akil fikir versin. Bi de ugrasmis screenshot yapip birlestirmis. Muhtesemsin.
Küfür dışında diğer olumsuz tavırlar da meşru değil ki Can.Sneijder Galatasaray oyuncusu da Belhanda değil mi?Gerek bonservis bedeli gerek kariyeri olarak çok büyük bir kumar,şimdi iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.Bu sezonu yönetim-taraftar elbirliğiyle çöpe attık resmen.İnanamıyorum bu noktaya gelinmesine.
Küfür dışında diğer olumsuz tavırlar da meşru değil ki Can.Sneijder Galatasaray oyuncusu da Belhanda değil mi?Gerek bonservis bedeli gerek kariyeri olarak çok büyük bir kumar,şimdi iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.Bu sezonu yönetim-taraftar elbirliğiyle çöpe attık resmen.İnanamıyorum bu noktaya gelinmesine.
Ya işte insanlar bunu anlamıyor, daha gelmeden adamı küçümsemeler başladı yok o kadar para verilir mi diye ama belki çıkıp tarihimizin en iyi performanslarından birini sergileme ihtimali olabilecek bir futbolcuyken daha ilk resmi maçına çıkmadan adamı küstürüyoruz ve güvenini kaybediyoruz. Böyle yapanlara belhanda, gomis, maicon transferleri fazla tarık, donk gibilerini hak ediyorlar.
Goygoy ile küfür arasinda dünyalar kadar fark var. Bunu göremeyen adam bana ithamlarda bulunuyor orada.
El birligi ile falan olan yok birsey, suc neredeyse tamamen yönetim de. Taraftar sadece kücük bir etken bu duruma gelmemizde. O küfür eden adamlari sanki tanimiyormusunuz gibi konusuyorsunuz ya forumda, bugün öterler yarin severler. Hepimiz insanlarimizin ne kadar tutarsiz oldugunu biliyoruz. Y
Belhanda yarin cikar 2 gol atar herkes tapar hic birse yasanmamis gibi yalarlar adami.
Asil sorun bütün olaylarin buraya gelmesini önleyemeyen yönetimde. Sneijder olayini sicip batirdiklari yetmiyormus gibi bir de bu olaya Belhanda yi dahil ettiler bir de taraftarlar arasinda kutuplasma bölünmeye yol actilar Sneijder hamlesi ile resmen. Temelini atan her türlü Dursun, gerisi corap sökügü gibi kendiliginden geldi.
Yapilan doğru değil ama doğru bulmayan şahıslar bu forumda emek vermiş Sneijdere çürük portakal, göbekli diyip durabiliyor mesela. Iki yüzlülük yapmamakta fayda var.
Bu mantıkla hiçbir futbolcuya hiçbir şey denilmesin.Belhanda'ya yapılanın bunlarla alakası yok.
Bold'ladigim yere hic bir sekilde katilmiyorum. Bu dedigin mantiga göre kimse de Tarik transferini elestiremezdi geldiginde veya Donk veya Amrabat transferini maliyetlerine bakarak.
Insanlar keyiflerine göre elestirmiyor veya kötülemiyor, kulübün iyiligini düsündükleri icin ve bu paralara daha iyi oyuncular alinabilecegini düsündükleri icin elestiriyorlar veya begenmiyorlar transferi.
Kücümsemek degil yeterli/yetersiz bulmak ile alakali konu. Senin elinde Sneijder varken Belhanda gibi bir oyuncuyu alirsan millet tabi ki bunu sorgular.
elesitirini yapmak ayri, irkcilik yapmak ayri!
arapi nedemek?
Adamın ırkından tut anasına bacısına hiçbir şeyi kalmamış ki.Hayır kötü oynadığı için de değil zaten işin oksimoron tarafı bu.
Bu mantıkla hiçbir futbolcuya hiçbir şey denilmesin.Belhanda'ya yapılanın bunlarla alakası yok.