#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suclanacak taraftradan once Dursundur. Sen 4 sezondur bu takimin 10 numarasi olan taraftarin cok sevdigi Sneijder ayrilmadan onun formasini nasil Belhandaya verirsin?

Bana pek goygoy değil de hafiften ciddi gibi geldi.

Yönetim %60 taraftar %40.Neye tepki göstereceğini nereye tepki göstereceğini bilmeyen,yıldız hastası etiketçi bir taraftar topluluğumuz var.Dünden razı bu bölünmeye yani.

Adam kötü oynar söver iyi oynar sever bu her yerde var.Ayağına top değmemiş adama sıırf Sneijder fetişistliği yüzünden sövmek nedir,bunun başka bir örneği yok yönetimle açıklanamaz.

Goygoy. Niye ciddiye alayim, sonucta o da oyuncumuz (kendisini hic istemesem de).

O screenshot'u yapilan mesajimda da dedigim gibi insanlarimiz sorunlu ve maalesef cahil. Cok cabuk gaza geliyorlar ve düsünmeden hareket ediyorlar. Kendini tatmin eden mesajlar atarak aslinda kendilerini kücük düsürdüklerini göremiyorlar. Belhanda'ya da zarar verdiklerini göremiyorlar maalesef.

Bence yönetim %80 lerde. Onlar böyle sacmasapan islere bulasmasalar bunlar hic yasanmayacakti. Tetikleyici ve temel sorun yönetim. Taraftar ve insanlarimiz hep böyle, insanlar barut gibi zaten son 10-15 sene de, her an patlayacak bomba gibi. Böyle seyler yasandi mi da kontrolsüz bir patlama gerceklesiyor.

Ben Belhandaya yapılan kısmında değilim. Bu olay adına üzülen aynı kişiler diğer futbolcumuza hakaret ediyor hakaret. O açıdan iki yüzlü olmayın diyorum. Tutarlı olalım. Herşeye bununla alakası yok demektende vazgeçmek lazım, kabul etmeyi öğrenmek lazım.

Bal gibi de yok.O zaman Selçuk'a da bir şey denmesin Semih'e de misalen.Adam kötü oynar istenmese bile hakaret gelir bunu engellemenin bir yolu yok.Bu takımda ayağına top değmemiş bir adama onun hiçbir suçu yokken sövmek de neyin nesidir?

Türklere sosyal medyayı yasaklayacaksın. Başkomutanımız Sn. Erdoğan en doğrusunu yapıyor aslında.

Tamamen yönetim kurbanı oldu. Taraftara da kimse bir şey demesin. Sneijder gibi kulüp için önemli hatıralar bırakmış bir adam için yapılanlar kabul edilemez. O yüzden taraftarın duygusal davranması çok çok normal. Ufak bir pay olsa da kendisi de Sneijder gitmeden o numarayı reddetmesi lazımdı. İşte araştırmadan bilmeden her şeyden bir haberler. Dursun Özbek istifa abi, istifa !!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda yaşı 27 az bir performans sergilese aldığına çok yakın bir fiyata 1 sene sonra rahatlıkla satabilirsin ama donk, tarık, amrabat gibi kendi ligimizden alınan futbolcular tamamen kumardır küçük takımın büyük oyuncuları ama belhanda'nın gene performansı orta da belki 8 etmez evet o konuda katılıyorum ama ya öyle bir performans sergilerse belki de o paralara alamayacağımız bir adamı almış olacağız. Nice performansı belli, kiev ve schalke dönemi istikrarsız olabilir ama ondan öncesi de inanılmaz seviye de bence oyuncu da aşırı haksızlık yapılıyor daha hiçbir resmi maçı izlemeden bu kadar ön yargıyı da hak etmiyor.

Satamazsin abi satamazsin. Hepimiz kulübümüzü cok iyi taniyoruz. Futbolcuyu ne pazarlayabiliyoruz ne de satabiliyoruz, ne topcular yok pahasina gitti bu takimdan Belhanda mi ayni paraya satilacak.

Nice de basariliydi bunu ama biraz da sorgulamak lazim Nice bir kolektif olarak cok iyi isleyen bir takim zaten. Favre hocam var orada, o adam her oyuncudan faydalanmasini bilen bir adam. Insanlarin bir de kaygisi veya daha cok sinirlendigi unsur bizim icin aslinda ilk sirada olmayan bir bölgeye bu kadar para harcanip hala bu takimin asil sorunlu bölgelerine adam alinmamasi ve sorunlarin ilk olarak cözülmemesi.

Kısa sürede farkına varilmasi bu hatayı bi nebze yumuşatır.
İlk maçta taraftar da sevgisini gösterirse kapanır gider sıkıntı.
Çok abartmayalım.

Asil problem 10 numarayı giydikten sonra geri alınması olacaktır.
Buna nası tepkisi olur o önemli.

GSC Mobile App

Satamazsin abi satamazsin. Hepimiz kulübümüzü cok iyi taniyoruz. Futbolcuyu ne pazarlayabiliyoruz ne de satabiliyoruz, ne topcular yok pahasina gitti bu takimdan Belhanda mi ayni paraya satilacak.

Nice de basariliydi bunu ama biraz da sorgulamak lazim Nice bir kolektif olarak cok iyi isleyen bir takim zaten. Favre hocam var orada, o adam her oyuncudan faydalanmasini bilen bir adam. Insanlarin bir de kaygisi veya daha cok sinirlendigi unsur bizim icin aslinda ilk sirada olmayan bir bölgeye bu kadar para harcanip hala bu takimin asil sorunlu bölgelerine adam alinmamasi ve sorunlarin ilk olarak cözülmemesi.

Asıl kendimizi sorgulamamız gereken rakiplerde adam gibi 1 tane 10 numara oyuncusu yokken biz de 2 tane var ve bu ikisinin de değerini bir şekilde bilemiyoruz. Rakiplere sorsak hem sneijder hem belhandayı da kadrolarında görmek isterler açıkçası durum gerçekten üzücü biz birini sevindirirken diğerini kırıyoruz

Suç ne sneijderin ne belhandanın daha ayrılığı resmileşmeyen adamın forma numarasını belhandaya verip taraftarın önüne atan dursun özbeğindir.Adamların her saniyesi akıl tutulması.

Beyinsiz taraftar sürüsü. Belhanda'ya küfredeceğinize gidin sevgili başkanınıza küfredin.

Daha futbolcu siftahını yapmamış gelmişler adamın sosyal medya hesaplarına binlerce küfür etmişler... Ulan ne gerizekalı taraftarlarımız var.

Yönetimin hareketleri ve Sneijder sevdalıları arasındaki bir kısım gerizekalı yüzünden kabak adamın başına patladı.

yalniz su anda duyar kasmaya calisanlarin birkac tanesi daha dün, sneijderin formasi belhandaya verildikten sonra, sneijder üzerinden insanlari ciddi sekilde provoke edip geriyorlardi
simdi de ikisi de bizim oyuncumuz sahip cikmamiz gerekiyor diyorlar
kusura bakmayin da acayip komik ve aciz bir durum bu :)

Yönetimin gerizekalılığı.
Sneijderi göndermeden ne diye 10 numarayı verirsin ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt