- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 428
Suclanacak taraftradan once Dursundur. Sen 4 sezondur bu takimin 10 numarasi olan taraftarin cok sevdigi Sneijder ayrilmadan onun formasini nasil Belhandaya verirsin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana pek goygoy değil de hafiften ciddi gibi geldi.
Yönetim %60 taraftar %40.Neye tepki göstereceğini nereye tepki göstereceğini bilmeyen,yıldız hastası etiketçi bir taraftar topluluğumuz var.Dünden razı bu bölünmeye yani.
Adam kötü oynar söver iyi oynar sever bu her yerde var.Ayağına top değmemiş adama sıırf Sneijder fetişistliği yüzünden sövmek nedir,bunun başka bir örneği yok yönetimle açıklanamaz.
Ben Belhandaya yapılan kısmında değilim. Bu olay adına üzülen aynı kişiler diğer futbolcumuza hakaret ediyor hakaret. O açıdan iki yüzlü olmayın diyorum. Tutarlı olalım. Herşeye bununla alakası yok demektende vazgeçmek lazım, kabul etmeyi öğrenmek lazım.
Belhanda yaşı 27 az bir performans sergilese aldığına çok yakın bir fiyata 1 sene sonra rahatlıkla satabilirsin ama donk, tarık, amrabat gibi kendi ligimizden alınan futbolcular tamamen kumardır küçük takımın büyük oyuncuları ama belhanda'nın gene performansı orta da belki 8 etmez evet o konuda katılıyorum ama ya öyle bir performans sergilerse belki de o paralara alamayacağımız bir adamı almış olacağız. Nice performansı belli, kiev ve schalke dönemi istikrarsız olabilir ama ondan öncesi de inanılmaz seviye de bence oyuncu da aşırı haksızlık yapılıyor daha hiçbir resmi maçı izlemeden bu kadar ön yargıyı da hak etmiyor.
Satamazsin abi satamazsin. Hepimiz kulübümüzü cok iyi taniyoruz. Futbolcuyu ne pazarlayabiliyoruz ne de satabiliyoruz, ne topcular yok pahasina gitti bu takimdan Belhanda mi ayni paraya satilacak.
Nice de basariliydi bunu ama biraz da sorgulamak lazim Nice bir kolektif olarak cok iyi isleyen bir takim zaten. Favre hocam var orada, o adam her oyuncudan faydalanmasini bilen bir adam. Insanlarin bir de kaygisi veya daha cok sinirlendigi unsur bizim icin aslinda ilk sirada olmayan bir bölgeye bu kadar para harcanip hala bu takimin asil sorunlu bölgelerine adam alinmamasi ve sorunlarin ilk olarak cözülmemesi.
ona küfür islemiyor, anasina küfretsen banamisin demez, bizim kulübümüzün malini satip övündügü gibi!Beyinsiz taraftar sürüsü. Belhanda'ya küfredeceğinize gidin sevgili başkanınıza küfredin.
ona küfür islemiyor, anasina küfretsen banamisin demez, bizim kulübümüzün malini satip övündügü gibi!