#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her konuda küfürün haddi hesabi yok. Sabah aksam günaha giriyoruz forumca. Eyy dursun senin zaten yatacak yerin yok. Su taraftari ne hale soktun be utanmaz.

Paşaya verelim Castronun yerine oynarsin. Tam paşa Antalya ayarında transfer zati.

Gittiler 10 milyon euro bonservis verdiler rezillik
Yillikta 3.5 milyon euro istifa sebebi yeminlen

daha takim arkadasi gitmeden gidip 10 numarayi aliyor

keske fb alsaydi su herifi 2 yil once

akbaba taraftarlar sarmıs gene.

Gerizekalı, varoş, sorgulamayan, biat kültürü olan, karakterinde köpeklik olan yani yalakalıktan başka bir şey bilmeyen, aptal ve kıro olmaktansa akbaba olmak çok daha iyidir colordash

Taraftarın Sneijderi ne kadar sevdiğini bilmiyor mu bu arkadaş neden 10 numarayı giyiyor maçta çok mu zor ben 10 giyersem doğru olmaz Sneijder hala takımda demek.

zaten sorunlu bir elemandi eger iyi performans göstermezse döve döve sutlanir köyüne

Son düzenleme:
Yok genel anlamda sakin olmalisin.diye,sonucta.kavgamiz Galatasaray basarisi icin ama.az daha sakin olmamiz gerekli

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üyenin biri babama hakaret edecek, ben hiç bir şey yapmayacağım ve üste çıkıp beni şikayet edeceksiniz?

Ramiz Emir isimli şahıs daha benden özür dileyeceksin... Dursun amcan mı söylüyor böyle yapın diye?

Üyenin biri babama hakaret edecek, ben hiç bir şey yapmayacağım ve üste çıkıp beni şikayet edeceksiniz?

Ramiz Emir isimli şahıs daha benden özür dileyeceksin... Dursun amcan mı söylüyor böyle yapın diye?
Ben.kufur.gormedim editlenmisti kusura bakma gorsem.onuda sikayet ederim dursun en cok.nefret ettigim 5 kisiden biri amcami da cok sevmem zaten

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda iyi topçu fakat sneijder seviyesinde değil. yönetim kendisini ispatlamadan fazla gaz verdi. Atıyorum ilerde sneijderin attığı tripleri tudor yada takıma atmaya kalkarsa misimovic gibi oynamadan kapıya konur.

zaten sınırsız yabancı hakkı varken böyle oyuncuları şişirmemek lazım.

Kasımpaşa fln kiralasa bari, elimizde kalırsa ilk maç linç eder gerçek kesim taraftar.

Arap yalayıcı Dursun aşığı kesime bir şey diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt