Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 333
Her konuda küfürün haddi hesabi yok. Sabah aksam günaha giriyoruz forumca. Eyy dursun senin zaten yatacak yerin yok. Su taraftari ne hale soktun be utanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha takim arkadasi gitmeden gidip 10 numarayi aliyor
keske fb alsaydi su herifi 2 yil once
akbaba taraftarlar sarmıs gene.
Gerizekalı, varoş, sorgulamayan, biat kültürü olan, karakterinde köpeklik olan yani yalakalıktan başka bir şey bilmeyen, aptal ve kıro olmaktansa akbaba olmak çok daha iyidir colordash
Raporladım. Genel olarak asiri agresif ve bmprovake nitelik var son mesajlarda ,bu sebepleGerizekalı, varoş, sorgulamayan, biat kültürü olan, karakterinde köpeklik olan yani yalakalıktan başka bir şey bilmeyen, aptal ve kıro olmaktansa akbaba olmak çok daha iyidir colordash
Yok genel anlamda sakin olmalisin.diye,sonucta.kavgamiz Galatasaray basarisi icin ama.az daha sakin olmamiz gerekliRaporla, mesaj da sorun yok ki. Veya herhangi bir kişiye hedef yok ki.
Üstüne alınan varsa benim yapabileceğim bir şey yok.
Yok genel anlamda sakin olmalisin.diye,sonucta.kavgamiz Galatasaray basarisi icin ama.az daha sakin olmamiz gerekli
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben.kufur.gormedim editlenmisti kusura bakma gorsem.onuda sikayet ederim dursun en cok.nefret ettigim 5 kisiden biri amcami da cok sevmem zatenÜyenin biri babama hakaret edecek, ben hiç bir şey yapmayacağım ve üste çıkıp beni şikayet edeceksiniz?
Ramiz Emir isimli şahıs daha benden özür dileyeceksin... Dursun amcan mı söylüyor böyle yapın diye?
tebrigin buyugunu hakettin kardes :005:Raporladım. Genel olarak asiri agresif ve bmprovake nitelik var son mesajlarda ,bu sebeple
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım küser de elimizde patlar.
Dursun'un gidişi hızlanır.
Dursun Mayıs 2018'i göremez zaten bu kadar entrika ile.