#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa fln kiralasa bari, elimizde kalırsa ilk maç linç eder gerçek kesim taraftar.

Arap yalayıcı Dursun aşığı kesime bir şey diyemem.

Bu adamdan ne istiyorsunuz anlamadım? Arap olması mı mesele? Irkçılık da mı başladı artık forumda?

Bu adam iyi oyuncu ve süreçteki en suçsuz adam belki de. Oyuncusunu ilk maçta linç edecek adama da bırak gerçek taraftarı, adam bile denmez.

Başarılı olursa nasıl sevinecek o gerçek kesin taraftar? Gollerine sevinirken utanmayacaklar mı?

Suçu arıyorsanız yönetime ve hocaya bakın.

Bu adamdan ne istiyorsunuz anlamadım? Arap olması mı mesele? Irkçılık da mı başladı artık forumda?

Bu adam iyi oyuncu ve süreçteki en suçsuz adam belki de. Oyuncusunu ilk maçta linç edecek adama da bırak gerçek taraftarı, adam bile denmez.

Başarılı olursa nasıl sevinecek o gerçek kesin taraftar? Gollerine sevinirken utanmayacaklar mı?

Yönetim ve hoca yüzsüz, hoca zaten kaçma planını yapmış Setubal'a gidiyor. Yönetim de sırtını malum partiye yaslamış.

Irkçılık ne alaka?

Kötü bir insan. Sneijder'in yerinde gözü olanın gözü çıksın.

Adam olsa 10 numarayı kabul etmezdi.

Biyolojik olarak Faslılar Arap olarak kategorize edilmiyor diye biliyorum.

arkadaş her şeyi editleyip durmayın artık sizde

sevmek zorunda mıyım kardeşim belhandayı

adam umarım forumdakilerden haberdar değildir diyeceğim de bu zihniyettekiler sosyal medya hesabını bile kapattırdılar .
adminin ettiği laflara bak yahu .
ne ırkçılığı kaldı ne araplığı ne kötü insanlığı.
adam yeni gelmiş 10 numaralı formayı vermişler o da kabul etmiş. nerden bilecekti böyle olacağını . sneıjder'i tanımadı ki sevip sevmeme yerine göz koyup koymama durumu olsun .
sorsaydı düşünseydi diyeceksiniz de adam nerden bilecekti ? formayı verdiler o da aldı .
mesele 10 numarada değil isterse 99 numarayı giysin 10 numara top oynasın da sorun yok .

Yönetim ve hoca yüzsüz, hoca zaten kaçma planını yapmış Setubal'a gidiyor. Yönetim de sırtını malum partiye yaslamış.

Irkçılık ne alaka?

Kötü bir insan. Sneijder'in yerinde gözü olanın gözü çıksın.

Adam olsa 10 numarayı kabul etmezdi.

Sen Belhandanin yerinde olsan ve sana deselerki 'mr. Saykal biz Sneijderi sutladik, al bu 10 senin' deseler 'Yok istememmi' derdin ?

Bence zamanında Sneijder'de kabul etmemeliydi 10 numaralı formayı; Hagi gibi büyük bir ismin numarasını giymem demeliydi.

Son düzenleme:
Ne 10 numaraymış bana göre de Sneijder o numarayı haketmiyor; Hagi'nin sol topuzu etmez futbolu hemen gidip hakaret edeyim Sneijder'e. Lan Allah'ın Hollandalı kırosu defol git kendi çöplüğüne yazayım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Snaydira 9+1 numara verelim 91 arasina arti koyariz toplami 10 eder??

Doğrusu o olurdu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ama Sneijder sutlandiysa 10 bosta... Neden dogrusu o oluyor anlamadim? O zaman Metin Oktaydan veya Hagiden sonra kaldirsaydik 10u, bidaha kullanmasaydik... Tamam Sneijder basarisiz oldu demiyorum, basarilydi benim gozumde ama bence arkadaslarin dedigi gibi, eger bi suclu var ise Belhanda bunlarin en sonuncusudur... Balik bastan kokuk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt