#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir numarasını görmedik daha.Adam bir mevkide dominant değil.Solda da oynasa ortada da oynasa o mevkiye hükmetmiyor.Şimdiye kadar idare eder vaziyette oynadı ve hala iyi takımın meyvesini yediğini düşünüyorum.Fener maçında fazla heyecan yapabileceği ve extra önlem alınacağı için Gomis belki skor yapamaz.Bu adamın skoruna mutlaka ihtiyacımız olacak.Bundan daha iyi bir fırsat olmaz.

Kontrollü bir şekilde oynadık topu tamamen onlara da vermedik derbide 0-2 öndeyken oynamak çok farklı bir olay.Ayriyeten Her geriye çekilen takım gol yer maçı verir diye bir kaide yok ki,düz mantık yorumlamaktır bu.Hadi ilk gol belki tüm takıma yıkılabilir klasik yediğimiz duran top gollerinden biri de,2. gol net Chedjou'nun bireysel hatası.Top önünden süzüle süzüle gidiyor topa müdahale etmiyor.
Her çekilen takım konusu bizim geçerli değildi
Defans yapmayı bilmeyen daha doğrusu elinde buna uygun malzeme olmayan takıma
Suanki takım yapabilir mesela
Lakin o takım yapamazdı tamamem taktik hatadan verdik puanı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama ndiaye oyun kurma ve rakip sahada top yapma konusunda yardım etmeli. Sezonun ilk maçı ndiaye ve şimdiki arasında bariz fark var ve bence bu younesi de etkiliyor. İpin ucu kaçınca daha savruk oynuyor.

Fener maçında fark yaratacağını düşünüyorum. Kendi taraftarımızın önünde savrukluğu azalıyor ve daha azimli oynuyor.

4-1-4-1 sisteminde ndiaye ile yanyana denenebilir Fener’e gol sıkıntısı yaşarsak.

DMjzS0-X0AAwi3G.jpg

DMjzigHWkAAPjRK.jpg

DMjz63EWAAAy-bi.jpg

DMj0JPqXcAAjtsN.jpg

bu maçta da üzerindeki uyuşukluğu atıp hırslı oynamazsa yuh artık diyecem. artık kendine gel be koçum

Taraftar ve medya üstümde baskı yaratamaz
Aynen dediğimiz gibi çok free bir arkadaş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçek 10 Numara 1 Gol ve 2 Assist ile "Man of the Match" olacak.

Bu Maçta iyi oynarsa biatsporluları bile susturur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derbide takla atman nasip olur umarım.

⭐⭐⭐⭐

Adam 8 Maçta ortalamanın üstünde oynadı genel olarak. İstikrar ve ciddiyet yakalarsa efsane olur yakalayamaZsa kestane.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen Fenerbahçe orta sahayı kalabalık tutup bizim kilit oyunculara ciddi baskı yapacaklar (kapasiteleri kadar) o yüzden şimdiye kadar skor üreten oyuncularımızın gol atması her zamanki kadar kolay olmayabilir. Böyle durumlarda (haftalardır söylüyorum zaten) Belhanda'nın ekstra birşeyler yapıp ya sazı eline alıp skor üretmesi yada markaj altında olan oyuncularını rahatlatması gerekiyor. Şu ana kadar bunu hiç görmedim umarım bu maçta fark yaratır.

Takımın kilit isimleri Fernando, Feghouli ve Gomis'in performansları maçın gidişatını değiştirir ama bunlara mutlaka önlem alınmıştır işte burda devreye Belhanda'nın göstereceği reaksiyon çok önemli o yüzden benim bu maçtaki kilit oyuncum Belhanda'dır.

Formsuz ve la:kayıt oynamasının dışında amatörce top kontrolü ve saçma sapan pas hataları beni ciddi derecede düşündürüyor. Umarım bu maç onun için yeni bir başlangıç olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt