#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oglum bu son sansin bu mactada kötü oynarsan, seni tamamen silcem ondan sonra agzinla kus tutsan umrumda olmicak, dilerim iyi oynar bizi uzun yillar tasirsin, oldu oldu olmadi HOSCAKAL

Bu tip futbolcular maç seçer ve o yüzden iyi oynayacaktır ama ben böyle adamları beğenmiyorum.

Tarihte Fener'e karşı 2 gol 2 asist yapan mı var lan

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarim yanilirim ama rezil bir oyun sergileyecek. Arkasina 1 topuk pasi atar okadar.

Biraz olumlu oynayip takima ayak uydursa bile sevinirim.

iyi oynamasi cok önemli bizim icin
ama iste cok büyük bir soru isareti malesef
belhanda su anda formda mi formda degil mi onu bile kestiremiyorsun
benim gördügüm en dengesiz oyunculardan biri olabilir

Cahilleri susturacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eger gercekten gsyi ciddiye aliyorsa kendini bize sevdirmek istiyorsa yarin cikar su maci bize kazandirir
orasi ayri bir olay zaten

DMZon3aX4AA7BRq.jpg
bu macta adam gibi oynar umarim

Normalde kendisi tamamen bir takım oyuncusudur eğer takım da her şey yolundaysa fazla ortada gözükmez, görevini yapar fakat takımın zorladığı maçlarda performansını tamamen yukarı çeker ve maçı aldırır mesela kayseri 1-1 oldu vitesi yükseltti, bursa da 1-0 geriye düştük sorumluluk aldı 1-2 geri döndük, karabük maçında 2-2 oldu pes etmedi son dakika da ortayı kesti. Yarın ihtiyacımız olduğuna göre kral sahneyi devralacaktır hatta taraftarın enerjisiyle kendini bambaşka bir boyuta geçirecektir maç sonunda en çok konuşulan oyuncu olması muhtemeldir çünkü maçta büyük rol alacak :asd22:

Bu günkü maçta çok şey bekliyorum kendisinden artık ağırlığını hissettirmesi lazım hele ki böyle bir maçta kötü oynama gibi bir lüksü yok o kadar taraftarın önünde. Umarım beni haksız çıkarmaz da kalitesini herkese gösterir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt