#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou&Belhanda ikilisi yeterince katkı vermiyor özellikle hücum anlamında buna katılıyorum ama bu iki maç bence bu ikilinin ne kadar önemli olduğunu kanıtlıyor ...

Ne güzel iste kücük takimlara karsi asist yapiyor.

3070935607_1_17_RtkDqTdr.gif

İkinci yarı, şimdiye kadar oynadığı oyun bize lazım olan. Üçüncü golde oraya girmesi, daha net ve etkili paslar atması, şu an foul aldığı pozisyonda olduğu gibi gevelemeden kaleye gitmeyi düşünmesi.

Küçük maçların büyük oyuncusu gözümde ne zaman derbi maçında katkı verir buradan özür dilerim şimdilik durum bu

Haterlarından ses çıkmıyor
Eleştirenlerden biriyim, ilk yarı için eleştirdim, çünkü duran toplar dışında herhangi bir ekstrasını görmedim. Yine bir iki pozisyonda geveleyip topu kaybetti, pasları net değildi. İkinci yarı şu ana kadar oynadığı oyun bize lazım olan.

Eleştirenlerden biriyim, ilk yarı için eleştirdim, çünkü duran toplar dışında herhangi bir ekstrasını görmedim. Yine bir iki pozisyonda geveleyip topu kaybetti, pasları net değildi. İkinci yarı şu ana kadar oynadığı oyun bize lazım olan.

Derbi maçında nerdeydin?

Burdaydım hep burdaydım ne anlatıyorsun kötü oynayınca Sneijder 150 M len yazanları iyi oynarkende överken görmek isteriz yok ama çamur atmak için gelirler zaten,Kenan bu dediğim sana değil zaten üstüne başkaları alınsın

Aynı performansı hatta daha iyisini başak maçında göstermeli

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Burdaydım hep burdaydım ne anlatıyorsun kötü oynayınca Sneijder 150 M len yazanları iyi oynarkende överken görmek isteriz yok ama çamur atmak için gelirler zaten,Kenan bu dediğim sana değil zaten üstüne başkaları alınsın
Ben üstüme alındığım için yazmadım doğrusu. Eleştiren birisi olarak yazdım, çünkü bu tür mesajları doğru bulmuyorum, hangi taraftan yapılırsa yapılsın.

Gençler hem Beşiktaşa hem de Başakşehire ayarı vermiş nasl iş bu keşke her takım Gençler gibi çalışsa bize
helal olsun Belhanda

Ben iyi oynadığında iyi oynuyor dedim. Bu maçta da iyi oynuyor ama rakip rakip değil

Ben üstüme alındığım için yazmadım doğrusu. Eleştiren birisi olarak yazdım, çünkü bu tür mesajları doğru bulmuyorum, hangi taraftan yapılırsa yapılsın.

İsmail Çakır ve türevleri için gayet tabi söylenebilir işleri güçleri nefret alın size karşılıklı nefret

Ikıncı yarıda çok iyi oynadı

Baskılı oynayan, istekli ve takım oyununa katkıda bulunan bir Belhanda izledik

Böyle devam eder inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt