Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Badou&Belhanda ikilisi yeterince katkı vermiyor özellikle hücum anlamında buna katılıyorum ama bu iki maç bence bu ikilinin ne kadar önemli olduğunu kanıtlıyor ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştirenlerden biriyim, ilk yarı için eleştirdim, çünkü duran toplar dışında herhangi bir ekstrasını görmedim. Yine bir iki pozisyonda geveleyip topu kaybetti, pasları net değildi. İkinci yarı şu ana kadar oynadığı oyun bize lazım olan.Haterlarından ses çıkmıyor
Derbi maçında nerdeydin?Haterlarından ses çıkmıyor
Eleştirenlerden biriyim, ilk yarı için eleştirdim, çünkü duran toplar dışında herhangi bir ekstrasını görmedim. Yine bir iki pozisyonda geveleyip topu kaybetti, pasları net değildi. İkinci yarı şu ana kadar oynadığı oyun bize lazım olan.
Derbi maçında nerdeydin?
Ben üstüme alındığım için yazmadım doğrusu. Eleştiren birisi olarak yazdım, çünkü bu tür mesajları doğru bulmuyorum, hangi taraftan yapılırsa yapılsın.Burdaydım hep burdaydım ne anlatıyorsun kötü oynayınca Sneijder 150 M len yazanları iyi oynarkende överken görmek isteriz yok ama çamur atmak için gelirler zaten,Kenan bu dediğim sana değil zaten üstüne başkaları alınsın
Burdaydım hep burdaydım ne anlatıyorsun kötü oynayınca Sneijder 150 M len yazanları iyi oynarkende överken görmek isteriz yok ama çamur atmak için gelirler zaten,Kenan bu dediğim sana değil zaten üstüne başkaları alınsın
Ben üstüme alındığım için yazmadım doğrusu. Eleştiren birisi olarak yazdım, çünkü bu tür mesajları doğru bulmuyorum, hangi taraftan yapılırsa yapılsın.
O zaman böyle devam edin, şimdi nefret, sonra karşılıklı bir birinize hakaret, sonra belkide Anne, Aile girer işin içine, gördük hep bunları.İsmail Çakır ve türevleri için gayet tabi söylenebilir işleri güçleri nefret alın size karşılıklı nefret
Aynı performansı hatta daha iyisini başak maçında göstermeli
#yönetimistifa
#dursunözbekistifa