#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam kötü oynadığında nasıl konuya girip sövüyorsak iyi oynadığında da tebrik etmesini bilmemiz gerek. Bu maç iyi işler yaptı, tebrikler...

Belhanda, takımın hücum gücünün ilk sıralarında gelen isim. Daha bir özveriyle oynadı bugün. Fakat verilen maaş ve bonservis bedelinin altında eziliyor. Daha az top kaybıyla oynarsa taraftar daha da sahip çıkar. Birde Sneijder'in gidişiyle alakalı adamın hiç bir alakası yokken sürekli buradan vuruluyor. Kıyaslamalar, eleştiriler olur olacaktır da fakat art niyetli yaklaşımlar oluyor. Kazanmaya çalışmak lazım. Tabi burada Belhanda'nın da çaba göstermesi lazım.
Ataklar onda başlıyor, savunmaya yardım ediyor, pas dağıtıyor. Kendisine basılması ve top kaybı yaşaması normal

İyiye iyi kötüyede kötü demeliyiz herzaman.Takınlıtı olmanın anlamı yok.Belhanda bu maçta iyi oynadı.Fakat başakşehir maçındada bu performansını sürdürmeli.Hamsi maçında bu adam yoktu kaleye dahi gidemedik.Ha 9 maçlık oyunu beni çok tatmin etmedi.Sertlik olunca maçtan çok kolay kopuyor ve sinirlerine hakim olamıyor izlenimi bıraktı bende.Emre b üzerine oynayabilir.Tudor uyarmalı kesinlikle.

Mevzu istatistik ise Galatasaray gibi bir takımda 10 numarada oynayan böylesine maliyetli bir oyuncu için 1 gol 5 asist son derece düşük.
Istatistik önemli ama her sey degil. Attigi kilit paslara bak, bir cok tehlikeli pozisyon yaratiyor.
Ayrica sezon basindan beri cogu macta bugünki gibi oynadi Belhanda, bugün istatistik olarak sahaya daha fazla yansidi. Bugün böyle cok begenenler diger maclari nereleriyle izlemisler acaba.

hep savunduk biiznillah,gsc nin yola geldiğini görmek bir belhandaci olarak sahsimi memnun etmistir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'ya desteksiz sallayanlara Belhanda'nın cevabı ;

3115356347_1_9_dO3bkz44.gif

Dün iyi olabilirdi ama tek çiçekle bahar gelmez.

Olması gereken zaten bu. Niye övelim! Dünkü performansını tebrik edelim o kadar.

Tudor'u büyük maçları çıkaramıyor diye eleştiriyoruz da bu adamı neden eleştirmiyoruz? Gelecek hafta Başakşehir ceza sahasında Gençlerbirliği ceza sahasında dolaştığı gibi rahatça dolaşabilecek mi!

Adamda istikrar yok. Net!

Başakşehir maçında aynı oyunu ortaya koyarsa toplu ölümler olabilirler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam sanki sol kenara geçtiği zaman çizgiyi arkaya alınca çok rahat oyun kurabiliyor,çalım atabiliyor gibi geldi bana acaba rakip takımdan mı kaynaklı bilemedim.

Dün 2. Yarıda iyi oynadı. İyi oynadı dememin sebebi de şu kadar koştu, defansa yardım etti olayı değil tabiki. (Kötü oynadı dediğimizde sizin iyi oynadı çünkü defansa yardım ediyor, asistin asistinin assistinin asistinin asistini yapıyor,koşuyor demenize ithafen yazdım bunu)

Hücumda çok aktifti. Pozisyonların içindeydi. Gol bölgesindeydi. Bir kaç pozisyonda sağdan Garry, Tolga son pasları iyi yapamadı. Solda ceza sahası içinde, çevresinde bekliyordu. Topu verebilseler belki gol de atardı. O bölgelerde olması lazım işte sürekli. Hep söylediğim gibi 10 numara dediğin gol aksiyonunun içinde olur. Gol aksiyonu konusu da golden önce 8. Pası vermişti olayı değil ama. Gomis’e attırdığı gibi araya kaçacak sonra verdiği pasla adam karşı karşıya kalacak veya boş kaleye yuvarlayacak.

Bir maçla tamam oldu diyecek değiliz. Rakip çok kötüydü gerçekten ama ben dünkü oyununun sebebini şuna bağlıyorum. Ülkenin en büyük derbisinde kendi sahanda rezil oynamışsın. Üstelik 70’de atılıp takımı sabote etmişsin. Maçı kazanamamışız. Döndüğün maç da bir iç saha maçı ve yüzde yüz galibiyet alman lazım. Zaten 10 milyon verilmiş sana. Maça çıkmadan önce bu maçta da sıçarsam bu taraftar ebemi beller diye düşünür sahada öleceğini bilsen oynarsın. Kırdığın, seni terkeden kız arkadaşının, seni affetmesi için başlarda her şeyi yapman gerekirya, öyle bir şey.

İlk sert rakipte yine sıçacağını düşünüyorum. Kırmızı kartı unutulunca içerideki maçlarda da salar yine.

Bu adam kötü oynadığında nasıl konuya girip sövüyorsak iyi oynadığında da tebrik etmesini bilmemiz gerek. Bu maç iyi işler yaptı, tebrikler...

Oyle tabi.

Ama biz bu herif icin toplam 26 milyon euro borclanirken dusuncemiz Genclerbirligi profilindeki takimlara karsi biseyler yapabilmesi degildi suphesiz.

Bazı maçlarda azıcık kıpırdanıyor ama bence bu kıpırdanma bile yetersiz. Evinde oynadığın normal bir maçı 10 kişiyle bile kazanırız o yüzden bu maçtaki (2.yarı genelde) performansı bu oyuncunun fazla abartılan yetersiz bir oyuncu olduğu fikrimi değiştirmedi. Verilen paradan bahsetmiyorum bile.

Umarım ekstra birşeyler yaparda beni yanıltır.

Şuana kadar sergilediği oyuna bakarsak küçük maçların adamı gibi. İnşallah büyük maçlarda da kendini gösterir ama pek umudum yok.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt