Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ahh Lemina, ahhh.ah belhanda yerine ben arfayi alacaktik varya... show ozaman showdu hem gercek 10nr idi hemde sneijderi iste ozaman kiyas etmezdik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahh Lemina, ahhh.ah belhanda yerine ben arfayi alacaktik varya... show ozaman showdu hem gercek 10nr idi hemde sneijderi iste ozaman kiyas etmezdik...
Ataklar onda başlıyor, savunmaya yardım ediyor, pas dağıtıyor. Kendisine basılması ve top kaybı yaşaması normalBelhanda, takımın hücum gücünün ilk sıralarında gelen isim. Daha bir özveriyle oynadı bugün. Fakat verilen maaş ve bonservis bedelinin altında eziliyor. Daha az top kaybıyla oynarsa taraftar daha da sahip çıkar. Birde Sneijder'in gidişiyle alakalı adamın hiç bir alakası yokken sürekli buradan vuruluyor. Kıyaslamalar, eleştiriler olur olacaktır da fakat art niyetli yaklaşımlar oluyor. Kazanmaya çalışmak lazım. Tabi burada Belhanda'nın da çaba göstermesi lazım.
Istatistik önemli ama her sey degil. Attigi kilit paslara bak, bir cok tehlikeli pozisyon yaratiyor.Mevzu istatistik ise Galatasaray gibi bir takımda 10 numarada oynayan böylesine maliyetli bir oyuncu için 1 gol 5 asist son derece düşük.
Bu adam kötü oynadığında nasıl konuya girip sövüyorsak iyi oynadığında da tebrik etmesini bilmemiz gerek. Bu maç iyi işler yaptı, tebrikler...